ANUNCIO sobre aprobación de la oferta pública de empleo 2024.

Per Decret d'Alcaldia número 2024DECR000019, de data 6 de març de 2024, s'ha resolt el següent:

 

1. APROVAR l'Oferta Pública d'ocupació per a 2024 que s'esmenta a continuació:

 

a) Funcionaris de carrera

 

Grup Denominació Núm. de vacants Sistema de selecció
--- ---- -- ---

 

 

b) Personal laboral Fix

 

Titulació Categoria Núm. de vacants Sistema selecció
AP Conserge 1 Concurs oposició

 

 

2. PROCEDIR a la seva publicació reglamentària mitjançant anuncis al Butlletí Oficial de la Província de Girona, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i e-tauler municipal, i trametre còpia a la Direcció General d'Administració Local de la Generalitat, d'acord amb el que preveuen l'article 57 del Decret 214/90, de 30 de juliol, i l'article 70 de la Llei l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic.

 

La qual cosa es fa pública de conformitat a allò establert a l'article 91 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local; l'article 70 del Text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, i 57.2 del Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament del personal al servei de les entitats locals.

 

Pedret i Marzà, 6 de març de 2024

 

Xènia Ijsselstein Berta

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
18808 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación de la oferta pública de empleo 2024.","published_date":"2024-03-18","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"18808"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Pedret i Marzà,DOGC,DOGC 2024 nº 9124 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-03-18/18808-anuncio-aprobacion-oferta-publica-empleo-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.