EDICTO sobre aprobación inicial del Reglamento de los presupuestos participativos de Sant Joan Despí.

 

El Ple de l'Ajuntament de Sant Joan Despí, en sessió Ordinària celebrada el dia 29 de febrer de 2024, va adoptar, entre d'altres, l'acord següent que a la seva part dispositiva literalment diu:

 

"PRIMER.- Aprovar inicialment el Reglament dels Pressupostos Participatius de Sant Joan Despí.

 

SEGON.- Sotmetre a informació pública el present acord i el text del Reglament dels Pressupostos Participatius de Sant Joan Despí, pel termini de trenta dies, a fi que s'hi puguin presentar al·legacions i/o reclamacions, mitjançant la inserció dels anuncis corresponents al Butlletí Oficial de la Província, Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, a un dels mitjans de comunicació escrita diària, a la pàgina web de l'Ajuntament i al tauler d'edictes de l'Ajuntament.

 

TERCER.- Disposar que, si no es formula cap al·legació i/o reclamació durant el termini d'informació pública, el Reglament dels Pressupostos Participatius de Sant Joan Despí, quedarà aprovat definitivament sense necessitat de cap tràmit ulterior.

 

QUART.- Aprovat definitivament l'esmentat Reglament, aquest es publicarà íntegrament al BOP, entrant en vigor un cop transcorreguts 15 dies a partir de la seva publicació. Igualment, s'haurà d'inserir, en tot cas, en el tauler d'anuncis de la corporació i anunciar al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya la referència del Butlletí Oficial de la província en què s'hagi publicat íntegrament el text."

 

Es sotmet l'expedient a informació pública i audiència als interessats pel termini de 30 dies, a fi que s'hi puguin presentar al·legacions i reclamacions, mitjançant la inserció dels anuncis corresponents al Butlletí Oficial de la Província, Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, a un dels mitjans de comunicació escrita diària, a la pàgina web de l'Ajuntament i al tauler d'anuncis de l'Ajuntament. Si no es formula cap al·legació ni reclamació durant el termini d'informació pública i audiència als interessats l'aprovació esdevindrà definitiva.

Aprovat definitivament el reglament i el text refós, es remetrà còpia íntegra i fefaent de la mateixa a l'Administració de l'Estat i de la Generalitat, i es publicarà íntegrament el text al BOPB, entrant en vigor transcorreguts 15 dies a partir de la seva total publicació. Igualment, s'haurà d'inserir, en tot cas, en el tauler d'anuncis de la corporació i anunciar al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya la referència del Butlletí Oficial de la província en que s'hagi publicat íntegrament el text.

Durant el termini d'informació pública l'expedient es podrà consultar al departament de Secretaria de l'Ajuntament de Sant Joan Despí, de 9 a 14 hores, al carrer camí del Mig, 9 de Sant Joan Despí.

 

 

Sant Joan Despí, 5 de març de 2024

 

Judith Riera Román

Tinenta d'Alcaldia de Governança i Desenvolupament Local

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
19223 {"title":"EDICTO sobre aprobación inicial del Reglamento de los presupuestos participativos de Sant Joan Despí.","published_date":"2024-03-22","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"19223"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Joan Despí,DOGC,DOGC 2024 nº 9128 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-03-22/19223-edicto-aprobacion-inicial-reglamento-presupuestos-participativos-sant-joan-despi https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.