ANUNCIO por el que se somete a información pública la aprobación inicial de la modificación del plan especial urbanístico del antiguo cementerio.

Es fa públic que l'alcalde mitjançant Decret 2024/126 de 15 de març, ha adoptat els següents acords:

 

"PRIMER.- Aprovar inicialment la modificació del Pla Especial Urbanístic Antic Cementiri, elaborat per l'arquitecte municipal amb la finalitat de construir un nou Casal d'Avis i una Sala Cultural Polivalent.

 

SEGON.- Sotmetre'l a informació pública pel termini d'un mes mitjançant anunci en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament, en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i a un dels diaris de més divulgació en l'àmbit municipal o supramunicipal al qual es refereixi el projecte en tramitació, a fi que qualsevol que ho desitgi pugui examinar-lo i adduir totes les al·legacions o observacions que consideri oportunes durant el termini esmentat i des del dia següent a la última publicació obligatòria.

 

Es podrà consultar l'expedient a les oficines de l'Ajuntament (Pl. Major 1) de dilluns a divendres d'11:00 a 14:00 i els dimecres també de 16:00 a 19:00."

L'acord d'aprovació inicial, no es pot impugnar per tractar‐se d'un acte administratiu de tràmit no qualificat

 

Santa Eugènia de Berga, 15 de març de 2024

 

Cristian Parras Fernández

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
19230 {"title":"ANUNCIO por el que se somete a información pública la aprobación inicial de la modificación del plan especial urbanístico del antiguo cementerio.","published_date":"2024-03-22","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"19230"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Santa Eugènia de Berga,DOGC,DOGC 2024 nº 9128 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-03-22/19230-anuncio-se-somete-informacion-publica-aprobacion-inicial-modificacion-plan-especial-urbanistico-antiguo-cementerio https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.