ANUNCIO por el que se hace pública la aprobación de las bases y la convocatoria para la estabilización extraordinaria de técnico/a de biblioteca, comunicación, cultura, deportes y entidades del Ayuntamiento de Sant Pere de Torelló por concurso de méritos (exp. X2024000210).

En data 26 de febrer de 2024, la Junta de Govern Local reunida en sessió ordinària, va aprovar per unanimitat, entre d'altres, el següent acord:

 

"Proposta d'acord per a l'aprovació de les bases i la convocatòria per a l'estabilització extraordinària de Tècnic/a de biblioteca, comunicació, cultura, esports i entitats de l'Ajuntament de Sant Pere de Torelló per concurs de mèrits

 

Antecedents

En data 30 de maig de 2022 l'Alcaldia ha incoat expedient per tramitar l'oferta publica d'estabilització d'ocupació prevista a la Llei 20/2021, 28 de desembre.

En data 9 de maig de 2022 es va celebrar taula general de negociació, havent aconseguit consens sobre l'aprovació de l'Oferta d'Ocupació Pública derivada de l'habilitació efectuada per a l'estabilització de l'ocupació temporal (Llei 20/2021, de 28 de desembre).

En data 30 de maig de 2022 per decret núm. 2022DECR000205 es va aprovar l'oferta d'ocupació pública 2022 per a l'estabilització de l'ocupació temporal de conformitat amb les disposicions establertes a la Llei 20/2021 de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat a l'ocupació pública amb el contingut següent:

 

OFERTA PUBLICA 2022 d'ESTABILITZACIÓ OCUPACIÓ TEMPORAL

 

Denominació

Grup/Subgrup

Número Places

Accés

Sistema de selecció

Tècnica

A2

3

lliure

Concurs DA 6

Tècnica

A2

1

lliure

Concurs DA 6

Auxiliar Biblioteca

Estructura Laboral 7

1

lliure

Concurs -Oposició

Conserge

Estructura Laboral 6

2

restringit

Concurs DA 6

Conserge

C2

1

lliure

Concurs DA 6

Socorrista

Estructura Laboral 6

2

lliure

Concurs DA 6

Educador/a Escola Bressol

C1

2

lliure

Concurs DA 6

Educador/a Escola Bressol

C1

1

lliure

Concurs -Oposició

Auxiliar Escola Bressol

Estructura Laboral 6

1

lliure

Concurs -Oposició

Peó Tèrmica

AP-E

4

lliure

Concurs DA 6

Peó Brigada

AP-E

3

lliure

Concurs DA 6

Peó Brigada

Estructura Laboral 6

2

lliure

Concurs Oposició

Personal de neteja

AP-E

2

lliure

Concurs Oposició

 

 

La publicació de la convocatòria per a la cobertura de les places incloses a l'oferta per a l'estabilització temporal haurà de ser abans del 31 de desembre de 2022 i la seva resolució abans del 31 de desembre de 2024.

Des de Secretaria s'ha emès informe jurídic sobre el procediment a seguir així com la normativa aplicable.

Des de l'Àrea d'Intervenció s'ha fiscalitzat favorablement el present expedient.

 

Fonaments de dret

- Constitució espanyola.

- Text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat públic aprovat per Reial decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre.

- Text refós de les disposicions legals vigents en matèria de Règim Local aprovat per Reial decret Legislatiu 781/1986, de 18 d'abril.

- Reial decret 896/1991, de 7 de juny, pel qual s'estableixen les regles bàsiques i els programes mínims a què ha d'ajustar-se el procediment de selecció dels funcionaris d'Administració Local.

- Reglament General d'Ingrés del Personal al Servei de l'Administració General de l'Estat i de Provisió de Llocs de treball i Promoció Professional dels Funcionaris Civils de l'Administració General de l'Estat aprovat per Reial decret 364/1995, de 10 de març.

- Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases de Règim Local.

- Llei Orgànica 3/2007, de 22 de març, per a la Igualtat Efectiva de Dones i Homes.

- Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases de Règim Local (LRBRL).

- Reial Decret Legislatiu 781/1986, de 18 d'abril, pel qual s'aprova el Text Refós de les disposicions legals vigents en matèria de règim local.

- Reial Decret 364/1995, de l'10 de març, pel qual s'aprova el Reglament General d'ingrés de personal al servei de l'Administració General de l'Estat i de provisió de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris civils de l'Administració General de l'Estat

- Reial Decret Legislatiu 2/2015, de 23 d'octubre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut dels Treballadors.

- Reial Decret 2720/1998, de 18 de desembre, pel qual es desenvolupa l'article 15 de l'Estatut dels Treballadors en matèria de contractes de durada determinada.

- Llei 39/2015, 1 d'octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

- Decret d'Alcaldia número 2023DECR000245 de 6 de juliol de 2023, acordant delegant atribucions corresponents a l'Alcaldia a favor de la Junta de Govern Local, d'entre les contingudes i considerades com a delegables en l'article 21.1 de la Llei 7/1985, Reguladora de les Bases de Règim Local.

 

Per tot el que ha estat exposat en els apartats anteriors, es proposa a la Junta de Govern Local l'adopció dels següents

 

ACORDS:

 

Primer.- Aprovar les bases per les quals es regirà el procés selectiu, pel sistema de concurs de mèrits, de la plaça de personal laboral de Tècnic/a de biblioteca, comunicació, cultura, esports i entitats de l'Ajuntament de Sant Pere de Torelló, grup de classificació A2 (s'adjunten les Bases com a Annex als presents acords).

 

Segon.- Convocar les proves selectives de la plaça referenciada, comunicant-ho als Organismes corresponents que han de formar part del Tribunal, a l'efecte que designin els membres per formar part de l'òrgan de selecció de la referida convocatòria.

 

Tercer.- Publicar la convocatòria de les bases reguladores de les proves selectives en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament i en el portal web de l'Ajuntament, per al general coneixement.

 

Quart.- Donar-ne compte al Ple de la Corporació en la propera sessió que se celebri, per al seu coneixement i efectes.

 

Sant Pere de Torelló, 11 de març de 2024

 

Jordi Fàbrega Colomer

Alcalde

 

 

BASES ESPECÍFIQUES QUE HAN DE REGIR EL PROCÉS DE SELECCIÓ PER COBRIR LA PLAÇA DE TÈCNIC/A DE BIBLIOTECA, COMUNICACIÓ, CULTURA, ESPORTS I ENTITATS, GRUP A2, MITJANÇANT EL SISTEMA EXTRAORDINARI DE CONCURS LLIURE INCLOSA A L'OFERTA PÚBLICA D'OCUPACIÓ PER A L'ESTABILITZACIÓ DE L'OCUPACIÓ TEMPORAL

 

L'aprovació de la Llei 20/2021, de 28 de desembre de 2021, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat de l'ocupació, publicada en el Butlletí Oficial de l'Estat, del 28 de desembre de 2021, té l'objecte de reduir la temporalitat de l'ocupació pública fins assolir percentatges del 8%.

Entre altres mesures per a la reducció de l'ocupació temporal a les administracions públiques, la Llei 20/2021 contempla processos d'estabilització de l'ocupació temporal que obliga a les diferents administracions púbiques a la convocatòria de les places de caràcter estructural, que incloses o no a les relacions de llocs de treball, plantilles o qualsevol altra forma d'organització de recursos humans que estiguin contemplades a les administracions públiques i estant dotades econòmicament, hagin estat ocupades de forma temporal i ininterrompudament al menys els tres anys anteriors al 31 de desembre de 2020.

La Llei 21/2021 també inclou una convocatòria excepcional d'estabilització de l'ocupació temporal de llarga durada, on s'inclouran les places ocupades de caràcter temporal i de forma ininterrompuda amb anterioritat a l'1 de gener de 2016.

I per tant, en compliment de la normativa anteriorment exposada, i d'acord amb la tramitació excepcional d'aquests dos processos d'estabilització de l'ocupació temporal a les Administracions Públiques, es confeccionen les següents bases reguladores:

 

Base 1a. Objecte de la convocatòria.

L'objecte d'aquesta convocatòria és regular el procés de selecció per cobrir la plaça de Tècnic/a de biblioteca, comunicació, cultura, esports i entitats, grup A2, mitjançant el sistema extraordinari de concurs lliure inclosa a l'Oferta Pública d'Ocupació de 2022 aprovada per resolució d'Alcaldia 2022DECR000205 de data de 30 de maig de 2022, publicada al Butlletí Oficial de la Província (en endavant BOPB) de data 31 de maig de 2022 i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (en endavant DOGC) en data 31 de maig de 2022.

 

Base 2a. Característiques de la plaça i provisió del lloc de treball

Plaça de personal laboral

Grup: A

Subgrup: A2

Sistema de selecció: concurs de mèrits

Nombre de places: 1

Període de prova: 4 mesos

La necessitat de provisió del lloc de treball per la plaça proposada serà la corresponent al lloc de Tècnic/a de biblioteca, comunicació, cultura, esports i entitats. Les funcions són les que conté la fitxa del lloc de treball, que seran les següents:

- Dirigir la biblioteca municipal; dissenyar, executar i coordinar activitats relacionades amb la biblioteca municipal i amb l'adquisició de material; coordinar el personal auxiliar de la biblioteca municipal.

- Atendre i informar els usuaris de la biblioteca municipal, oferint aquella informació que resulti necessària.

- Coordinar-se amb altres biblioteques públiques del territori per potenciar la promoció d'activitats conjuntes i dels equipaments.

- Dissenyar, executar i coordinar les activitats culturals i esportives del municipi.

- Coordinar, gestionar, editar i supervisar l'edició i la publicació de la revista cultural municipal "La Grevolosa".

- Elaborar i fer el seguiment dels convenis subscrits amb entitats del seu àmbit de competència; donar suport i gestionar les necessitats de les entitats del municipi per al desenvolupament de les seves activitats.

- Gestionar i coordinar els diferents equipaments municipals dins el seu àmbit de competència, així com el personal adscrit a cadascun d'ells.

- Gestionar el lloguer o cessió de material municipal i d'instal·lacions municipals dins el seu àmbit de competència.

- Planificar i coordinar les diferents accions necessàries amb la resta d'Àrees de l'Ajuntament dins el seu àmbit de competència.

- Gestionar, justificar i tramitar subvencions i ajuts, dins del seu àmbit de competència.

- Gestionar la comunicació de l'Ajuntament: publicacions, publicitat, pàgines web, aplicacions per a dispositius mòbils, xarxes socials, etc.

- Gestionar, controlar i coordinar tot allò relacionat amb l'àmbit de les TIC: material informàtic, programari, llicències, formació, etc.

- Dissenyar, programar i coordinar accions en l'àmbit de la promoció de la Participació Ciutadana.

- Dissenyar, programar i coordinar activitats i campanyes en l'àmbit de la promoció de la igualtat.

- Participar en les reunions de coordinació d'Àrea/es de l'Ajuntament en les quals sigui requerida la seva presència.

- Participar en l'elaboració d'ordenances i/o directrius respecte del seu àmbit.

- Redactar memòries, informes, estadístiques i altres documents vinculats amb el seu àmbit de competència.

- Aquelles altres tasques de caràcter similar relacionades amb el seu lloc de treball que li siguin assignades pels seus superiors.

RETRIBUCIONS:

Complement de destí: nivell 22

Complement específic: 61,67 euros

Formació específica:

- Títol universitari de Grau o titulació equivalent, antiga titulació de Diplomatura o superior

- Permís de conduir B

 

Base 3a. Condicions d'admissió dels aspirants

Per ser admès/a en el procés selectiu, les persones aspirants han de reunir a la finalització del termini de presentació de sol·licituds, durant tot el procés selectiu i fins la finalització del mateix, els següents requisits:

a) Ser ciutadà/na espanyol/a o de qualsevol dels estats membres de la Unió Europea o dels estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui aplicable la lliure circulació de treballadors. També podran ser admesos/ses el cònjuge, qualsevol que sigui la seva nacionalitat, tant dels ciutadans espanyols com dels nacionals dels altres estats membres de la Unió Europea, sempre que els cònjuges no estiguin separats de dret, així com els seus descendents i els del seu cònjuge, sempre que no estiguin separats de dret, siguin menors de vint-i-un anys o majors d'aquesta edat dependents.

Quan es tracti de cobrir places vacants de naturalesa laboral també podran ser admesos/es els/les nacionals de països diferents als que formen part de la Unió Europea, els/les quals hauran d'aportar permís de residència legal a Espanya, d'acord amb la normativa vigent.

b) Haver complert 16 anys i no superar l'edat establerta per a la jubilació forçosa.

c) Estar en possessió de títol universitari de de Grau o titulació equivalent, antiga titulació de Diplomatura o superior.

En cas d'invocar un títol equivalent a l'exigit, haurà d'acreditar-se mitjançant la certificació expedida pel Ministeri d'Educació que ho acrediti.

Quan un aspirant al·legui una titulació equivalent a l'exigida com a requisit en les bases especifiques de la convocatòria, es fa responsable d'acreditar documentalment l'esmentada equivalència.

Si es tracta d'un títol obtingut a l'estranger, cal disposar de l'homologació corresponent del Ministeri d'Educació i Ciència.

d) Estar en possessió del certificat de nivell de suficiència de català (nivell C1) expedit per la Secretaria de Política Lingüística, superior o equivalent. Els aspirants que no ho acreditin en el moment de presentar la instància hauran de realitzar la prova de català a què es refereix la base 9a.

El coneixement de la llengua catalana es por acreditar per mitjà de:

- Document que acrediti el coneixement de català dins de l'ensenyament obligatori, cosa que resulta de la certificació que s'ha cursat de manera oficial a Catalunya la matèria de llengua catalana d'ensenyament obligatori i s'ha obtingut el títol que correspon després de l'any 1992. Aquest certificat l'expedeix qualsevol institut d'educació secundària públic en la forma que determina la Direcció General d'Ordenació i Innovació Educativa.

- La documentació acreditativa d'estar en possessió del certificat de coneixements de llengua catalana de nivell de suficiència de català (nivell C1) de la Secretaria de Política Lingüística, o equivalent.

- Certificat d'haver superat una prova de nivell igual o superior al requerit en un procés de selecció convocat per l'Ajuntament de Sant Pere de Torelló dins del mateix any o haver participat i obtingut plaça en processos anteriors en aquest Ajuntament en que hi hagi establerta una prova de català de nivell igual o superior al requerit.

Les persones candidates que no acreditin documentalment els coneixements de llengua catalana hauran de superar una prova específica de coneixements de llengua catalana del nivell corresponent, amb caràcter obligatori i eliminatori, la qual es qualificarà d'apte/a o no apte/a.

e) Les persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola hauran d'acreditar un coneixement adequat de la llengua castellana de nivell superior o nivell C2. L'acreditació d'aquest coneixement es realitzarà mitjançant la presentació d'un dels documents que s'indiquen a continuació:

- Certificat conforme han cursat la primària i/o secundaria i/o el batxillerat a l'Estat espanyol.

- Diploma d'espanyol que estableix el RD 1137/2002, de 31 d'octubre, o equivalent, o certificació acadèmica que acrediti haver superat totes les proves dirigides a l'obtenció d'aquest diploma.

- Certificat d'aptitud en espanyol per a estrangers expedit per les escoles oficials d'idiomes.

Les persones aspirants que no acreditin documentalment els coneixements de llengua castellana hauran de realitzar un exercici que consistirà en una redacció de 200 paraules, com a mínim, i a mantenir una conversa amb membres del tribunal, la qual es qualificarà d'apte o no apte. L'exercici tindrà caràcter obligatori i eliminatori. L'acreditació del nivell de llengua castellana es podrà efectuar fins a la realització de les proves.

f) Estar en possessió del permís de conduir classe B, i mantenir-lo vigent mentre es mantingui la relació amb l'Ajuntament de Sant Pere de Torelló.

g) Posseir la capacitat funcional pel desenvolupament de les tasques i l'exercici de les funcions corresponents al lloc de treball.

h) No estar inhabilitat/da per sentència ferma per a l'exercici de les funcions públiques ni haver estat separat/da, per resolució disciplinaria ferma, del servei de cap administració pública.

i) No trobar-se sotmès/sa en cap de les causes d'incapacitat o incompatibilitat previstes a la legislació vigent.

 

Base 4a. Presentació de sol·licituds

Els/les aspirants que desitgin prendre part en el concurs oposició hauran de presentar de forma electrònica a través del menú "Tràmits i gestions" de la pàgina web de l'Ajuntament (https://seu-e.cat/ca/web/santperedetorello/tramits-i-gestions), una instància general adreçada a l'Alcalde de la Corporació, de conformitat amb el que disposa l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les administracions públiques LPACAP.

En aquesta, la persona aspirant mitjançant el model normalitzat ha de fer constar conforme reuneix tots i cadascun dels requisits que s'exigeixen per prendre part a la convocatòria sota la seva responsabilitat i amb independència de la posterior acreditació en finalitzar el procés selectiu i quan sigui requerida a efectes d'acreditar el compliment dels requisits per participar en aquest. La manca de dita manifestació serà causa d'exclusió de la persona aspirant.

En cas que no es pugui presentar de forma electrònica, també podran presentar la sol·licitud al Registre General de l'Ajuntament (Oficina d'Atenció al Ciutadà), al carrer Verdaguer, núm. 18, una sol·licitud en el model oficial i normalitzat que es facilitarà gratuïtament a les dependències municipals.

El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils, a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria al DOGC, les bases íntegres es publicaran al Butlletí Oficial de la província de Barcelona, així com al tauler d'anuncis de la corporació. Si l'últim dia per a la presentació resultés inhàbil, s'allargarà fins al següent dia hàbil.

Les sol·licituds que es presentin des de la publicació de la convocatòria al Butlletí Oficial de la província de Barcelona i al taulell d'anuncis, però abans que la convocatòria es publiqui al DOGC, es consideraran presentades dins de termini.

Els successius anuncis referents a aquesta convocatòria, quan procedeixi, es faran públics al taulell d'anuncis i a la pàgina web municipal de l'Ajuntament de Sant Pere de Torelló, https://www.stpere.cat/.

La persona aspirant haurà de facilitar en la sol·licitud un telèfon mòbil i una adreça electrònica per tal que l'Ajuntament s'hi pugui posar en contacte, si escau.

Quan les instàncies no siguin presentades en el Registre General d'aquest Ajuntament sinó per alguna altra de les fórmules admeses per la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques, l'aspirant haurà d'anunciar l'enviament al departament de Recursos Humans (geisvf@diba.cat) dins del període de presentació d'instàncies. En cas de no trametre aquest avís en termini, la instancia no serà admesa en cap cas.

Amb la formalització i presentació de la sol·licitud, la persona aspirant dona el seu consentiment al tractament de les dades de caràcter personal que són necessàries per prendre part en la convocatòria i per a la resta de la tramitació del procés selectiu, d'acord amb la normativa vigent i amb els actuals protocols vigents a la corporació de l'Ajuntament de Sant Pere de Torelló.

Els aspirants hauran de presentar única i exclusivament, els documents següents:

A la sol·licitud i declaració responsable mitjançant el model normalitzat, s'hi haurà d'acompanyar la documentació que acrediti el compliment de les condicions previstes a la base 3a i en concret, la documentació següent:

1. Sol·licitud i declaració responsable mitjançant el model normalitzat que es troba a disposició dels candidats a la pàgina web de la Corporació degudament emplenada i signada.

2. Document nacional d'identitat o del passaport vigent. En el cas de no ser nacional espanyol/a o de qualsevol país de la Unió Europea, caldrà aportar el document d'identitat o passaport i l'acreditació de trobar-se en alguna de les situacions incloses a la base 3a de les presents bases.

3. Certificat que acrediti el coneixement del nivell C1 de llengua catalana de conformitat amb el que preveu l'Ordre VCP/491/2009, de 12 de novembre.

4. Permís de conduir classe B.

5. Currículum Vitae

6. Relació de mèrits al·legats segons el que disposen les bases.

No seran acceptades les sol·licituds que no compleixin i/o no presentin el model normalitzat específic de la sol·licitud per a participar en el procés de selecció: sol·licitud i declaració responsable mitjançant el model normalitzat.

Tota la documentació caldrà presentar-la com a màxim fins al moment de finalització del termini de presentació d'instàncies amb l'excepció del català que podrà acreditar-se fins al dia de la prova.

Per la mera concurrència als processos selectius s'entén que l'aspirant accepta íntegrament aquestes bases, tret que, prèviament, hagi exercit el seu dret a impugnar-les.

 

Base 5a. Drets d'examen

L'Ordenança Fiscal vigent número 9 de l'Ajuntament de Sant Pere de Torelló, reguladora de la Taxa per a l'expedició de documents administratius, no contempla el pagament de cap import en concepte de drets d'examen per convocatòria de places a l'Ajuntament de Sant Pere de Torelló.

 

Base 6a. Publicitat

L'anunci de la convocatòria i el text íntegre de les bases es publicarà al tauler d'edictes electrònic de l'Ajuntament de Sant Pere de Torelló i al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona. Al Diari oficial de la Generalitat de Catalunya es publicarà una referència d'aquest darrer anunci.

La publicació dels actes derivats del desenvolupament del procés selectiu es publicaran únicament al tauler d'edictes electrònic de l'Ajuntament de Sant Pere de Torelló. Aquesta publicació té tots els efectes de notificació als interessats d'acord amb allò que estableix l'article 45.1. b) de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions publiques.

 

Base 7a. Llista d'admissió i exclusió al procés selectiu

Un cop finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, la llista d'aspirants admesos i exclosos, amb indicació de si la persona aspirant està exempta de fer la prova de llengua catalana, es publicarà al tauler d'edictes electrònic de l'Ajuntament de Sant Pere de Torelló. En el termini de deu dies hàbils des de l'endemà de la publicació es podran presentar reclamacions o esmenes, exclusivament respecte a la sol·licitud i l'exempció de la prova de llengua.

Les possibles reclamacions s'han de resoldre en el termini màxim de 30 dies següents a la finalització del termini per a la seva presentació. Transcorregut aquest termini sense que s'hagi dictat resolució, les reclamacions s'entenen desestimades.

En la mateixa resolució es fixarà el calendari previst per executar i resoldre el procés objecte de la convocatòria.

Si s'accepta alguna al·legació, s'aprovarà la llista definitiva de persones admeses i excloses amb les esmenes corresponents. Aquesta resolució serà publicada, al tauler d'edictes electrònic de l'Ajuntament, i a la pagina web municipal https://www.stpere.cat/.

Si no es presenten al·legacions o es desestimen per silenci administratiu, la llista de persones admeses i excloses es considerarà definitivament aprovada i no caldrà publicar-la de nou.

L'admissió al procés selectiu no implica el reconeixement a les persones interessades de la possessió dels requisits exigits a les bases.

 

Base 8a. Tribunal qualificador

El tribunal qualificador està integrat per un nombre senar de persones designades per la corporació, no inferior a tres i formades per un president i vocals, un dels quals també en serà el/la secretari/ària.

Es tendirà, en la mesura del possible, a la paritat entre home i dona i comptarà amb la distribució següent:

a) Un terç ha de ser integrat per empleats públics amb plaça en propietat de la mateixa o una altra administració.

b) Un terç ha de ser integrat per personal tècnic especialista en aquesta matèria.

c) El terç restant ha de ser proposat per l'Escola d'Administració Pública de Catalunya.

Quan concorrin les circumstancies previstes en els articles 23 i 24 de la Llei 40/2015 d'1 d'octubre, de Regim Jurídic del Sector Públic, els membres del tribunal hauran d'abstenir-se d'intervenir i ho hauran de notificar a l'autoritat convocant, i els aspirants els podran recusar.

De conformitat amb el RD 462/2002, de 4 de març, el Tribunal Qualificador es classifica en la categoria de segona.

El Tribunal no podrà constituir-se ni actuar sense l'assistència de més de la meitat dels seus membres.

Les decisions es prendran per majoria de vots presents. En cas d'empat, resoldrà el vot de qui actuï com a president/a.

El tribunal podrà disposar d'assessors especialistes, amb veu i sense vot, perquè col·laborin en la selecció d'acord amb les necessitats i amb la seva preparació tècnica.

Podrà ser designat un representant sindical, amb veu i sense vot, el qual podrà ser present durant tot el procés selectiu.

 

Base 9a. Proves de nivell de suficiència de català i castellà

Llengua catalana.

Consisteix en la realització d'una prova de coneixements de llengua catalana del nivell exigit.

Estaran exempts de la realització de la prova de català els/les aspirants que hagin acreditat documentalment tenir el nivell exigit de conformitat amb l'establert a la base tercera de les presents bases i els que hagin participat i obtingut plaça en processos anteriors de selecció de personal per accedir a aquest Ajuntament, en els que hi havia establerta una prova de català del mateix nivell o superior, o que hagin superat la citada prova en altres processos de la mateixa oferta pública, tot acreditat degudament amb un certificat.

El tribunal podrà comptar amb l'assessorament d'una o més persones expertes en matèria lingüística que han de col·laborar amb la persona nomenada per assessorar al tribunal en la valoració de la prova de coneixements de la llengua catalana.

La qualificació d'aquest exercici serà d'APTE/A o NO APTE/A.

Llengua castellana.

Només pels/per les aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola. Consisteix en la realització d'una prova de coneixements de llengua castellana que consistirà en una redacció d'un text de 200 paraules, com a mínim, en el termini màxim de 20 minuts i a mantenir una conversa amb membres del tribunal durant el termini màxim de 10 minuts.

Estaran exempts de la realització de la prova els/les aspirants que acreditin documentalment estar en possessió del nivell exigit de conformitat amb l'establert a la base tercera de les presents bases.

La qualificació d'aquest exercici serà d'APTE/A o NO APTE/A.

 

Base 10a. Procediment de selecció: Concurs

El procediment consta d'una única fase.

FASE ÚNICA: CONCURS. MÀXIM 100 PUNTS

Es procedirà a la valoració dels mèrits només d'aquelles persones que hagin resultat admeses al procés de selecció.

La puntuació màxima de fase de concurs serà de 100 punts que correspon al 100% de la puntuació total del procés, distribuïts de la següent forma:

A. Experiència professional. fins al 60% de la puntuació total de la fase de concurs del procés d'estabilització amb un màxim de 60 punts.

A.1) Experiència en places de l'Ajuntament de Sant Pere de Torelló que siguin del mateix grup/sots grup de titulació i del mateix cos, escala, categoria, equivalent al de la plaça o de grup/sots grup diferent a la plaça convocada però dintre de la mateixa àrea o servei: 0,35 punts per mes treballat.

A.2) Experiència en places de qualsevol altra Administració Pública i del Sector Públic* que siguin del mateix grup/sots grup de titulació i amb les funcions corresponents a les del cos, escala, categoria o equivalent al de la plaça convocada: 0,18 punts per mes treballat.

A.3) Experiència en places de l'Ajuntament de Sant Pere de Torelló que siguin d'un grup/sots grup de titulació i d'un cos, escala, categoria, o equivalent diferent al de la plaça o de grup/sots grup diferent a la plaça convocada: 0,15 punts per mes treballat.

A.4). Experiència en el sector privat en l'exercici de funcions anàlogues o equivalents a les de les places a cobrir: 0,10 punts per mes treballat.

*S'entén per sector públic l'Administració General de l'Estat, les Administracions de les Comunitats Autònomes, les Entitats que integren l'Administració Local i el Sector públic institucional, en els termes previstos a l'article 2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les Administracions Públiques. (en endavant LPAC).

B) La formació i altres mèrits, on es valora la formació reglada diferent i/o superior a l'exigida per accedir al cos, escala, categoria o equivalent, els cursos de formació contínua i de competències digitals, fins a un màxim de 40 punts.

 

B.1 Formació

(fins a 40 punts)

Grup A (A1 i A2)

B.1.1. Formació reglada

(fins a 10 punts)

   - Altre Grau o Diplomatura: 10 punts

   - Màster: 5 punts

   - Postgrau: 2 punts

B.1.2. Formació contínua

(fins a 30 punts)

   - Més de 50 hores: 1 punt

   - De més de 20 a 50 hores: 0,80 punts

   - De més de 10 a 20 hores: 0,40 punts

   - Fins a 10 hores: 0,10 punts

(Els certificats amb aprofitament es valoraran amb el doble de la puntuació indicada anteriorment)

B.1.3. Actic o equivalent

(fins a 1 punt)

   - Nivell avançat: 1 punt

   - Nivell mitjà: 0,75 punts

B.1.4. Altres mèrits a concretar

(fins a 9 punts)

   - Publicacions

   - Idiomes

 

 

En l'apartat de formació contínua computaran cursos d'idiomes en els que s'acreditin les hores i també els crèdits superats d'estudis universitaris en curs que tinguin relació amb el lloc de treball a cobrir. En aquest cas caldrà un certificat dels crèdits amb indicació de les hores superades.

 

Base 11a. Justificació dels mèrits

L'experiència professional al sector públic s'acredita mitjançant certificat de serveis prestats (annex I) i també la fitxa descriptiva de la RLT del lloc de treball ocupat o documentació que acrediti les tasques realitzades durant tot el període acreditat. L'experiència professional a l'empresa privada s'acredita mitjançant l'Informe actualitzat de vida laboral emès per la Tresoreria General de la Seguretat Social. A més a més, caldrà aportar còpia del contracte laboral i/o el nomenament o qualsevol altre mitja que acrediti la naturalesa dels serveis prestats i categoria laboral o grup, amb indicació de l'inici i fi de la prestació de serveis, així com, el detall de les funcions desenvolupades.

Els serveis prestats a l'Administració convocant seran reconeguts d'ofici per Recursos Humans en el cas de persones en servei actiu a la plaça convocada i la resta de casos si s'han al·legat en el formulari de relació de mèrits.

En el cas dels treballs realitzats com a professional autònom, només es tindran en compte aquells que tinguin relació directa amb les funcions del lloc de treball a proveir i la persona aspirant haurà de presentar l'informe de vida laboral, una declaració responsable dels treballs realitzats acompanyats de documentació acreditativa d'aquests (la llicència fiscal i certificació de cotització al règim autònom).

No es tindrà en compte l'experiència professional que no s'acrediti d'acord amb aquestes consideracions. En cap cas es valoraran períodes de pràctiques ni treballs realitzats en virtut de nomenament o contracte formatiu o eventual.

La formació s'acreditarà mitjançant l'aportació del certificat de l'acció formativa emès per l'organisme públic o privat corresponent amb indicació de les hores lectives. Per aquells certificats on no s'especifiquin les hores lectives es valorarà amb la puntuació mínima.

De les accions formatives de similar contingut temàtic, encara que siguin edicions diferents, es valora únicament la que meriti més.

Acreditació de la resta de mèrits:

- A efectes d'equivalència de titulació, només s'admeten les reconegudes pel Ministeri d'Educació i Formació Professional amb caràcter general i vàlides a tots els efectes. Si es tracta d'una titulació obtinguda a l'estranger cal que estigui homologada pel Ministeri. Les homologacions i equivalències hauran de ser acreditades per la persona aspirant. Es valoraran les titulacions addicionals diferents i/o superiors que no hagin estat aportades per la persona aspirant com a requisit d'accés a la convocatòria, si així ho estableixen les bases. Els títols acreditatius de titulacions addicionals poden ser substituïts pel document acreditatiu d'haver satisfet la taxa acadèmica oficial establerta per a la seva expedició.

- Només tenen validesa els títols, certificats, diplomes i altres documents expedits per organismes oficials, administracions públiques, col·legis professionals o centres d'ensenyaments oficials autoritzats i que, a criteri del Tribunal, tinguin relació amb les funcions de la plaça a cobrir. Les persones interessades han d'aportar, a més de la corresponent certificació, documentació que acrediti els següents extrems: denominació del centre emissor, nombre d'hores, programa formatiu, assistència o, en el seu cas, aprofitament. En cas que s'acreditin diversos certificats de la mateixa activitat formativa només es valorarà el de l'última edició. En qualsevol cas, és a criteri del Tribunal qualificador determinar la formació rebuda que es valorarà en el cas que sigui repetitiva.

Tota la documentació que es presenti en llengua estrangera ha d'anar acompanyada de la corresponent traducció jurada a qualsevol de les dues llengües oficials de Catalunya. Sens perjudici del dret a interposar el corresponent recurs d'alçada, una vegada publicats els resultats corresponents, les persones aspirants podran sol·licitar en el termini de tres dies hàbils per escrit la revisió de la valoració dels mèrits mitjançant sol·licitud presentada al Registre.

Si fruit de la revisió es detecta una errada material, aquesta haurà de ser esmenada i es procedirà a modificar la puntuació de la qual se'n donarà la corresponent publicitat. La sol·licitud de revisió no interromp el termini de presentació del corresponent recurs d'alçada. El Tribunal desestimarà les simples declaracions i justificants que donin lloc a dubtes sobre l'autenticitat dels mèrits o sobre la seva equivalència o prevalença respecte dels requerits, així com els documents que no continguin informació suficient per valorar adequadament els mèrits.

El Tribunal podrà demanar a les persones interessades aclariments o, si s'escau, la documentació addicional que consideri necessària per a comprovar els mèrits al·legats.

No es valoraran els cursos o estudis que formen part de carreres o titulacions presentades com a mèrit, ni els cursos de preparació per a l'obtenció dels certificats. L'òrgan tècnic de valoració podrà valorar la idoneïtat dels coneixements acreditats.

 

Base 12a. Puntuació final i criteris de desempat

La qualificació de cada aspirant serà la suma de les qualificacions obtingudes a la fase de concurs.

El tribunal farà públiques les qualificacions, publicant-les al tauler d'anuncis i a la pàgina web de la Corporació (https://www.stpere.cat/).

El tribunal farà públic un llistat ordenat amb les puntuacions atorgades a cada aspirant.

En cas d'empat, es resoldrà a favor de qui hagi obtingut més puntuació en el concurs de mèrits en l'experiència professional sumant els factors A1) i A2) del barem. Si persisteix l'empat es resoldrà a favor de qui tingui la puntuació més alta en formació acadèmica.

Si tot i així no quedés resolt, l'òrgan de selecció acordaria un tercer criteri de desempat.

El tribunal proposarà la contractació de l'aspirant que hagi obtingut la major puntuació del procés selectiu.

 

Base 13a. Relació d'aprovats i proposta de contractació

El tribunal no pot declarar que ha superat les proves selectives un nombre superior d'aspirants al de les places objecte de la convocatòria.

El tribunal farà públiques les qualificacions, publicant-les al tauler d'anuncis i a la pàgina web de la Corporació (https://www.stpere.cat/), ordenant-t'ho per les puntuacions atorgades a cada aspirant i elevarà a l'Alcalde la proposta de contractació a favor de l'aspirant que hagi obtingut la major puntuació.

 

Base 14a. Contractació. Període de prova

La persona que s'hagi de contractar haurà de presentar al servei de Recursos Humans, quan siguin convocades, els documents acreditatius dels requisits que s'exigeixen a la base tercera de les presents bases, sempre i quan no els hagin presentat amb anterioritat i que es detallen a continuació, els quals hauran de presentar mitjançant original o còpia compulsada:

a) Numero d'Identificació Fiscal (NIF). En el cas de nacionals membres d'altres estats de la Unió Europea o d'aquells Estats en que sigui d'aplicació la lliure circulació de treballadors/es, fotocopia compulsada del document que acrediti la seva nacionalitat.

b) Títol acadèmic.

c) Declaració jurada o promesa de no haver estat inhabilitat/da per a l'exercici de les funcions publiques, ni haver estat separat/da, mitjançant expedient disciplinari, del servei de qualsevol administració publica.

d) Declaració referida a la normativa reguladora del règim d'incompatibilitats.

Exhaurit el termini de presentació de documents, l'Alcalde contractarà com a personal laboral en període de prova l'aspirant proposat pel tribunal.

L'aspirant contractat haurà d'incorporar-se al servei de la corporació en el moment en què sigui requerit. Els aspirants que injustificadament no s'incorporin al servei de la corporació perdran tots els drets derivats del procés de selecció i de la contractació subsegüent com a laboral indefinit.

En cas de contractació, s'estableix dins el procés de selecció un període de prova/pràctiques d'un màxim de 4 mesos per tal de garantir la idoneïtat de la persona proposada a la plaça convocada.

Si la persona aspirant proposada no presenta la documentació indicada o no compareix a l'inici de la contractació, de forma injustificada i per causes imputables exclusivament a ella, perdrà tots els drets que es puguin derivar de la seva participació a aquesta convocatòria, sens perjudici de la responsabilitat en què pugui haver incorregut i de les actuacions que puguin recaure sobre seu.

En aquests supòsits, així com si es produís la renúncia de la persona aspirant proposada, la presidència de la corporació formularà proposta de contractació a favor de la persona que ocupi el lloc immediatament següent a la llista, i així successivament.

Mitjançat resolució es designarà la persona o persones encarregades de supervisar el període de pràctiques. Per superar-lo caldrà un informe favorable de la persona o persones designades a tal efecte.

En cas que l'aspirant contractat no superi el període de pràctiques, perquè no assoleixi el nivell suficient d'integració i eficiència en el lloc de treball objecte del procés selectiu, serà declarat no apte per resolució motivada de l'Alcalde del consistori, amb tràmit d'audiència previ, i perdrà en conseqüència tots els drets com a personal laboral indefinit. Es procedirà a la contractació del candidat següent per ordre de puntuació per ocupar la plaça vacant.

 

Base 15a. Borsa de treball

Degut a l'excepcionalitat de la convocatòria aquest procés d'estabilització de l'ocupació temporal no generarà borsa de treball.

 

Base 16a. Incidències. Regim d'impugnacions

Mentre estigui constituït, el tribunal qualificador esta facultat per resoldre els dubtes que sorgeixin en l'aplicació d'aquestes bases i podrà adoptar els acords que corresponguin en tots els supòsits no previstos en elles per tal de facilitar el desenvolupament normal del procés selectiu, els quals podran ser objecte de recurs d'alçada davant de l'Alcaldia, en el termini màxim d'un mes a comptar des de l'endemà a la data de la seva notificació o publicació. Abans de la constitució del tribunal i després que aquest hagi efectuat la seva proposta, aquesta facultat correspondrà a l'Alcaldia.

Les bases presents i la convocatòria podran ser impugnades de conformitat amb allò que estableix la Llei 39/2015, d'1 d'octubre de 2015, del procediment administratiu comú de les administracions publiques.

Contra la convocatòria i les seves bases, que esgoten la via administrativa, els interessats podran interposar recurs de reposició en el termini d'un mes davant l'Alcaldia, previ al recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos davant el Jutjat Contenciós Administratiu corresponent o, a la seva elecció, el que correspongui al seu domicili a partir de l'endemà al de publicació de l'anunci de referència en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Davant les actuacions del tribunal es podrà interposar recurs d'alçada davant l'alcaldia com a superior jeràrquic d'acord amb els articles 121 i 122 de la Llei 39/2015. El termini es comptarà des de l'endemà de les publicacions.

 

Base 17a. Protecció de dades personals

L'Ajuntament de Sant Pere de Torelló, com a Responsable de Tractament, informa als aspirants que tractarà les dades personals dels candidats i de les persones seleccionades en el procés selectiu amb la finalitat de gestionar la convocatòria d'oferta pública de treball, i es compleix i es sotmet a les obligacions previstes en el Reglament europeu 2016/679, de 27 d'abril, General de Protecció de Dades (RGPD), la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals i la resta de normativa complementària.

Amb la sol·licitud de participació, els aspirants donen llur consentiment al tractament de les dades personals necessàries, incloses - si procedeix - les dades relatives a discapacitat, per a prendre part en la convocatòria i per a la resta de tramitació del procés de selecció, d'acord amb la normativa vigent.

La base jurídica és el consentiment dels aspirants i una obligació legal tal com estableix l'article 55 del Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'Empleat Públic. Les dades podran ser comunicades, complint amb la normativa legal, a altres Administracions Públiques.

Els aspirants són informats que les dades de nom, cognoms i/o 4 dígits del número de DNI seran publicades al web de l'Ajuntament i els mitjans definits per la legislació, en tot allò que estigui relacionat amb la convocatòria de referència en compliment de la Llei 19/2014, del 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern.

Una vegada sigui ferma la resolució de la convocatòria i el nomenament de personal, els aspirants que hi hagin participat i no hagin estat seleccionats tindran un termini de tres mesos per tal de retirar la documentació aportada. Passat aquest termini, es podrà procedir a la destrucció d'aquesta documentació, conservant la informació i dades relatives al procediment administratiu el temps definit per la legislació.

L'Ajuntament de Sant Pere de Torelló portarà a terme les accions i mesures necessàries per a garantir la confidencialitat i integritat de la informació per vetllar per la privacitat i intimitat dels participants en el procés de selecció.

Per a obtenir més informació del tractament de dades o qualsevol consulta, els participants del procés de selecció poden contactar amb Recursos Humans de l'Ajuntament de Sant Pere de Torelló.

Així mateix s'informa de la possibilitat d'exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació de les dades mitjançant la remissió d'un escrit indicant quin dret vol exercir (Accés, Rectificació, Supressió, Limitació, Oposició, o Portabilitat de les dades) adjuntant una còpia del seu DNI dirigit presencialment o per correu ordinari a Carrer Verdaguer, 18, 08572 Sant Pere de Torelló (Barcelona), o mitjançant instància genèrica a la Seu Electrònica, indicant "Exercici de drets RGPD".

Si es considera que l'Ajuntament ha incomplert algun dels principis de la legislació o no ha donat resposta de forma adient a les seves sol·licituds en matèria de protecció de dades es pot presentar una reclamació davant l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades (www.apdcat.cat).

Els aspirants tenen l'obligació de respectar la confidencialitat de qualsevol informació o les dades personals responsabilitat de l'Ajuntament de Sant Pere de Torelló a la que puguin tenir accés per motiu del procediment de selecció, fins i tot un cop finalitzat el procés de selecció. No està permès la divulgació o difusió d'aquesta informació i dades personals a tercers. En tot moment s'hauran d'aplicar les instruccions i mesures de seguretat de la informació que es pugui indicar pel personal de l'Ajuntament durant el procés de selecció.

 

Base 18a. Dret supletori

En tot allò no previst en aquestes bases ni en les generals, s'ha de procedir segons el que determini el Text Refós 5/2015 de la Llei de l'Estatut Basic de l'Empleat Públic, la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de regim local, el Reial decret legislatiu 781/1986, de 18 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de les disposicions legals vigents en matèria de regim local, el Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei municipal i de regim local de Catalunya, el Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, pel qual s'aprova la refosa en un text únic dels preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunya en matèria de funció publica, el Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament del personal al servei de les entitats locals, el Reial decret 462/2002, de 24 de maig, d'indemnitzacions per raó del servei, i la Llei 39/2015, de 26 d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions publiques la resta de disposicions que en son d'aplicació."

 

El que es fa públic per a general coneixement.

 

Sant Pere de Torelló, 11 de març de 2024

 

Jordi Fàbrega i Colomer

Alcalde

 

 

Sol·licitud de participació en el procés selectiu de cobertura definitiva d'una plaça de Tècnic/a de biblioteca, comunicació, cultura, esports i entitats de l'Ajuntament de Sant Pere de Torelló per la convocatòria excepcional d'accés per a l'estabilització de l'ocupació temporal de llarga durada per concurs de mèrits

 

Dades personals

Noms i cognoms: (...)

DNI: (...) Data de naixement: (...)  

Nacionalitat: (...) Telèfon: (...)

Adreça: (...)

Correu electrònic: (...)

 

EXPOSO:

 

Primer. Que ha estat convocat el procés selectiu de cobertura definitiva d'una plaça de Tècnic/a de biblioteca, comunicació, cultura, esports i entitats de l'Ajuntament de Sant Pere de Torelló per la convocatòria excepcional d'accés per a l'estabilització de l'ocupació temporal de llarga durada per concurs de mèrits, mitjançant anunci publicat en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i anunci extractat en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

 

Segon. Que declaro que conec el text íntegre de les Bases reguladores del procés selectiu de referència, que les accepto sense reserves i reuneixo les condicions exigides en les Bases esmentades, que no pateixo cap malaltia ni estic afectat/da per cap limitació física o psíquica que sigui incompatible amb l'exercici de les funcions del lloc de treball convocat i que no estic afectat/ada per cap de les causes d'incapacitat o d'incompatibilitat previstes en la legislació vigent sobre la matèria, especialment la Llei 53/1984, de 26 de desembre.

 

Tercer. Que, així mateix, declaro que són certes totes les dades que figuren en aquesta sol·licitud, així com la documentació adjunta.

 

Quart. Que dono el meu consentiment perquè les meves dades personals siguin incorporades a un fitxer o tractament de dades de titularitat de l'Ajuntament de Sant Pere de Torelló, creat amb finalitats de gestió dels recursos humans. No seran cedides a terceres persones excepte en els casos previstos legalment, i en qualsevol moment podré exercir els meus drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació, tot adreçant-me a l'Ajuntament per qualsevol mitjà.

 

Cinquè. Accepto i consento rebre totes les notificacions relacionades amb aquest procés de selecció per mitjans electrònics.

 

Per tot això, SOL·LICITO:

 

Primer. Que s'admeti la present sol·licitud de participació en el procés selectiu convocat pel procés selectiu de cobertura definitiva d'una plaça de Tècnic/a de biblioteca, comunicació, cultura, esports i entitats de l'Ajuntament de Sant Pere de Torelló per la convocatòria excepcional d'accés per a l'estabilització de l'ocupació temporal de llarga durada per concurs de mèrits.

 

Segon. Que s'admeti, així mateix, la documentació que s'adjunta a la present sol·licitud.

 

(Localitat i data)

 

(Signatura)

 

A l'atenció del Sr. Alcalde de Sant Pere de Torelló

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
18816 {"title":"ANUNCIO por el que se hace pública la aprobación de las bases y la convocatoria para la estabilización extraordinaria de técnico\/a de biblioteca, comunicación, cultura, deportes y entidades del Ayuntamiento de Sant Pere de Torelló por concurso de méritos (exp. X2024000210).","published_date":"2024-03-18","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"18816"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Pere de Torelló,DOGC,DOGC 2024 nº 9124 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-03-18/18816-anuncio-se-hace-publica-aprobacion-bases-convocatoria-estabilizacion-extraordinaria-tecnico-biblioteca-comunicacion-cultura-deportes-entidades-ayuntamiento-sant-pere-torello-concurso-meritos-exp-x2024000210 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.