ANUNCIO por el que se hace pública la aprobación definitiva del mapa de ruido y mapa de capacidad acústica de Les Masies de Roda.

Anunci pel qual es fa públic que en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) de 18 de març de 2024 s'ha publicat l'anunci d'aprovació definitiva del "Mapa de soroll i mapa de capacitat acústica de les Masies de Roda".

Aprovat inicialment per Ple en sessió de data 14 de desembre de 2023, s'ha sotmès a informació públic durant el termini de 30 dies hàbils, mitjançant la inserció dels anuncis corresponents al BOPB de 20.12.2023, DOGC n. 9067 de 27.12.2023, El 9 Nou de 8.01.2024, a l'e-tauler de 18.12.2023 i a la seu electrònica/portal de transparència municipals el 18.12.2023, i que també s'ha notificat individualment als municipis limítrofs. En no presentar-se cap al·legació ni reclamació, ha esdevingut aprovat definitivament de conformitat amb l'acord de Ple de 14.12.2023.

El text íntegre es troba disponible a tots els efectes a la seu electrònica, a la qual es remet l'anunci del BOPB amunt referit: https://www.lesmasiesderoda.cat/ajuntament/198-medi-ambient/mapa-de-soroll-i-capacitat-acustica.html

I entrarà en vigor als 15 dies hàbils de la seva publicació al BOPB, en aplicació de l'article 65.2 de la Llei 7/1985, de 2 de abril, reguladora de las bases de règim local.

 

Contra aquesta aprovació definitiva, que posa fi a la via administrativa, s'haurà d'interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos a comptar des del dia hàbil següent al de la darrera publicació en el BOPB, DOGC, e-tauler i la seu electrònica amunt referida.

 

Les Masies de Roda, 18 de març de 2024

 

Jordi Vistós Mas

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
19314 {"title":"ANUNCIO por el que se hace pública la aprobación definitiva del mapa de ruido y mapa de capacidad acústica de Les Masies de Roda.","published_date":"2024-03-25","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"19314"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Les Masies de Roda,DOGC,DOGC 2024 nº 9129 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-03-25/19314-anuncio-se-hace-publica-aprobacion-definitiva-mapa-ruido-mapa-capacidad-acustica-masies-roda https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.