EDICTO por el que se hace pública la aprobación de la oferta de empleo público para el año 2024.

La Junta de Govern Local, en sessió ordinària de data 12 de març de 2024, va aprovar l'oferta d'ocupació pública de personal al servei d'aquest Ajuntament per a l'any 2024, d'acord amb els següents termes:

 

PERSONAL FUNCIONARI

 

Grup segons l'article 76 del Reial Decret Legislatiu 5/2015: A2. Classificació: Escala d'Administració Especial. Subescala: Serveis Especials. Nombre de Vacants: 1. Denominació: Tècnic/a Centre Cultural. Sistema de selecció: concurs específic mobilitat interadministrativa.

 

Grup segons l'article 76 del Reial Decret Legislatiu 5/2015: B. Classificació: Escala d'Administració General. Subescala: Serveis Generals. Nombre de Vacants: 1. Denominació: Tècnic/a Administratiu/va de Gestió Esportiva. Sistema de selecció: promoció interna.

 

Grup segons l'article 76 del Reial Decret Legislatiu 5/2015: B. Classificació: Escala d'Administració General. Subescala: Serveis Generals. Nombre de Vacants: 1. Denominació: Tècnic/a Administratiu/va Cap de Compres. Sistema de selecció: promoció interna.

 

Grup segons l'article 76 del Reial Decret Legislatiu 5/2015: C1. Classificació: Escala d'Administració Especial. Subescala: Serveis Especials. Nombre de Vacants: 1. Denominació: Agent de la policia local. Sistema de selecció: concurs-oposició.

 

El que es fa públic en compliment de l'establert a l'article 91 de la Llei Reguladora de les Bases de Règim Local, a l'article 70 del Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic i a l'article 57.2 del Decret 214/1990, de 30 de juliol, de personal al servei de les entitats locals.

 

Deltebre, 12 de març de 2024

 

David Torres Fabra

Secretari accidental

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
18908 {"title":"EDICTO por el que se hace pública la aprobación de la oferta de empleo público para el año 2024.","published_date":"2024-03-19","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"18908"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Deltebre,DOGC,DOGC 2024 nº 9125 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-03-19/18908-edicto-se-hace-publica-aprobacion-oferta-empleo-publico-ano-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.