ANUNCIO relativo al listado provisional de admitidos/as y excluidos/as, composición del tribunal y fecha de las pruebas de oficiales 1ª electricidad.

Per Decret d'Alcaldia número 430 de data 07.03.2024 s'ha aprovat la llista provisional d'aspirants admesos/es, exclosos/es, composició del tribunal i data de celebració de les proves del procés selectiu per a la cobertura definitiva d'una plaça d'oficial 1a de brigada d'obres, perfil electricitat.

El text íntegre de la part dispositiva de la resolució és el que es detalla a continuació:

 

"Primer.- Aprovar la relació provisional d'aspirants admesos/es i exclosos/es del procés selectiu per la cobertura definitiva d'una plaça d'oficial primera de brigada d'obres, perfil electricitat, segons el següent detall:

 

Aspirants admesos/es:

 

Cognoms i Nom

DNI

Registre d'entrada

A realitzar prova català

De la Rosa Gómez, Aquilino

***689***

2023-E-RC-8484

No

Martínez Masats, Bernat

***910***

2023-E-RC-8523

No

De la Cruz Morillas, Francisco

***667***

2023-E-RC-8546

No

Roldán Ramírez, Francisco Javier

***473***

2023-E-RC-8613

No

Jiménez Gómez, Rafael

***638***

2023-E-RC-9301

No

 

 

Aspirants exclosos/es:

Cap

 

Segon.- Atorgar un termini de 10 dies hàbils, a partir de l'endemà de l'última de les publicacions de la present resolució al tauler municipal, a la seu electrònica municipal i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, per presentar possibles reclamacions en els termes previstos a la Llei de procediment administratiu. En cas que no s'hagin presentat esmenes, s'entendrà que els aspirants desisteixen de la seva petició, segons estableix l'art. 68.1 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques i l'actual llista d'aspirants admesos/es, exclosos/es esdevindrà definitiva.

 

Tercer.- Aprovar la composició del Tribunal Qualificador, que estarà format pels membres següents:

President: Sr. Sergi Garcia Barreto, Cap de la brigada municipal de Sant Fruitós de Bages. Suplent: Sr. Josep González Ballesteros, secretari de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.

Vocals: Sr. Aleix Cervantes López, enginyer de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages. Suplent: Sr. Albert Avellaneda Riera, cap de colla de la brigada municipal de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.

Sr. Xavier Casas Pujol, arquitecte tècnic de l'Ajuntament Sant Fruitós de Bages. Suplent: Sr. Moisès Casas Pujol, cap de colla de la brigada municipal de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.

Sr. Carles Gutiérrez Burniol, tècnic de recursos humans de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages. Suplent: Sr. Miquel Àngel Martínez Fernández, tècnic de serveis generals de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.

Secretària: 

Sra. Agnès Simon Roig, administrativa de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages. Suplent: Sra. Sílvia Crespo Garrido, administrativa de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.

 

Quart.- Els/les membres de l'òrgan de selecció podran ser recusats si concurreixen les circumstàncies o motius que preveu l'article 23 o en la forma que determina l'article 24 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic.

 

Cinquè.- Es fixa el següent calendari :

 

2on exercici. Prova teòrica (eliminatòria)

Data: 12 d'abril de 2024

Hora: 08:30

Lloc: Sala polivalent del Nexe. Plaça Alfred Figueras, s/n.

 

3er exercici. Prova pràctica (eliminatòria)

Data: 12 d'abril de 2024

Hora: 12:00

Lloc: Nau de la brigada. Avinguda Bertand i Serra, 93

 

Els/les aspirants s'hauran d'identificar amb el DNI en el moment de realitzar les pertinents proves del procés selectiu.

 

Sisè.- Exposar al públic el corresponent anunci dels/les aspirants admesos/es i exclosos/es, mitjançant publicació al tauler d'anuncis, a la seu electrònica i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, als efectes de notificació als interessats de conformitat amb el que preveu l'article 45.1 b) de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques.

 

Setè.- Declarar que:

- L'acte és de tràmit, no posa fi a la via administrativa i no pot ser impugnat separadament.

- Tanmateix, els legitimats activament poden interposar qualsevol altre recurs ajustat a dret."

 

 

Sant Fruitós de Bages, 8 de març de 2024

 

 

L'alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
18923 {"title":"ANUNCIO relativo al listado provisional de admitidos\/as y excluidos\/as, composición del tribunal y fecha de las pruebas de oficiales 1ª electricidad.","published_date":"2024-03-19","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"18923"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Fruitós de Bages,DOGC,DOGC 2024 nº 9125 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-03-19/18923-anuncio-relativo-listado-provisional-admitidos-as-excluidos-as-composicion-tribunal-fecha-pruebas-oficiales-1-electricidad https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.