ANUNCIO sobre aprobación de la oferta pública de empleo del año 2024 (exp. 1454-0797/2024).

 

Per Resolució d'Alcaldia DEC-0327-2024 de data 23 de febrer de 2024 s'ha resolt el següent:

 

PRIMER.- APROVAR l'Oferta d'Ocupació Pública de l'Ajuntament de Montgat per a l'any 2024, que conté les places vacants susceptibles de ser cobertes següents:

 

I.- TAXA DE REPOSICIÓ CENT PER CENT:

 

TAXA DE REPOSICIÓ

 

PERSONAL FUNCIONARI

 

Denominació

Grup

Núm. vacants

Torn

Sistema Selectiu

Administratiu/va (administratiu/va OAC)

C1

1

Lliure

Concurs-oposició

 

TOTAL

1

 

 

TAXA DE REPOSICIÓ

 

PERSONAL LABORAL

 

Denominació

Grup

Núm. vacants

Torn

Sistema Selectiu

Personal tècnic mitjà (Tècnic/a d'Ocupació)

A2

1

Lliure

Concurs-oposició

Personal qualificat d'oficis (Oficial Brigada)

C2

1

lliure

Concurs-oposició

 

TOTAL

2

 

 

 

II.- PLACES DE NOVA CREACIÓ

 

PLACES DE NOVA CREACIÓ

 

PERSONAL FUNCIONARI

 

Denominació

Grup

Núm. vacants

Torn

Sistema Selectiu

 

TOTAL

0

 

 

 

PERSONAL LABORAL

 

Denominació

Grup

Núm. vacants

Torn

Sistema Selectiu

Personal qualificat Administratiu/va i assimilats

C1

2

Promoció interna

Concurs-oposició

 

TOTAL

2


 

 

SEGON.- PUBLICAR l'oferta en el tauler d'anuncis de la Corporació i en els diaris oficials: Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, Butlletí Oficial de l'Estat i Butlletí Oficial de la Província de Barcelona.

 

TERCER.- REMETRE a l'Administració General de l'Estat als efectes de la seva publicació coordinada amb la resta d'ofertes d'ocupació en el Butlletí Oficial de l'Estat.

 

QUART.- REMETRE una còpia de la resolució a la Direcció General d'Administració Local del Departament de Governació de la Generalitat de Catalunya.

 

CINQUÈ.- DONAR COMPTE de la present resolució, a la propera sessió ordinària de la Junta de Govern Local, als efectes escaients.

 

Montgat, 1 de març de 2024

 

Andreu Absil Solà

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
18517 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación de la oferta pública de empleo del año 2024 (exp. 1454-0797\/2024).","published_date":"2024-03-13","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"18517"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Montgat,DOGC,DOGC 2024 nº 9121 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-03-13/18517-anuncio-aprobacion-oferta-publica-empleo-ano-2024-exp-1454-0797-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.