EDICTO sobre aprobación de la nueva convocatoria de las pruebas selectivas para la cobertura definitiva de una plaza de auxiliar de administración general (reservada a discapacidad física) de régimen funcionario, una plaza de ingeniero/a de régimen funcionario y una plaza de técnico/a Servicio SIAD de régimen laboral, incluidas en la oferta de empleo 2022, en el Ayuntamiento de Banyoles.

De conformitat amb el que disposa l'article 76 i següents del Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament del personal al Servei de les Entitats locals, es fa públic que, per acord de la Junta de Govern Local de la Corporació de data 28 de novembre de 2022 es van aprovar les bases generals i especifiques que havien de regir els processos de selecció per a la provisió, en propietat, de les places incloses a l'Oferta Pública d'Ocupació 2022, taxa de reposició, a l'Ajuntament de Banyoles, el text íntegre de les quals es va publicar en el Butlletí Oficial de la Província de Girona núm. 234 (Núm. edicte 10572) de data 9 de desembre de 2022, a l'e-tauler i a la seu electrònica de l'Ajuntament de Banyoles.

Dels processos selectius per a la cobertura definitiva de les places incloses en l'esmentada oferta es van declarar desertes tres places: una plaça d'auxiliar d'administració general (personal funcionari)(torn de reserva a personal amb discapacitat física igual o superior al 33%); una plaça d'enginyer superior (personal funcionari); i una plaça de tècnic/a Superior Servei SIAD (personal laboral).

Per Junta de Govern Local de data 11 de març de 2024 s'ha aprovat la nova convocatòria de les esmentades places incloses a l'Oferta Pública de l'exercici 2022.

El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies naturals comptadors a partir de l'endemà de l'última publicació de la nova convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya o en Butlletí Oficial de l'Estat.

 

Banyoles, 12 de març de 2024

 

Miquel Noguer Planas

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
18897 {"title":"EDICTO sobre aprobación de la nueva convocatoria de las pruebas selectivas para la cobertura definitiva de una plaza de auxiliar de administración general (reservada a discapacidad física) de régimen funcionario, una plaza de ingeniero\/a de régimen funcionario y una plaza de técnico\/a Servicio SIAD de régimen laboral, incluidas en la oferta de empleo 2022, en el Ayuntamiento de Banyoles.","published_date":"2024-03-19","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"18897"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Banyoles,DOGC,DOGC 2024 nº 9125 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-03-19/18897-edicto-aprobacion-nueva-convocatoria-pruebas-selectivas-cobertura-definitiva-plaza-auxiliar-administracion-general-reservada-discapacidad-fisica-regimen-funcionario-plaza-ingeniero-regimen-funcionario-plaza-tecnico-servicio-siad-regimen-laboral-incluidas-oferta-empleo-2022-ayuntamiento-banyoles https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.