ANUNCIO sobre aprobación de la oferta pública de empleo para el año 2024.

La Junta de Govern Local en sessió del dia 13 de març de 2024, amb l'advertiment a què fa referència l'article 206 del ROF, adoptà entre altres el següent acord:

 

Primer.- Aprovar l'oferta pública d'ocupació d'aquesta corporació per a l'any 2024 en els termes següents:

 

RÈGIM FUNCIONARIAL

 

Escala

Subescala/ classe

Categoria

Gr

Núm. Vacants

Codi plaça

Sistema selecció

Procés

Escala d'administració especial

Serveis especials. Policia Local.

AGENT

C1(*)/C2

5

345,352,357, 379 i 415   Oposició

Torn lliure

Escala d'administració especial

Serveis especials. Policia Local.

CAPORAL

C1(*)/C2

1

424

Concurs-Oposició

Promoció interna

 

 

(*) La classificació al subgrup C1 afecta exclusivament a les ocupacions que es produeixen a partir de l'entrada en vigor de la Llei 3/2023, de 16 de març, que modifica la Llei de policies locals (18 de març de 2023).

 

Segon. Publicar al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, i comunicar als òrgans de l'Administració de l'Estat que correspongui, i trametre còpia a la Direcció General d'Administració Local de la Generalitat de Catalunya.

 

Tercer. Notificar aquesta resolució als representats de personal, i si s'escau, a les seccions sindicals de la Corporació.

 

Rubí, 18 de març de 2024

 

Marta Cuesta García

Vicesecretària general

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
19131 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación de la oferta pública de empleo para el año 2024.","published_date":"2024-03-21","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"19131"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Rubí,DOGC,DOGC 2024 nº 9127 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-03-21/19131-anuncio-aprobacion-oferta-publica-empleo-ano-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.