EDICTO sobre aprobación de las bases y la convocatoria del proceso de selección, mediante concurso-oposición libre, para proveer cuatro plazas de agentes interinos de la Policía Local para reforzar la temporada turística.

Mitjançant acord de la Junta de Govern Local de 13 de març de 2024, s'han aprovat les bases reguladores i la convocatòria del procés de selecció, mitjançant concurs oposició lliure, per a proveir quatre places d'agents interins de la Policia Local per reforçar la temporada turística, vacants a la plantilla de personal funcionari de l'Ajuntament de Palamós.

D'acord amb allò que preveu la normativa vigent, es publiquen les bases reguladores que han de regir el concurs oposició esmentat.

 

 

BASES REGULADORES DEL CONCURS OPOSICIÓ PER A LA SELECCIÓ DE QUATRE AGENTS INTERINS DE LA POLICIA LOCAL PER REFORÇAR LA TEMPORADA TURÍSTICA, VACANTS A LA PLANTILLA DE L'AJUNTAMENT DE PALAMÓS

 

Primera

Objecte

Aquestes bases tenen per objecte la regulació del procediment de selecció, pel sistema de concurs oposició lliure, per a la provisió de quatre places vacants d'agent interí de la Policia Local, durant un termini de sis mesos, per reforçar la temporada turística, atesa les característiques del municipi.

Les places estan enquadrades a l'escala d'administració especial, subescala serveis especials, escala bàsica i categoria d'agent interí, dotades amb les retribucions que corresponguin d'acord amb la relació de llocs de treball i la legislació vigent.

El procés de selecció dels candidats es regularà pel contingut d'aquestes bases i supletòriament pel Decret 233/2002, de 25 de setembre, pel qual s'aprova el Reglament d'accés, promoció i mobilitat dels policies locals.

Les persones aspirants que superin el procés selectiu però no obtinguin plaça passaran a formar part d'una borsa de treball, per ordre de puntuació, per nomenaments de caràcter interí, tal com preveu la base onzena.

Es reserva l'adjudicació del 25% de les places objecte d'aquesta convocatòria o de la llista d'espera a les candidates dones, en aplicació i procediment previst a la Disposició addicional 8a de la Llei 16/1991, de 10 de juliol, de les policies locals (modificada per la Llei 5/2020, de 29 d'abril, art. 108 i per la Llei 3/2023, de 16 de març, art. 36.3).

El desenvolupament d'aquests llocs de treball serà sota el règim d'incompatibilitat.

 

Segona

Funcions del lloc de treball

Les funcions a desenvolupar són les que els puguin ser encomanades d'acord amb el que disposa la relació de llocs de treball aprovada per l'Ajuntament, l'article 34 del Decret 233/2002, de 25 de setembre, pel qual s'aprova el Reglament d'accés, promoció i mobilitat de les Policies locals, i especialment, les que s'assignen a les policies locals a les lletres a), b), d) f), g), h), i), j) i k) de l'article 11 la Llei 16/1991, de 10 de juliol, de les Policies Locals i la resta de legislació aplicable, en els torns i horaris que disposi l'Ajuntament pel millor funcionament del servei.

 

Tercera

Requisits dels aspirants

Per prendre part en la present convocatòria, les persones aspirants hauran de reunir, amb anterioritat a la finalització del termini de presentació d'instàncies, els següents requisits:

a) Tenir nacionalitat espanyola, d'acord amb la legislació vigent.

b) Haver complert 18 anys i no superar l'edat establerta per a la jubilació forçosa.

c) Complir les condicions exigides per exercir les funcions que els puguin ésser encomanades, d'acord amb el que determina la Llei 16/1991, les disposicions que la despleguin i el Reglaments dels cossos de policia local.

d) No trobar-se en cap de les causes d'incompatibilitat establertes per Ia Llei 53/1984, de 26 de desembre, sobre incompatibilitats del personal al servei de les administracions públiques.

e) Estar en possessió de la titulació de Batxillerat, Tècnic o altra titulació equivalent o superior.

En cas d'invocar un títol diferent a l'exigit, correspon a l'aspirant l'acreditació de la seva equivalència, mitjançant norma legal o certificació expedida pel Ministeri d'Educació i Ciència.

Si es tracta d'un títol obtingut a l'estranger, cal disposar de la corresponent homologació del Ministeri.

f) No patir cap malaltia ni estar afectat per cap impediment físic o psíquic que impossibiliti el normal exercici de les funcions pròpies de la categoria.

g) Tenir una alçada mínima de 1,55 per les dones i de 1,65 els homes, la qual cosa serà comprovada abans de l'inici de les proves mèdiques.

h) No haver estat inhabilitat/da per sentència ferma, per a l'exercici de les funcions públiques, ni haver estat separat, per resolució disciplinària ferma, del servei de cap administració pública.

i) No haver estat condemnat per cap delicte. Tanmateix serà aplicable el benefici de la rehabilitació, sempre que l'aspirant ho acreditat mitjançant el corresponent document oficial.

j) Estar en possessió del permís de conduir de classe A2 i B.

k) Compromís de mantenir vigents els permisos de conduir mentre es mantingui la relació funcionarial amb l'Ajuntament de Palamós, que es prendrà mitjançant declaració jurada.

l) Posseir el certificat de nivell intermedi de coneixements de llengua catalana, certificat B2 o superior. Qui no acrediti documentalment els coneixements exigits de llengua catalana, haurà de superar una prova específica en el moment del procediment que es determini.

 

Quarta

Sol·licituds

Les bases es publicaran en el BOP i en el DOGC. El termini per presentar la sol·licitud és de vint dies hàbils a comptar a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria en el DOGC. Si l'últim dia de presentació d'instàncies cau en dissabte o festiu, es prorrogarà fins al següent dia hàbil.

Els/les aspirants que desitgin prendre part en les proves selectives podran presentar la sol·licitud en model oficial que està disponible a la pàgina web municipal (www.palamos.cat), per alguna de les formes previstes a l'art. 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre del Procediment administratiu comú de les Administracions públiques, i en concret pels següents mitjans:

a) Telemàticament: en el registre electrònic de l'Ajuntament o en el registre electrònic de les administracions públiques relacionades a l'article 2.1 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

b) Presencialment:

- Al registre general d'entrada a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de Palamós, situat al c/ Major, 56, de Palamós.

- A les oficines de Correus, en la forma que reglamentàriament s'estableixi.

- A les representacions diplomàtiques o oficines consulars d'Espanya a l'estranger.

- A les oficines d'assistència en matèria de registres.

Si s'opta per aquesta darrera opció, és a dir, si les sol·licituds es presenten en qualsevol dels registres previstos a l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, aliens als de l'Ajuntament de Palamós, caldrà trametre un correu electrònic a l'adreça recursoshumans@palamos.cat dins del termini establert de presentació de sol·licitud per formar part del procés selectiu, amb la indicació de les dades de la persona que ha presentat la sol·licitud, la forma, el lloc i la data de presentació i les dades de contacte del lloc on s'hagi presentat la sol·licitud. La no comunicació complementària per aquest mitjà comportarà l'exclusió de l'aspirant per raons organitzatives, ja que l'establiment de les persones admeses i excloses en un procés selectiu s'ha de poder tramitar amb agilitat, principi que es podria veure conculcat arran de la presentació per aquests mitjans establerts a la normativa de procediment administratiu que suposés la rebuda de les sol·licituds transcorregut sobradament el termini establert a aquests efectes.

A més, en el cas que s'opti per presentar la sol·licitud en una oficina de correus, a part d'enviar un correu electrònic al Departament de Recursos Humans comunicant l'enviament de la sol·licitud per correus, s'haurà de fer en sobre obert per tal que la sol·licitud sigui datada i segellada per l'oficina de correus abans de ser certificada.

Les dades corresponents al domicili, telèfon i adreça electrònica que figurin en la sol·licitud es consideraran com les úniques vàlides a efectes de notificacions i serà responsabilitat exclusiva de les persones aspirants els errors en la seva consignació i la comunicació a l'Ajuntament de qualsevol canvi de les mateixes.

Juntament amb la sol·licitud caldrà presentar la següent documentació:

1) Fotocòpia del DNI.

2) Fotocòpia dels permisos de conduir, o documentació acreditativa d'estar en possessió del carnet de conduir de classe A2 i B.

3) Fotocòpia del títol exigit per prendre part en la convocatòria o resguard d'haver abonat els drets per la seva expedició. En cas de titulacions obtingudes a l'estranger s'hi ha d'adjuntar l'ordre ministerial de reconeixement del títol expedit, de conformitat amb la normativa reguladora de l'homologació i consolidació de títols i estudis estrangers, de la titulació requerida per l'accés.

4) Fotocòpia de la documentació acreditativa d'estar en possessió del nivell intermedi de català (nivell B2) o superior.

5) Declaració de no estar inhabilitat/ada per sentència ferma per a l'exercici de les funcions públiques ni estar separat/da mitjançant expedient disciplinari de qualsevol administració pública.

6) Declaració responsable de no estar afectat/da per causes de incompatibilitat o incapacitat segons el que s'estableix a la normativa d'incompatibilitat del personal de les administracions públiques.

Les persones aspirants hi hauran de fer constar que accepten aquestes bases i que reuneixen totes les condicions exigides en la base tercera, referides sempre a la data d'acabament del termini per a la presentació de sol·licituds, amb independència de la seva posterior acreditació.

La documentació acreditativa dels mèrits de l'aspirant a valorar en la fase de concurs no ha de presentar-se en el moment de la sol·licitud de participació en el procés selectiu, sinó que es requerirà a la finalització de la prova psicotècnica, a totes les persones aspirants que hagin anat superant les proves del procés selectiu. A tal efecte s'atorgarà un termini de 5 dies per a la presentació de la documentació acreditativa dels mèrits que s'al·leguin per la fase de concurs.

Amb la formalització i presentació de la sol·licitud els/les aspirants donen el seu consentiment al tractament de les dades de caràcter personal que són necessàries per prendre part en la convocatòria i per a la resta de la tramitació del procés selectiu, d'acord amb la normativa vigent.

 

Cinquena

Llista d'aspirants

Un cop finalitzat el període de presentació de sol·licituds, i en el termini màxim d'un mes, la presidència de la corporació aprovarà, mitjançant resolució, la llista d'admesos i exclosos, composició del Tribunal Qualificador i data prevista per a l'inici de les proves. Aquesta resolució es publicarà en el DOGC i en el tauler d'edictes de la Corporació.

En l'esmentada relació s'advertirà que els interessats disposen de 10 dies hàbils, a comptar des de l'endemà de la seva publicació, als efectes de l'esmena de defectes, reclamacions, o recusació de membres del Tribunal.

Les al·legacions presentades les ha de resoldre l'Ajuntament en un termini de 30 dies, després del qual, si no hi ha resolució expressa, s'entendran desestimades.

 

Sisena

Tribunal qualificador

El tribunal qualificador es constituirà de conformitat amb el que disposa l'article 60 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic i el Decret 233/2002, de 25 de setembre, amb el qual s'aprova el Reglament d'accés, promoció i mobilitat de les policies locals i tindrà la composició següent:

- President: Un membre del personal funcionari de l'Ajuntament.

- Vocals:

- Un membre designat a proposta de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya.

- Un membre designat a proposta de la Direcció General de Coordinació de les Policies Locals.

- Dos tècnics o experts especialitzats en la matèria.

- Dos membres del personal funcionari de l'Ajuntament, un dels quals exercirà les funcions de secretari del Tribunal.

Tots els membres del Tribunal tindran veu i vot, i el President dirimirà els empats amb un vot de qualitat.

El Tribunal ha d'estar integrat, a més, pels membres suplents respectius que han de ser designats conjuntament amb els titulars.

Els membres que pertanyin a cossos policials han de tenir una categoria igual o superior a la de les places objecte de la convocatòria. En cap cas, el tribunal no pot estar constituït majoritàriament per membres en actiu que pertanyin al cos de la policia local de l'ajuntament convocant.

El Tribunal no pot constituir-se ni actuar sense l'assistència de més de la meitat dels seus membres, titulars o suplents indistintament, i serà necessària la presència del president o presidenta i del secretari o secretària o de les persones que els substitueixin.

El Tribunal pot disposar la incorporació a les seves tasques de tècnics i tècniques especialistes per a totes o algunes de les proves, els quals actuaran amb veu però sense vot per debatre, en les sessions del tribunal, les qüestions que se'ls sotmetin relatives a les matèries de la seva competència.

 

Setena

Procés de selecció

La selecció pel sistema de concurs oposició consisteix en la valoració de determinades condicions de formació, mèrits o nivell d'experiència relacionats amb la tasca policial a exercir i en la superació de les proves corresponents.

El procés de concurs oposició constarà de dues fases diferenciades: la d'oposició i la de concurs. Únicament accediran a la fase del concurs els aspirants que superin la d'oposició.

La data, l'hora i el lloc de realització de la primera prova de la fase d'oposició es farà públic juntament amb la resolució de l'Alcaldia que fixarà els aspirants admesos i exclosos en el procés selectiu. La data, l'hora i el lloc de realització de les demés proves i la de l'inici de la fase de concurs, seran determinades pel tribunal i se'n donarà publicitat juntament amb els resultats de la prova anterior mitjançant publicació al tauler d'edictes electrònic de la Corporació o per qualsevol altre mitjà, si així ho creu necessari, per facilitar-ne la màxima divulgació. Amb aquesta publicació es considerarà realitzada l'oportuna notificació als interessats.

Per cadascuna de les proves es realitzarà una única crida. Els aspirants que no compareguin en el lloc, la data i l'hora assenyalats, fins hi tot per raons de força major, seran definitivament exclosos del procés selectiu.

Si el tribunal té coneixement que algun dels aspirants no reuneix íntegrament els requisits per participar en la convocatòria, en qualsevol moment del procés selectiu podrà proposar, amb audiència prèvia de l'interessat, la seva exclusió i, si escau, es posaran en coneixement de les autoritats pertinents les inexactituds o falsedats comprovades als efectes pertinents.

 

Vuitena

Exercicis de la fase d'oposició

 

Primer exercici: Prova de coneixements.

Prova obligatòria i eliminatòria. Constarà de dues subproves. Consisteix en respondre qüestionaris tipus test de preguntes proposades pel tribunal qualificador.

Subprova A: Prova de coneixements: Cultura general

- Consisteix en contestar un qüestionari de 20 preguntes tipus test relacionades amb coneixements de cultura general a un nivell concordant amb el títol acadèmic requerit a la bases, i amb coneixements sobre l'actualitat política, social i cultural, d'acord amb la següent proporció:

- 50% de les preguntes seran relatives a coneixements de cultura general.

- 50% restant relatives a coneixements sobre l'actualitat social, cultural i política.

Subprova B: Prova de coneixements policials, territorials i de l'Administració local.

- Consisteix en contestar un qüestionari de 30 preguntes tipus test de coneixements específics relacionades amb el temari que figura a l'annex 1 d'aquestes bases.

Per a la realització de les dues subproves, de forma conjunta, s'estableix un termini màxim de 60 minuts.

Qualificació de la prova: cada pregunta té quatre respostes alternatives, de les quals només una és correcta. Totes les respostes correctes tenen el mateix valor de 0,20 punts. Les preguntes que es deixin en blanc i les respostes errònies no resten.

La subprova A té una puntuació màxima de 4 punts. Les persones aspirants que no obtinguin un mínim de 2 punts, queden excloses de la convocatòria.

La subprova B té una puntuació màxima de 6 punts. Les persones aspirants que no obtinguin un mínim de 3 punts, queden excloses de la convocatòria.

La puntuació global de la prova de coneixements és de 10 punts. Les persones aspirants que no obtinguin una puntuació mínima de 5 punts, queden exclosos de la convocatòria.

 

Segon exercici: Coneixement de la llengua catalana.

Amb caràcter obligatori i eliminatori, consisteix en la realització d'exercicis de coneixements sintàctics i de comprensió de la llengua catalana i, si escau, en la realització d'una entrevista amb una persona experta que permeti valorar-ne els coneixements orals.

Queden exempts de realitzar aquesta prova els i les aspirants que acreditin documentalment, dins el termini de presentació de les sol·licituds, posseir el certificat de nivell intermedi de català (B) de la Secretaria de Política Lingüística, que es correspon amb el nivell B2 del Marc Comú de referència per a les llengües (MECR) o posseeixin un nivell superior.

Estan igualment exempts de realitzar aquesta prova els i les aspirants que, en algun procés de selecció per a l'accés a la condició de funcionari públic, hagin superat una prova o un exercici de coneixements de llengua catalana del mateix nivell o superior al que s'hi esmenta, sempre i quan aportin la documentació que acrediti aquesta circumstància.

Per realitzar aquestes proves, el tribunal ha de comptar amb l'assessorament de persones tècniques especialitzades en normalització lingüística.

Qualificació: Es qualificarà com a apte o no apte.

 

Tercer exercici: Aptitud física.

Aquest exercici té caràcter obligatori i eliminatori i es valorarà d'apte o no apte. Els aspirants hauran de realitzar totes i cada una de les subproves que s'especifiquen en l'annex II d'aquestes bases. Per aconseguir la qualificació d'apte hauran d'aconseguir una mitjana de 5 punts com a mínim en el conjunt de totes les proves, de tal manera, però, que si en una d'elles treuen una puntuació inferior a 2 punts, no farà mitjana, seran declarats no aptes i quedaran exclosos del procés selectiu.

Aquesta prova té per objecte comprovar, entre d'altres, les condicions de força, agilitat, rapidesa i resistència de l'aspirant.

Per a la realització d'aquesta prova els i les aspirants han de lliurar al tribunal un certificat mèdic oficial en el qual es faci constar que reuneixen les condicions físiques necessàries per a portar-les a terme, amb una antiguitat màxima de tres mesos a la data de realització de la prova. La no presentació d'aquest certificat comporta l'exclusió automàtica de l'aspirant del procés selectiu.

Per realitzar aquestes proves, el tribunal ha de comptar amb l'assessorament de persones tècniques especialitzades en educació física.

 

Quart exercici: Psicotècnic

Aquest exercici té caràcter obligatori i eliminatori.

La prova psicotècnica consisteix en una bateria de tests objectius que compleixin els requisits de validesa i fiabilitat i hagin estat baremats, estandaritzats i tipificats en una àmplia mostra de població que permeti garantir la confiança en els resultats obtinguts.

Aquest exercici ha de contenir, com a mínim, proves aptitudinals i proves de personalitat adequades al perfil requerit per a l'exercici de les funcions policials.

A criteri del tribunal, es podrà complementar aquest exercici amb una entrevista personal dels aspirants, a fi d'integrar tots els elements explorats anteriorment. En aquest cas, a les entrevistes hi ha d'estar present, com a mínim, un membre del tribunal.

Per realitzar aquestes proves, el tribunal ha de comptar amb l'assessorament de persones tècniques especialitzades en proves psicotècniques.

Qualificació: Es qualificarà com a apte o no apte. La falsedat demostrada en les respostes comportarà l'eliminació de l'aspirant.

Els factors que seran objecte de valoració a la prova psicotècnica són els següents:

Capacitat de raonament, verbal i lògic

Estabilitat Emocional

Autocontrol

Capacitat d'Integració

Capacitat d'adaptació

Equilibri de personalitat

Implicació i actitud envers la feina

Capacitat per suportar la pressió

Resistència a l'estrès

Responsabilitat personal

Capacitat de comunicació

Treball en equip

Presa de decisions

Seguretat en sí mateix

Orientació al ciutadà

Coneixement de l'organització

Identificació amb l'organització

Adequació al lloc de treball

Motivació pel lloc de treball

Coherència

Sinceritat

 

Cinquè exercici: Reconeixement mèdic

Serà obligatòria i eliminatòria.

Consistirà en un reconeixement mèdic, realitzat per metges o metgesses col·legiats, que inclourà les proves que figuren a l'annex 3 amb l'objectiu de comprovar que els aspirants no presenten cap de les exclusions mèdiques establertes en l'annex esmentat d'aquesta convocatòria ni cap causa mèdica que l'invalidi per a l'exercici de la professió.

Qualificació: Es qualificarà com a apte o no apte.

 

Novena

Desenvolupament de la fase de concurs

Aquesta fase serà aplicable a aquells/es aspirants que superin la fase d´oposició.

La documentació acreditativa dels mèrits de l'aspirant a valorar en la fase de concurs no ha de presentar-se en el moment de la sol·licitud de participació en el procés selectiu, sinó que es requerirà a la finalització de la prova psicotècnica, a totes les persones aspirants que hagin anat superant les proves del procés selectiu. A tal efecte s'atorgarà un termini de 5 dies per a la presentació de la documentació acreditativa dels mèrits que s'al·leguin per la fase de concurs.

La fase de concurs es valorarà d´acord amb els mèrits al·legats que s´hagin acreditat documentalment, mitjançant fotocòpies, d´acord amb la següent escala de valoració i fins a un màxim de 3,15 punts (d´acord amb el que disposa l'art. 24.2 del Decret 233/2002):

A) Antiguitat:

L'experiència professional es valorarà per mesos complets treballats fins a un màxim de 1,5 punts. El barem a seguir serà el següent:

A.1 Per haver exercit com agent de la policia local a l'Ajuntament convocant, per cada mes complert 0,10 punts, fins a un màxim de 1.

A.2 Antiguitat en altres cossos policials, en la categoria d'agent: per cada mes complert 0,05 punts, fins a un màxim de 0,5.

B) Titulacions acadèmiques, fins a un màxim de 0,25 punts:

B.1 Diplomatura universitària o equivalent 0,20 punts.

B.2 Llicenciatura universitària o equivalent 0,25 punts.

En aquest apartat només podrà puntuar una titulació.

C) Formació professional, fins a un màxim de 0,75 punts:

C.1 Per cursos organitzats o reconeguts per Institut de Seguretat Pública de Catalunya, realitzats en els últims 10 anys amb aprofitament, sense que pugui comptabilitzar-se el Curs de Formació Bàsica, fins a un màxim de 0,50 punts:

- Per cursos de durada igual o inferior a 25 hores: per cada un 0,15 punts.

- Per cursos de 26 a 50 hores: per cada un 0,25 punts.

- Per cursos de 51 a 100 hores: per cada un 0'4 punts.

- Per cursos de durada superior a 100 hores: 0,5 punts.

C.2 Per altres cursos o seminaris relacionats amb la professió, realitzats en els últims 10 anys amb aprofitament, a raó del 50% de la puntuació de l'apartat C.1, fins a un màxim de 0,25 punts.

Els aspirants que, havent arribat a la puntuació màxima (0,5 punts) dels cursos organitzats o reconeguts per l'Institut de Seguretat Pública, als quals es refereix l'apartat C.1, acreditin la realització d'altres cursos que es valorarien dins del mateix apartat, el tribunal els valorarà dins dels cursos de l'apartat C.2 (amb la puntuació del 50% tal com es determina a l'apartat C.2).

Els aspirants han d'acreditar documentalment la durada, en hores, dels cursos al·legats. Si no ho fan així, els cursos es computaran com a cursos de durada inferior a 25 hores.

D) Nivell de coneixement de la llengua catalana, fins a un màxim de 0,25 punts:

-acreditar el nivell de suficiència de català: 0,15 punts

-acreditar el nivell superior de català: 0,25 punts

Només es valorarà la certificació que sigui d'un nivell superior, sent, per tant, la puntuació màxima, de 0,25 punts.

E) Certificat ACTIC, de competències en tecnologies de la informació i la comunicació de la Generalitat de Catalunya, segons el barem següent (en cas de presentar més d'un certificat, puntuarà el certificat de nivell superior):

- ACTIC, nivell avançat: 0,15 punts.

- ACTIC, nivell mitjà: 0,10 punts.

- ACTIC nivell bàsic: 0,05 punts.

F) Recompenses i distincions

Es valoraran les recompenses i distincions pròpies dels cossos de policia local o de la resta de forces i cossos de seguretat quan siguin rellevants en relació amb les funcions de la categoria d'agent, fins a un màxim de 0,25 punts.

Medalla: 0,15

Felicitació individual :0,10

Felicitació col·lectiva: 0,05

Els mèrits es valoraran amb referència a la data de tancament del termini de presentació de sol·licituds La puntuació total de la fase de concurs no pot ser, en cap cas, superior als 3 punts.

 

Desena

Puntuacions finals i propostes de nomenament

La qualificació final de cada aspirant s'obté sumant, a les qualificacions obtingudes a la fase d'oposició, les obtingudes a la fase de concurs.

En cas d'empat de puntuació, s'aplicarà com a criteri de desempat, qui hagi obtingut la puntuació més alta en la prova de coneixements. Si tot i així persisteix l'empat, s'aplicarà com a criteri de desempat l'obtenció de la puntuació més alta en l'apartat d'antiguitat a la fase de concurs. Si tot i així persistís l'empat, el tribunal podrà decidir la realització d'una prova de coneixements complementària, de caràcter oral, relacionada amb el temari que consta a l'annex 1.

Per establir l'ordre final de les persones aspirants, s'aplicarà la Disposició addicional 8a de la Llei 16/1991, de 10 de juliol, de les policies locals (modificada per la Llei 5/2020, de 29 d'abril, art. 108 i per la Llei 3/2023, de 16 de març, art. 36.3), per tal de donar preferència a les candidates dones, sempre que es compleixin les condicions indicades a l'esmentada disposició.

Prèviament a la realització del cinquè exercici, el tribunal farà públic una llista ordenada dels aspirants amb les puntuacions finals atorgades a cada un d'ells, si s'escau amb els criteris previstos en el paràgraf anterior, i cridarà els deu primers del llistat, per tal que realitzin el reconeixement mèdic.

Els aspirants proposats hauran de presentar, en el termini màxim de 20 dies, els documents acreditatius de les condicions exigides a la base tercera.

 

Onzena

Borsa de treball

La presidència de la Corporació nomenarà funcionaris interins a les quatre persones que, havent superat el procés selectiu, hagin obtingut les quatre millors puntuacions. La resta d'aspirants que hagin superat el procés de selecció passaran a formar part d'una borsa de treball, per ordre de puntuació obtinguda, per cobrir substitucions, vacants o altres necessitats temporals del servei derivades de qualsevol incidència que pugui donar-se relacionades amb la categoria objecte de la selecció, de conformitat amb el que disposa l'article 31 del Decret 233/2002, de 25 de setembre, pel qual s'aprova el Reglament d'accés, promoció i mobilitat de les policies locals.

Aquesta borsa serà complementària i de caràcter secundari a les borses d'agents constituïdes i en vigor. Només s'hi podrà recórrer en cas que s'esgotin les anteriors mentre estiguin vigents.

L'oferiment de llocs de treball vacants o substitucions s'ha de fer, en funció de les necessitats que es vagin produint, d'acord amb el número d'ordre assignat.

Un cop inscrit a la borsa, cap aspirant en serà exclòs, a no ser que concorrin causes objectives que justifiquin aquesta exclusió.

L'aspirant veurà decaigut el seu dret a ser cridat en l'ordre establert en la borsa de treball si, al ser cridat en temps i forma per l'Ajuntament, l'aspirant renunciés a la proposta de contractació. En aquest cas, l'aspirant veurà modificat l'ordre inicial que tenia reconegut dins de la borsa per passar a ocupar el darrer lloc dins de la borsa de treball establert a efectes de prelació. Per tant, el rebuig a una oferta de treball en la que es proposi una contractació no suposarà l'exclusió de la borsa de treball, sinó simplement el seu pas a la darrera posició en l'ordre de prelació establert en la borsa. Malgrat l'anterior, sí s'exclourà de la borsa el candidat que hagi renunciat a tres oferiments de contractació.

També seran motius d'exclusió de la borsa de treball:

a) La renúncia expressa de la persona candidata a formar part de la borsa de treball.

b) La no superació del període de pràctiques.

c) La renúncia voluntària a un nomenament interí amb aquesta corporació durant la seva vigència.

d) La declaració falsa, per part de l'aspirant, dels mèrits i dels requisits de participació en la convocatòria.

e) La resolució d'un expedient disciplinari amb sanció ferma.

f) La no presentació de la documentació acreditativa exigida pel nomenament.

g) La pèrdua de les condicions per ser nomenat per l'Administració pública.

Mentre un aspirant estigui prestant serveis en aquesta corporació mitjançant un nomenament interí de la mateixa classe i categoria, queda exclòs a efectes d'oferiments de nous nomenaments. Finalitzat el nomenament, el candidat mantindrà el seu lloc a la llista, tenint preferència a ser requerit de nou.

La crida dels integrants de la borsa de treball per proposar-los el nomenament es realitzarà mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a l'adreça de correu que l'aspirant hagi indicat a la seva sol·licitud de participació a la convocatòria, i mitjançant una trucada telefònica al número indicat a la sol·licitud. En cas que la persona cridada no sigui localitzada o no es posi en contacte amb el departament de Recursos Humans de l'Ajuntament de Palamós dins del dia hàbil següent, es cridarà la persona següent de la llista de la borsa de treball. Els integrants de la borsa de treball hauran de vetllar per l'actualització permanent de l'adreça de correu electrònic o del número de telèfon de contacte que consti al departament de Recursos Humans, mitjançant avisos de modificació de les dades personals, que, si escau, s'hauran de realitzar per escrit.

No serà d'aplicació el que s'estableix en el paràgraf anterior, en cas que concorrin causes degudament justificades (circumstàncies que posin en risc la salut si així ho acredita un informe mèdic) que impossibilitin la incorporació immediata.

La borsa tindrà una vigència de dos anys i fins que es constitueixi una nova borsa de treball per a la mateixa categoria.

 

Dotzena

Curs selectiu

En el supòsit que preveu l'article 31.2.d) del Decret 233/2002, de 25 de setembre, pel qual s'aprova el Reglament d'accés, promoció i mobilitat de les policies locals, és a dir, en el supòsit de nomenaments d'agents interins durant l'època turística per l'increment d'afluència de visitants, els qui superin les proves selectives també hauran de superar un curs de formació a l'Escola de Policia de Catalunya, d'una durada de cent vint hores o de vint dies lectius i amb el contingut adequat a la categoria d'agent interí.

Quedaran exempts de la realització d'aquest curs les persones que acreditin haver-lo superat o els funcionaris o funcionàries de carrera de qualsevol cos policial.

La qualificació del curs esmentat serà d'apte o no apte. En cas de ser declarat no apte, es quedarà exclòs del procés selectiu.

 

Tretzena

Incidències

El tribunal queda facultat per resoldre els dubtes que es presentin i per prendre els acords que calguin per garantir el funcionament correcte del procés selectiu.

 

Catorzena

Recursos

Les bases i la seva convocatòria i aquells actes administratius derivats d'aquesta, així com les actuacions del Tribunal podran ser impugnades pels que es considerin interessats legítims, d'acord amb el que estableix l'article 4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre del Procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Contra les resolucions definitives i els actes de tràmit de l'alcalde, si aquests actes decideixen directament o indirectament els fons de l'assumpte, determinen la impossibilitat de continuar el procés selectiu, o produeixen indefensió o perjudici irreparable a drets i interessos legítims, els interessats podran interposar recurs de reposició en el termini d'un mes a comptar a partir de l'endemà de la seva publicació o notificació, davant de l'alcalde, o bé recurs contenciós administratiu davant la jurisdicció contenciosa administrativa, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la seva notificació o publicació.

Contra les resolucions definitives i els actes de tràmit del tribunal, si aquests últims decideixen directament o indirectament el fons de l'assumpte, determinen la impossibilitat de continuar el procés selectiu, o produeixen indefensió o perjudici irreparable a drets i interessos legítims, els interessats podran interposar en el termini d'un mes a comptar a partir de l'endemà de la seva publicació o notificació, recurs d'alçada davant de l'alcalde.

Igualment els interessats poden interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

 

Quinzena

Dret supletori

Per a tot allò no previst en aquestes bases, es tindrà en compte el que disposa la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les bases de règim local; el Reial decret legislatiu 781/1986, de 18 d'abril, pel qual s'aprova el text refós de les disposicions legals vigents en matèria de règim local; El Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril del Text refós de la Llei Municipal i de règim local de Catalunya; el Decret 214/1990, de 30 de juliol, de la Generalitat de Catalunya, pel qual s'aprova el Reglament del personal al servei de les entitats locals; la Llei 16/1991, de 10 de juliol, de les policies locals de Catalunya, el Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, pel qual s'aprova la refosa en un text únic dels preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunya en matèria de funció pública, el Decret 233/2002, de 25 de setembre, pel qual s'aprova el Reglament d'accés, promoció i mobilitat de les policies locals i la resta de disposicions vigents en la matèria.

 

 

ANNEX I

TEMARI DELS EXERCICIS DE L'OPOSICIÓ

 

NORMATIVA BÀSICA

1. La Constitució espanyola: Dels drets fonamentals i llibertats publiques. La funció policial en el marc constitucional.

2. L'Estatut d'autonomia de Catalunya: Competències de la Generalitat de Catalunya en matèria de seguretat pública i policia judicial.

3. Llei 16/1991, de 10 de juliol, de les policies locals.

 

PROCEDIMENT PENAL I PROCESSAL

4. La jurisdicció penal: òrgans i competències.

5. Llei orgànica 10/1995, de 23 de novembre, del Codi Penal.

6. Reial Decret de 14 de setembre de 1882 pel que s'aprova la Llei d'enjudiciament criminal. El Llibre II.

7. La funció de la policia local com a policia judicial.

 

POLICIA DE TRÀNSIT

8. Normes generals de circulació, infraccions a la llei de Seguretat Viària, al Reglament General de circulació, Reglament General de conductors i Reglament General de vehicles. Tipificació i procediment sancionador.

9. La funció de la policia local en matèria de trànsit.

 

POLICIA DE SEGURETAT I ADMINISTRATIVA

10. Llei 4/2015, de 30 de març, de protecció de la seguretat ciutadana.

11. La funció de la policia local en matèria de policia administrativa.

12. La funció de la policia local en matèria de policia de proximitat.

 

NORMATIVA MUNICIPAL

13. Ordenances municipals:

- Ordenança reguladora de la convivència ciutadana a l'espai públic.

- Ordenança de circulació, seguretat i utilització viària.

- Ordenança municipal de protecció, control i tinença d'animals.

 

EL MUNICIPI:

14. Coneixement del municipi: carrers del municipi, monuments, farmàcies, llocs d'interès, centres oficials, platges, cales, entorn natural, vies d'accés i de sortida del municipi.

15. Historia, societat i cultura del municipi i la comarca on està inscrit.

16. Organització de l'Ajuntament i activitats públiques més rellevants a la població.

17. Càrrecs públics.

 

 

ANNEX II. PROVES FÍSIQUES

 

Salt horitzontal

 

Descripció:

L'aspirant s'ha de situar de forma que les puntes dels peus estiguin exactament darrera de la línia de batuda junts o separats a l'amplada dels malucs.

 

Normes de l'exercici:

Els peus han de tenir contacte permanent amb el terra fins el moment d'enlairar-se. Després d'aquest preparatiu, ha de saltar simultàniament amb els peus tan lluny com pugui. L'aspirant podrà realitzar dos intents.

 

Valoració:

El resultat es mesura en centímetres.

 

SALT A PEUS JUNTS (metres)

 

PUNTUACIÓ

HOME menors de 30 anys

HOME de 30-35 anys

HOME més de 35 anys

DONA menors de 30 anys

DONA de 30-35 anys

DONA més de 35 anys

10

2'46-2'49

2'36-2'45

2'26-2'35

2'16-2'25

2'06-2'15

1'91-2'05

9

2'36-2'45

2'26-2'35

2'16-2'25

2'06-2'15

1'91-2'05

1'76-1'90

8

2'26-2'35

2'16-2'25

2'06-2'15

1'91-2'05

1'76-1'90

1'67-1'75

7

2'16-2'25

2'06-2'15

1'91-2'05

1'76-1'90

1'67-1'75

1'62-1'66

6

2'06-2'15

1'91-2'05

1'76-1'90

1'67-1'75

1'62-1'66

1'59-1'61

5

1'91-2'05

1'76-1'90

1'67-1'75

1'62-1'66

1'59-1'61

1'54-1'58

4

1'76-1'90

1'67-1'75

1'62-1'66

1'59-1'61

1'54-1'58

1'49-1'53

3

1'67-1'75

1'62-1'66

1'59-1'61

1'54-1'58

1'49-1'53

1'45-1'48

2

1'62-1'66

1'59-1'61

1'54-1'58

1'49-1'53

1'45-1'48

1'39-1'44

1

1'59-1'61

1'54-1'58

1'49-1'53

1'45-1'48

1'39-1'44

1'35-1'38

0

Menys de 1'59

Menys de 1'54

Menys de 1'49

Menys de 1'45

Menys de 1'39

Menys de 1'35

 

 

Velocitat

 

Descripció:

L'objectiu d'aquest exercici és córrer al màxim de les possibilitats 50 metres, en el mínim temps possible.

 

Normes de l'exercici:

La posició de sortida és de dret, sense contacte de les mans a terra i amb els peus darrere la línia de sortida, sense tacs. Només es pot fer un intent.

 

Valoració:

El resultat es mesura en segons. La puntuació de la prova es farà d'acord amb el barem establert.

 

PROVA DE VELOCITAT 40 mts (segons i dècimes)

 

PUNTUACIÓ

TEMPS HOME menors de 30 anys

TEMPS HOME de 30-35 anys

TEMPS HOME més de 35 anys

TEMPS DONA menors de 30 anys

TEMPS DONA de 30-35 anys

TEMPS DONA més de 35 anys

10

5,1

5'4

5,8

6'2

6'5

6'9

9

5,3

5'6

6'

6'4

6'7

7'1

8

5,5

5'8

6'2

6'6

6'9

7'3

7

5,7

6

6'4

6'8

7'1

7'5

6

5,9

6'2

6'6

7'

7'3

7'7

5

6,2

6'5

6'9

7'3

7'6

8'

4

6,6

6'9

7'3

7'7

8'

8'4

3

6,9

7'2

7'6

8'

8'3

8'7

2

7,3

7'6

8'

8'4

8'7

9'1

1

7'6

7'9

8'3

8'7

9'

9'4

0

+7'8

+8'1

+8'5

+8'9

+9'2

+9'6

 

 

Course Navette o cursa llançadora

 

Descripció:

a)- La persona aspirant se situarà darrera d'una de les dues línies paral·leles pintades a terra i distants entre si 20 metres.

b) - Quan senti el senyal d'inici de la prova, la persona aspirant ha de córrer cap a l'altra línia, fins a trepitjar-la, i esperar a sentir un altre senyal que emetrà el magnetòfon.

c) - Cada senyal sonor indicarà que s'ha d'iniciar el desplaçament cap a la línia contrària, intentant seguir el ritme del magnetòfon, que serà progressivament (cada minut) més ràpid al llarg de l'exercici.

d) - La persona aspirant repetirà constantment aquest cicle d'anada i tornada fins que no sigui capaç de trepitjar la línia quan senti el senyal del magnetòfon, moment en el qual acabarà l'exercici.

 

Imagen del artículo EDICTO sobre aprobación de las bases y la convocatoria del proceso de selección, mediante concurso-oposición libre, para proveer cuatro plazas de agentes interinos de la Policía Local para reforzar la temporada turística.

 

Valoració:

Es farà un sol intent, i es registrarà el temps que la persona aspirant sigui capaç de mantenir el ritme imposat pel magnetòfon en períodes de mig minut.

 

Durant el desenvolupament de l'exercici:

b) La línia s'haurà de trepitjar abans o en el moment en què se senti el senyal sonor.

c) La persona aspirant no podrà córrer cap a la línia contrària fins que no s'hagi sentit el senyal.

 

COURSE NAVETTE "paliers"

 

PUNTUACIÓ

TEMPS HOME menors de 30 anys

TEMPS HOME de 30-35 anys

TEMPS HOME més de 35 anys

TEMPS DONA menors de 30 anys

TEMPS DONAde 30-35 anys

TEMPS DONA més de 35 anys

10

10

9,5

9

8

7,5

7

9

9

8'5

8

7

6'5

6

8

8'5

8

7'5

6'5

6

5'5

7

8

7'5

7

6

5'5

5

6

7'5

7

6'5

5'5

5

4'5

5

7

6'5

6

5

4'5

4

4

6'5

6

5'5

4'5

4

3'5

3

6

5'5

5

4

3'5

3

2

5'5

5

4'5

3'5

3

2'5

1

5

4'5

4

3

2'5

2

0

4'5

4

3'5

2'5

2

1'5

 

 

Llançament de pilota medicinal

 

Descripció:

L'aspirant es situa darrera la línia de llançament amb els dos peus al terra, agafa la pilota amb les dues mans i el situa per sobre i per darrera el cap. Des de la posició llançarà la pilota amb les dues mans cap endavant i tant lluny com pugui.

Durant la fase de llançament i fins que la pilota toqui al terra, els peus han d'estar permanentment en contacte amb el terra. La prova es realitzarà dues vegades i s'anota la millor marca.

Homes: 5kg

Dones: 3kg

 

Llançament de pilota medicinal

 

PUNTUACIÓ

METRES HOMES menors de 30 anys

METRES HOME de 30-35 anys

METRES HOME més de 35 anys

METRES DONA menors de 30 anys

METRES DONA de 30-35 anys

METRES DONA més de 35 anys

10

Més de 8,50m

Més de 8,30m

Més de 7,90m

Més de 7,50m

Més de 7,30m

Més de 6,90m

9

8,01 - 8,50m

8,01 - 8,30m

7,41 - 7,90m

7,11 - 7,50m

6,91 - 7,30m

6,61 - 6,90m

8

7,31 - 8,00m

7,31 - 8,00m

6,71 - 7,40m

6,51 - 7,10m

6,31 - 6,90m

6,11 - 6,60m

7

6,51 - 7,30m

6,41 - 7,30m

5,91 - 6,70m

5,91 - 6,50m

5,71 - 6,30m

5,51 - 6,10m

6

5,91 - 6,50m

5,71 - 6,40m

5,31 - 5,90m

5,31 - 5,90m

5,11 - 5,70m

4,71 - 5,50m

5

5,51 - 5,90m

4,91 - 5,70m

4,51 - 5,30m

4,51 - 5,30m

4,31 - 5,10m

3,91 - 4,70m

4

5,11 - 5,50m

4,51 - 4,90m

4,11 - 4,50m

4,11 - 4,50m

3,91 - 4,30m

3,41 - 3,90m

3

4,71 - 5,10m

4,11 - 4,50m

3,71 - 4,10m

3,91 - 4,10m

3,71 - 3,90m

3,01 - 3,40m

2

4,11 - 4,70m

3,71 - 4,10m

3,31 - 3,70m

3,71 - 3,90m

3,51 - 3,70m

2,71 - 3,00m

1

3,51 - 4,10m

3,31 - 3,70

2,91 - 3,30m

3,51 - 3,70m

3,31 - 3,50m

2,41 - 2,70m

0

Menys de 3,51m

Menys de 3,31m

Menys de 2,91m

Menys de 3,51m

Menys de 3,31m

Menys de 2,41m

 

 

 

ANNEX III

 

QUADRE D'EXCLUSIONS MÈDIQUES

Seran excloses les persones que tinguin una talla inferior a 1,65 m per als homes i 1,55 m per a les dones.

 

I. ANTROPOMETRIA:

1 La dinamometria, amb l'estenòmetre de Blok, inferior a les 30 divisions en la mà dominant i a les 25 divisions en la mà nodominant, pel que fa als homes; i inferior a les 25 i 20 divisions, respectivament, en les mans dominant i no dominant, pel que fa a les dones.

2 La capacitat vital, obtinguda amb l'espiròmetre, inferior als 3,5, litres en els homes, i als 3 litres en les dones.

 

II. MALALTIES, LESIONS I DEFECTES FÍSICS:

 

1 Aparell circulatori

1.1 Insuficiència cardíaca en totes les seves possibles manifestacions, independentment de la seva causa.

1.2 Malformacions de cor o de grans vasos.

1.3 Lesions adquirides de cor o de grans vasos.

1.4 Trastorns de la conducció i del ritme cardíac.

1.5 Insuficiència coronària.

1.6 Pericarditis activa o residual.

1.7 Insuficiència arterial perifèrica.

1.8 Insuficiència venosa perifèrica.

1.9 Malformacions arteriovenoses. Shunt i aneurismes arterials. Linfedema.

1.10 Hipertensió arterial. Hipotensió simptomàtica.

 

2 Aparell respiratori

2.1 Malalties respiratòries amb repercussió permanent o ocasional en la funció respiratòria.

2.2 Malformacions o lesions de les vies respiratòries altes o baixes, parènquima, pulmó, pleures o tòrax.

 

3 Aparell genitourinari

3.1 Malformacions o lesions del tracte genitourinari.

3.2 Disfuncions urogenitals cròniques.

3.3 Nefropaties de qualsevol etiologia. Insuficiència renal. Hidronefrosi.

3.4 Litiasi del tracte urinari crònica.

3.5 Prolapse genital.

 

4 Aparell digestiu

4.1 Malformacions o lesions de l'aparell digestiu, inclosos el fetge, les vies biliars, el pàncreas exocrí i les glàndules salivals.

4.2 Disfuncions que comprometin la masticació, la deglució, la digestió o l'excreció.

4.3 Hèrnies i eventracions no tractades o recidivants.

4.4 Úlcera gastroduodenal.

4.5, Hepatopaties (inclouen alteracions metabòliques).

4.6 Malaltia inflamatòria crònica intestinal i síndrome de mala absorció.

4.7 Pancreopaties cròniques o recidivants.

 

5 Sistema hematopàtic: hemopaties que a judici del tribunal limitin l'exercici de la funció policial.

 

6 Aparell locomotor

6.1 Malformacions o lesions que incapacitin, limitin o comprometin el lliure moviment de qualsevol articulació o que puguin disminuir la força i l'agilitat de les extremitats, el tronc o el coll, o la seva repercussió estàtica.

6.2 Qualsevol altre procés de l'aparell locomotor que a judici del tribunal dificulti l'exercici de les funcions policials.

 

7 Trastorns psiquiàtrics i sistema nerviós

7.1 Qualsevol tipus de psicosi o trastorn afectiu, neuròtic o de personalitat que afecti un adequat comportament social i laboral.

7.2 Retard mental, trastorn del desenvolupament psicològic o trastorn mental orgànic que incapaciti per a les funcions pròpies del lloc al qual aspira.

7.3 Trastorns mentals i del comportament causats per consum de substàncies psicotròpiques.

7.4 Símptomes i/o signes clínics biològics indicadors d'intoxicació exògena (detecció de metabòlits de drogues d'abús en l'orina).

7.5 Epilèpsia i/o antecedents seus. Convulsions sense filiar.

7.6 Malformacions o lesions del sistema nerviós central o perifèric.

7.7 Síndromes vertiginoses de qualsevol etiologia.

7.8 Tremolor. Tics o espasmes.

7.9 Trastorns de la son.

 

8 Glàndules endocrines

8.1 Malformacions o disfuncions de les glàndules endocrines o mixtes.

8.2 Diabetis mellitus.

 

9 Infeccions: qualsevol malaltia infectocontagiosa (vírica, bacteriana, micòtica o parasitària).

 

10 Òrgans dels sentits

10.1 Lesions que puguin donar trastorns de la sensibilitat epicrítica o protopàtica o del funcionalisme neuromotor.

10.2 Agudesa visual monocular sense correcció inferior a 4/10.

10.3 Queratotomia radial.

10.4 Despreniment de retina.

10.5 Estrabisme manifest i no corregit.

10.6 Hemianòpsies o reduccions manifestes del camp visual.

10.7 Discromatòpsies.

10.8 Glaucoma.

10.9 Qualsevol altre procés patològic que, segons el parer dels facultatius que realitzin la prova, dificulti de manera important l'agudesa visual.

10.10 Agudesa auditiva que suposi una pèrdua entre 1.000 i 3.000 Hz a 35 dB o de 4.000 Hz a 45 dB.

10.11 Malformacions o lesions de l'oïda interna, mitjana o externa, que en comprometin el bon funcionament o en determinin afeccions cròniques.

10.12 Malformacions o lesions dels òrgans de la fonació (llavis, paladar, boca, cordes vocals, etc.) que comprometin la funció fonatòria normal.

10.13 Trastorns en la parla. Quequesa.

 

11 Pell, fàneres i glàndules exocrines

11.1 Malformacions, tumoracions i lesions de la pell i les fàneres que puguin comprometre la funció policial.

11.2 Cicatrius que per la seva extensió, profunditat o estètica puguin comprometre la funció policial o facilitar la identificació.

11.3 Disfuncions de les glàndules exocrines que comportin compromís per a la funció policial.

11.4 Dermatosis generalitzades. Èczemes o psoriasis.

11.5 Tatuatges amb un contingut contrari als principis, valors i competències establerts en el Codi d'ètica de la Policia de Catalunya (Acord GOV/25/2015, de 24 de febrer). La comprovació de tatuatges implica el consentiment de les persones participants perquè se'ls facin fotografies dels tatuatges a fi de posar-les a disposició del tribunal qualificador per a la seva avaluació.

11.6 Altres alteracions dermatològiques que a judici del tribunal limitin o dificultin l'exercici de la funció policial.

 

12 Altres

12.1 Processos neoplàsics.

12.2 Processos hereditaris amb repercussió permanent sobre funcions orgàniques

12.3 Malalties autoimmunes.

12.4 Diàtesi al·lèrgica.

12.5 Qualsevol afecció, lesió o disfunció que segons el criteri facultatiu pugui comprometre la funció policial.

 

Palamós, 13 de març de 2024

 

Lluis Puig Martorell

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
18806 {"title":"EDICTO sobre aprobación de las bases y la convocatoria del proceso de selección, mediante concurso-oposición libre, para proveer cuatro plazas de agentes interinos de la Policía Local para reforzar la temporada turística.","published_date":"2024-03-18","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"18806"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Palamós,DOGC,DOGC 2024 nº 9124 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-03-18/18806-edicto-aprobacion-bases-convocatoria-proceso-seleccion-concurso-oposicion-libre-proveer-cuatro-plazas-agentes-interinos-policia-local-reforzar-temporada-turistica https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.