ANUNCIO sobre aprobación de la Memoria valorada de las obras de ampliación de la red de alcantarillado de la calle Rovelló y aprobación de las fases de obra.

Per Junta de Govern Local de data 1 de març de 2024, es va aprovar la memòria valorada de les obres d'ampliació de la xarxa de clavegueram del carrer Rovelló i aprovació de les fases d'obra, on s'ha resolt:

 

"Primer: Aprovar la Memòria Valorada de les obres les obres d'ampliació de la xarxa de clavegueram del carrer Rovelló, d'aquest municipi, redactada per Drenatges Urbans del Besòs, amb un pressupost de contracte de 89.672,81€ (IVA inclòs).

 

Segon: Aprovar les següents fases d'execució de les obres definides en la Memòria valorada que s'aprova:

- PRIMERA FASE (Tram 1), amb un pressupost de contracte de 55.452,55 € (IVA inclòs).

- SEGONA FASE (Tram 2), amb un pressupost de contracte de 34.220,26 € (IVA inclòs).

 

Tercer: Publicar els presents acords al Butlletí Oficial de la Província, en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i al Butlletí informatiu local, i inserir-ho al tauler d'anuncis de la corporació."

 

El que es posa en general coneixement, a fi i efecte de que qualsevol interessat pugui consultar l'expedient.

 

Bigues i Riells del Fai, 6 de març de 2024

 

Joan Galiano Peralta

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
18497 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación de la Memoria valorada de las obras de ampliación de la red de alcantarillado de la calle Rovelló y aprobación de las fases de obra.","published_date":"2024-03-13","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"18497"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Bigues i Riells del Fai,DOGC,DOGC 2024 nº 9121 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-03-13/18497-anuncio-aprobacion-memoria-valorada-obras-ampliacion-red-alcantarillado-calle-rovello-aprobacion-fases-obra https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.