EDICTO sobre aprobación inicial de la modificación puntual del PGOU en el ámbito del campo de deportes - estación de autobuses (exp. X2023002072).

L'Ajuntament en Ple, en la sessió extraordinària de data 7 de març de 2024, va aprovar el següent acord, que transcrit literalment diu el següent:

 

Primer. Aprovar inicialment la Modificació Puntual del PGOU a l'àmbit del camp d'esports municipal - Estació d'autobusos de Cadaqués - Febrer 2024 i redactada pel

Sr. Jose Maria Blázquez Moya, el 28 de febrer del 2024.

 

Segon. Suspendre les tramitacions i de llicències durant un període màxim de 2 anys en el terrenys afectats per la Modificació Puntual del PGOU a l'àmbit del camp d'esports municipal - Estació d'autobusos de Cadaqués - Febrer 2024 i redactada pel Sr. Jose Maria Blázquez Moya, el 28 de febrer del 2024, de conformitat als arts 73 i 74 del Decret legislatiu 1/2010, de 3 d'agost, Text refós de la llei d'urbanisme. L'acord de suspensió serà extensiu per a la iniciació o tramitació dels procediments d'expropiació per ministeri de la llei contemplats a l'article 114 de la mateixa norma.

 

Tercer. Sotmetre a informació pública durant el termini de 45 dies, l'expedient i la documentació que integra la Modificació puntual del PGOU de Cadaqués, mitjançant la publicació d'un anunci al Butlletí Oficial de la Província de Girona, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, a dos diaris, a la pàgina web municipal - Seu electrònica i al tauler d'anuncis municipal. Durant aquest període l'expedient quedarà a disposició de qualsevol que el vulgui examinar perquè es presentin les al·legacions que s'estimin pertinents.

 

Quart. Sol·licitar informe als següents organismes per donar continuïtat a l'expedient:

- Consell Català de l'Esport

- Oficina Territorial d'Avaluació Ambiental

- Direcció General d'Ordenació del Territori i Urbanisme - Subdirecció general d'estratègies territorials i paisatge

- Institut Català de les Dones

- Servei de Gestió del Litoral

- Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya

- Agència Catalana de l'Aigua

- Comissió territorial del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura

- Direcció General de transports i mobilitat

- Direcció General d'infraestructures de Mobilitat terrestre

- Direcció General de qualitat ambiental i al Canvi climàtic

- Direcció General de prevenció, extinció d'incendis i salvaments

- Direcció General de protecció civil

- Departament d'Acció Climàtica, Alimentació Agenda Rural - Agricultura

- Direcció General de Turisme

- Dirección General de Telecomunicaciones y tecnologias de la información

- Demarcación de Costas del Estado

- Secretaria d'Hàbitat Urbà i Territorial - Sub-direcció general d'Arquitectura, Planificació d'Habitatge i Millora Urbana.

 

Sisè.- Finalitzat el termini d'informació pública, ordenar que els serveis tècnics municipals junt amb els redactors de la modificació, informin les al·legacions que s'hagin presentat i les consideracions dels informes sectorials.

 

Setè.- Concedir audiència, simultàniament al tràmit d'informació pública, als Ajuntaments de Roses i El Port de la Selva, l'àmbit territorial dels quals limita amb el d'aquest Municipi.

 

Vuitè.- Notificar aquest acord als propietaris dels terrenys que puguin veure's directament afectats per aquesta modificació.

 

L'àmbit assenyalat al plànol de suspensió de llicències aprovat en el segon punt de l'acord és el següent:

 

Imagen del artículo EDICTO sobre aprobación inicial de la modificación puntual del PGOU en el ámbito del campo de deportes - estación de autobuses (exp. X2023002072).

 

 

Cadaqués, 11 de març de 2024

 

L'alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
18687 {"title":"EDICTO sobre aprobación inicial de la modificación puntual del PGOU en el ámbito del campo de deportes - estación de autobuses (exp. X2023002072).","published_date":"2024-03-15","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"18687"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Cadaqués,DOGC,DOGC 2024 nº 9123 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-03-15/18687-edicto-aprobacion-inicial-modificacion-puntual-pgou-ambito-campo-deportes-estacion-autobuses-exp-x2023002072 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.