ANUNCIO sobre aprobación inicial de un reglamento.

El Ple de l'Ajuntament de Figueres, en la sessió realitzada el dia 7 de març de 2024, va aprovar inicialment el Reglament d'ús i funcionament del servei de les piscines municipals de Figueres.

L'expedient resta exposat a informació pública als efectes de la presentació d'al.legacions, reclamacions i suggeriments a l'oficina de l'Àrea de serveis a les persones (primera planta de l'edifici de serveis municipals, Avinguda de Salvador Dalí, 107) pel termini de trenta dies hàbils comptadors a partir del dia següent hàbil al de l'aparició d'aquest anunci al Butlletí Oficial de la Província. Si l'últim dia del termini fos dissabte aquest quedarà prorrogat fins al dia següent hàbil inclòs.

Si no es presentessin al·legacions, reclamacions ni suggeriments durant el termini d'informació pública de l'expedient el Reglament esmentat quedarà definitivament aprovat sense necessitat d'adoptar un acord exprés en tal sentit.

Els butlletins oficials en els quals es publicarà aquest anunci són el Butlletí Oficial de la Província de Girona i el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

 

Figueres, 11 de març de 2024

 

L'alcalde president

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
18797 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación inicial de un reglamento.","published_date":"2024-03-18","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"18797"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Figueres,DOGC,DOGC 2024 nº 9124 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-03-18/18797-anuncio-aprobacion-inicial-reglamento https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.