EDICTO sobre modificación de la oferta pública de empleo correspondiente al ejercicio 2022.

Per resolució de tinència d'alcaldia de Govern intern i Gestió de Recursos municipals, número 2024/1342 i de data 12 de març de 2024, s'ha resolt:

 

PRIMER.- APROVAR la modificació de l'Oferta Pública d'Ocupació corresponent a l'exercici 2022, en el sentit que les dues places d'agent de policia local, ofertades com a subgrup C2, s'ofertaran com a subgrup C1, en aplicació d'allò establert a la Llei 16/1991, de 10 de juliol, de les policies locals, modificada per la llei 3/2023, del 16 de març, de mesures fiscals, financeres, administratives i del sector públic per al 2023, i d'acord amb la normativa vigent.

 

SEGON.- PUBLICAR la present resolució a la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Viladecans i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

 

TERCER.- TRAMETRE una còpia a la Direcció General d'Administració Local del Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat de Catalunya i al Ministeri de Política Territorial i Funció Pública.

 

QUART.- COMUNICAR la present resolució a les seccions sindicals de l'Ajuntament, a la Junta de Personal i al Comitè d'Empresa.

 

CINQUÈ.- NOTIFICAR la present resolució al departament de Recursos Humans i Organització i a les direccions d'àmbit, àrea i serveis de l'Ajuntament.

 

Viladecans, 13 de març de 2024

 

Joana Sánchez Morillo

Tinenta d'alcalde de Govern Intern i Gestió de Recursos Municipals

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
19234 {"title":"EDICTO sobre modificación de la oferta pública de empleo correspondiente al ejercicio 2022.","published_date":"2024-03-22","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"19234"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Viladecans,DOGC,DOGC 2024 nº 9128 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-03-22/19234-edicto-modificacion-oferta-publica-empleo-correspondiente-ejercicio-2022 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.