ANUNCIO de referencia de la publicación en el BOPB de la modificación de los Estatutos de la sociedad Iniciatives Tecnològiques de Mobilitat, SL (exp. 903936/22).

Anunci pel que es fa públic que el Consell Metropolità de l'Àrea Metropolitana de Barcelona en sessió ordinària celebrada el 27 de febrer de 2024, ha aprovat prendre coneixement de la inscripció en el Registre Mercantil de Barcelona dels estatuts de l'entitat mercantil anomenada Iniciatives tecnològiques de mobilitat, SL, inscripció que incorpora els ajustos derivats de la sol·licitud d'inscripció parcial dels articles ú, cinc, catorze, dinou, vint-i-nou i trenta-sis dels seus estatus socials derivats de les qualificacions negatives i deficiències observades pel Registre Mercantil de Barcelona.

Així com ratificar la incorporació de canvis en els articles ú, cinc, catorze, dinou, vint-i-nou i trenta-sis dels estatus socials respecte al text que va ser aprovat definitivament per acord del Consell Metropolità en sessió celebrada el 25 d'abril de 2023, i assignar a la societat Iniciatives tecnològiques de mobilitat, SL, com a gestor directe de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, les tasques corresponents al desenvolupament, la implantació, la configuració i la gestió de la plataforma de control de les llicències metropolitanes temporals d'ús comú especial del domini públic per a l'estacionament de ciclomotors i motocicletes d'ús compartit en règim d'explotació econòmica.

El text íntegre dels esmentats estatuts ha estat publicat en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona de data 6 de març de 2024, CVE 202410045325

 

Barcelona, 8 de març de 2024

 

Marcel·lí Pons Duat

Secretari general

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
18941 {"title":"ANUNCIO de referencia de la publicación en el BOPB de la modificación de los Estatutos de la sociedad Iniciatives Tecnològiques de Mobilitat, SL (exp. 903936\/22).","published_date":"2024-03-19","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"18941"} catalunya administración local,Área Metropolitana de Barcelona,DOGC,DOGC 2024 nº 9125 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-03-19/18941-anuncio-referencia-publicacion-bopb-modificacion-estatutos-sociedad-iniciatives-tecnologiques-mobilitat-sl-exp-903936-22 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.