ANUNCIO sobre aprobación de la oferta pública de empleo de carácter ordinario para el año 2024 (exp. 694/2024).

La Junta de Govern Local, en sessió ordinària del dia 7 de març de 2024, ha adoptat l'acord d'aprovació de l'Oferta Pública d'Ocupació de caràcter ordinari per a l'any 2024, de conformitat amb l'article 70 del Reial Decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, que conté els llocs de treball següents:

 

PERSONAL FUNCIONARI

 

Escala d'administració general

 

Denominació lloc de treball

Grup/subgrup Règim

Vacants

Sistema de selecció

Procés de selecció

Tècnic/a d'Administració General

A1 Funcionari/a de carrera

1

Concurs oposició

Torn lliure

Administratiu/va

C1 Funcionari/a de carrera

1

Concurs oposició

Torn lliure

 

 

Escala d'administració especial

 

Denominació lloc de treball

Grup/subgrup Règim

Vacants

Sistema de selecció

Procés de selecció

Agent de la Policia Local

C1 Funcionari de carrera

4

Concurs oposició

Torn lliure

 

 

De conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, contra aquest acord, que és definitiu en via administrativa, es pot interposar potestativament, i prèvia a la via contenciosa administrativa, recurs de reposició davant l'òrgan que l'ha dictat, en el termini d'un mes comptat des de l'endemà de la seva publicació, o bé directament recurs contenciós administratiu davant dels jutjats contenciós administratiu de la província de Barcelona, en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà de la data de la seva publicació.

En el cas que s'interposi recurs potestatiu de reposició, no es podrà interposar recurs contenciós-administratiu fins que aquell sigui resolt i notificat expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci. El termini per resoldre i notificar la resolució del recurs de reposició és d'un mes des de la seva interposició. En el cas de resolució expressa del recurs de reposició el termini per formular recurs contenciós administratiu és de dos mesos des de la seva notificació. Si l'acte no fos exprés, es podrà interposar recurs contenciós administratiu en qualsevol moment a partir de l'endemà què s'hagi produït la seva desestimació per silenci.

 

Sant Antoni de Vilamajor, 8 de març de 2024

 

Raül Valentín i del Valle

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
18712 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación de la oferta pública de empleo de carácter ordinario para el año 2024 (exp. 694\/2024).","published_date":"2024-03-15","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"18712"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Antoni de Vilamajor,DOGC,DOGC 2024 nº 9123 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-03-15/18712-anuncio-aprobacion-oferta-publica-empleo-caracter-ordinario-ano-2024-exp-694-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.