ANUNCIO sobre selección, mediante concurso-oposición para cubrir, dos plazas de personal de brigada municipal del Ayuntamiento de Espot.

Es publiquen al BOP Lleida íntegrament les Bases reguladores del procés de selecció mitjançant concurs oposició per cobrir amb caràcter laboral fix, dues places de personal de brigada categoria AP, oficials de segona, i la constitució d'una borsa de treball de personal laboral temporal d'aquesta mateixa categoria, per cobrir vacants, substitucions i qualsevol altre tipus de contingència temporal d'aquest grup professional que es doni a l'Ajuntament d'Espot.

 

Denominació de la plaça segons plantilla: oficial segona brigada

Règim jurídic: laboral

Caràcter: laboral fix

Grup de classificació: AP

Sistema de selecció: concurs oposició

Torn: lliure

 

La presentació de sol·licituds esdevindrà en el termini de 20 dies naturals a comptar de l'endemà de la publicació de l'extracte de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. Amb motiu del trasllat del centre de processament de dades (CDP) del Consorci AOC es programa una intervenció des de divendres 5 d'abril de 2024 a les 17h fins a dilluns 8 d'abril de 2024 a les 7h que afectarà amb tall total del servei de tramitació interadministrativa, es valora l'ampliació del termini en 2 dies naturals en el termini de presentació estipulat legalment.

 

Espot, 14 de març de 2024

 

Josep Maria Sebastià Canal

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
19117 {"title":"ANUNCIO sobre selección, mediante concurso-oposición para cubrir, dos plazas de personal de brigada municipal del Ayuntamiento de Espot.","published_date":"2024-03-21","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"19117"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Espot,DOGC,DOGC 2024 nº 9127 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-03-21/19117-anuncio-seleccion-concurso-oposicion-cubrir-dos-plazas-personal-brigada-municipal-ayuntamiento-espot https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.