ANUNCIO sobre aprobación de la convocatoria para la selección definitiva, por concurso de méritos y turno libre, de tres plazas de auxiliar administrativo/a del Ayuntamiento de Sant Pere de Riudebitlles.

Per Decret d'Alcaldia núm. 96/2024, de 20 de febrer de 2024, s'aproven les bases específiques i la convocatòria per a la selecció definitiva, per concurs de mèrits i torn lliure, de tres places d'Auxiliar Administratiu/va de l'Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles, mitjançant el procediment extraordinari de la taxa addicional d'estabilització de l'ocupació temporal, a l'empara del que preveu la Llei 20/2021, de 28 de desembre, d'acord amb el següent detall:

 

Denominació del lloc de treball:

Auxiliar Administratiu/va

Codi de les places:

16, 17 i 18

Règim jurídic:

Funcionari

Grup/ Subgrup/ Categoria professional

Grup C2

Nivell de destí:

14 i 9

Número de vacants:

3

Sistema selectiu:

Concurs

Titulació mínima:

Títol de Graduat en Educació secundària o equivalent.

Via:

Torn lliure

Retribució:

1.532,17€ bruts/mes per 14 pagues (CD 14)

1.414,80€ bruts/mes per 14 pagues (CD 9)

Jornada laboral:

35h/s de dilluns a divendres.

 

 

L'anunci de convocatòria de la plaça es publicarà en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i a la seu electrònica de l'ajuntament i el termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria en el DOGC.

 

 

Sant Pere de Riudebitlles, 21 de febrer de 2024

 

 

Amadeu Parache Marra

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
18530 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación de la convocatoria para la selección definitiva, por concurso de méritos y turno libre, de tres plazas de auxiliar administrativo\/a del Ayuntamiento de Sant Pere de Riudebitlles.","published_date":"2024-03-13","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"18530"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Pere de Riudebitlles,DOGC,DOGC 2024 nº 9121 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-03-13/18530-anuncio-aprobacion-convocatoria-seleccion-definitiva-concurso-meritos-turno-libre-tres-plazas-auxiliar-administrativo-ayuntamiento-sant-pere-riudebitlles https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.