RESOLUCIÓN por la que se publica el primer listado de las plazas adjudicables de la convocatoria de concurso para la provisión de puestos de trabajo en régimen de contrato laboral indefinido en el servicio de Coordinació Logística Sanitària, AIE.

Considerant que en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, Núm. 9059 del 13 de desembre de 2023 es va fer l'anunci de la convocatòria ordinària mitjançant acord del Consell d'Administració de data 04 de desembre 2023 de Coordinació Logística Sanitària AIE on es va aprovar l'oferta de contractació laboral ordinària del 2023, corresponent a les següents referències en règim de contracte laboral indefinit com personal laboral fix, a jornada complerta a Coordinació Logística Sanitaria (CLS):

   - 21CLS-GPST-CONT-001 per a l'adjudicació d'una plaça de Contramestre, que havia estat declarada deserta en un procés de provisió anterior.

   - 22CLS-GPMOV-MM-001 - MOSSO MAGATZEM per a l'adjudicació d'1 plaça de Mosso/a de Magatzem com conseqüència d'una baixa definitiva d'un treballador amb Incapacitat Permanent per haver esgotat la possibilitat de retorn a l'empresa passat els dos anys.

Considerant que en data 15 de març de 2024 ha finalitzat el procés de provisió amb una proposta d'adjudicació del Tribunal de selecció del concurs a cada convocatòria.

 

Resol:

 

   1. Declarar desert el lloc de treball amb Ref. 21CLS-GPST-CONT-001, de Contramestre, continuant la persona treballadora Juan Pablo Mata Vanzo ****2453P amb el contracte de substitució per vacant amb data 01 de setembre de 2023 fins que es produeixi la cobertura definitiva en la propera convocatòria o, en el cas, que s'arribés als 3 anys s'hauria d'extingir el contracte per finalització del màxim temps legalment acceptable

 

   2. Aprovar l'adjudicació de la plaça convocada, mitjançant concurs per a la provisió del lloc de treball de Ref. 22CLS-GPMOV-MM-001, de MOSSO MAGATZEM, en règim de contracte laboral indefinit com personal laboral fix, a la persona que figura a l'annex d'aquesta resolució.

 

   3. Fer públic l'adjudicació a la Web de Coordinació Logística Sanitària AIE tal com exigeixen les bases de la convocatòria.

 

   4. Publicar aquesta Resolució al DOGC a data 25 de març de 2024.

 

   5. Fer la conversió del contracte en règim de contracte laboral indefinit a data 01 de maig de 2024.

 

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar una demanda davant la jurisdicció social, en el termini de dos mesos, d'acord amb el que preveu l'article 69 de la Llei 36/2011, reguladora de la jurisdicció social.

 

Santa Perpètua de Mogoda, 15 de març de 2024

 

Josep Aumatell i Canellas

President del Consell d'Administració de Coordinació Logística Sanitària-AIE

 

 

ANNEX I

 

22CLS-GPMOV-MM-001

GRUP. III - PERSONAL DE MOVIMENT.

1 Plaça de MOSSO DE MAGATZEM

 

Cognoms

Nom

DNI

ALEMANY BES

AMPARO

****9891P

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
19303 {"title":"RESOLUCIÓN por la que se publica el primer listado de las plazas adjudicables de la convocatoria de concurso para la provisión de puestos de trabajo en régimen de contrato laboral indefinido en el servicio de Coordinació Logística Sanitària, AIE.","published_date":"2024-03-25","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"19303"} catalunya Anuncios,Coordinació Logística Sanitària, AIE,DOGC,DOGC 2024 nº 9129 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-03-25/19303-resolucion-se-publica-listado-plazas-adjudicables-convocatoria-concurso-provision-puestos-trabajo-regimen-contrato-laboral-indefinido-servicio-coordinacio-logistica-sanitaria-aie https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.