EDICTO por el que se hacen públicas convocatorias para proveer varias plazas vacantes correspondientes a la oferta pública de estabilización.

Per Decret de la Tinència d'Alcaldia número 12204, de 23 de desembre de 2022, es va convocar les proves d'accés a la funció pública, de conformitat amb el que estableixen les bases generals, aprovades per la Junta de Govern Local de data 19 de juliol de 2010, les bases generals d'estabilització aprovades en la Junta de Govern Local de data 29 de novembre de 2022, i les bases específiques aprovades en la Junta de Govern Local de data 20 de desembre de 2022, per proveir les places vacants següents corresponents a la oferta pública d'estabilització aprovada per la Junta de Govern Local de data 24 de maig de 2022:

 

Règim Funcionarial:

Una plaça d'auxiliar tècnic/a (codi plaça: 222001), del grup C, subgrup C2, escala Administració especial, subescala Serveis especials, classe Comesa especial.

Dues places d'auxiliar tècnic/a (codi places: 222004, 222032), del grup C, subgrup C2, escala administració especial, subescala Serveis especials, classe Comesa especial, de la plantilla de personal funcionari

Cinc places d'auxiliar tècnic/a (codi places: 222022, 222030, 222035, 222036, 222041), del grup C, subgrup C2, escala administració especial, subescala Serveis especials, classe Comesa especial.

Quatre places d'auxiliar especialista (codi places: 222042, 222043, 222044 222045), del grup C, subgrup C2, escala administració especial, subescala Serveis especials, classe Comesa especial.

 

Règim Laboral:

Una plaça d'auxiliar tècnic/a (codi plaça: 540006), del grup C, subgrup C2.

Tres places d'oficial (codi places: 404020, 404021 i 404025), grup C, subgrup C2

Una plaça d'oficial (codi plaça: 404032), grup C, subgrup C2.

Una plaça de telefonista (codi plaça: 545006), del grup E, personal no qualificat (AP).

 

El procediment es regirà per les bases generals d'estabilització publicades en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona de data 7 de desembre de 2022, i en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya número 8808, de data 7 de desembre de 2022, modificades en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona de data 7 de febrer de 2023 i en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya número 8839, de data 24 de gener de 2023, i per les bases específiques que s'adjunten i que les complementen.

Les instàncies es presentaran en el Registre Electrònic General d'aquest Ajuntament, a través de la plataforma Convoca (https://gramenet.convoca.online/) o en algun dels llocs previstos en l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, en el termini de vint dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la publicació de l'anunci de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).

Les persones aspirants hauran d'adjuntar a la instància:

1. Fotocòpia del DNI vigent

2. Títol acadèmic requerit per participar

3. Certificació del nivell de català

4. Altres títols o certificats acreditatius exigits a les bases

5. Currículum vitae amb una relació dels mèrits al·legats

6. Graella de mèrits degudament empleada en format pdf (disponible a l'apartat "convocatòries de personal" de la pàgina web municipal www.gramenet.cat)

L'acreditació dels mèrits al·legats s'hauran de presentar en el moment que es determini a les bases específiques.

La compulsa de tots els documents adjuntats a la sol·licitud es realitzarà prèviament la pressa de possessió.

 

Santa Coloma de Gramenet, 29 de febrer de 2024

 

Esteve Serrano Ortín

Primer tinent d'alcaldessa de l'Àrea de Promoció Econòmica, Ocupació, Serveis Interns i Economia

 

 

Procés selectiu: 25CM - Auxiliar tècnic/a (especialista mobilitat)

 

1. OBJECTE DE LES BASES

L'objecte d'aquestes bases es regular el procés de selecció per proveir, amb caràcter permanent, una plaça d'auxiliar tècnic/a (codi plaça: 222001), del grup C, subgrup C2, escala Administració especial, subescala Serveis especials, classe Comesa especial, de la plantilla de personal funcionari de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet inclosa en l'Oferta d'Ocupació Pública d'estabilització de 2022, mitjançant concurs de mèrits.

 

2. CONDICIONS DE TREBALL

Categoria: auxiliar tècnic/a, grup C, subgrup C2

Lloc de treball: auxiliar tècnic/a especialista mobilitat

Règim jurídic: funcionarial

Complement destí: 12

Complement específic: 771,47€ (any 2022)

Jornada: 37,5h setmanals

Adscripció: Gabinet d'Alcaldia

Funcions a desenvolupar:

- Traslladar a l'Alcalde i/o als membres del Consistori municipal als centres públics o privats, on hagi/n d'exercir les seves funcions com a autoritat/s municipal/s.

- Exercir funcions de protecció i seguretat de les autoritats de la Corporació, en especial de l'Alcalde/ssa, en les dependències municipals o durant els desplaçaments que aquest realitzi.

- Utilitzar el vehicle oficial, responsabilitzant-se del seu manteniment i seguretat.

- Acompanyar el/la senyor/a Alcalde/ssa als actes que li siguin encomanats.

- Examen preventiu de les condicions de seguretat que afectin el/la senyor/a Alcalde/ssa, a efectes de posar en coneixement de la Policia Local, si fos el cas.

- Realitzar, en el temps que no li ocupin les taques anteriorment esmentades, aquelles altres tasques de recolzament a l'activitat municipal que, dintre dels coneixements del seu grup de titulació, li siguin encomanades.

- Altres funcions puntuals que se li puguin encarregar per part del/de la senyor/a Alcalde/ssa, del gerent i de la cap del Gabinet.

 

3. REQUISITS DE PARTICIPACIÓ

A més de les condicions generals establertes en la base general 4, les persones aspirants han de complir, abans que finalitzi el termini de presentació de sol·licituds, els requisits específics següents:

a) Estar en possessió del títol de Graduat Escolar, de formació professional de primer grau o graduat en ESO, segons la normativa vigent.

b) Estar en possessió del certificat de català de nivell elemental (nivell B1 d'acord amb el MECR) emès per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya o equivalent.

c) Estar en possessió del permís de conduir B, sense la limitació que comporta el codi 78 per a la conducció exclusiva de vehicles automàtics, i que aquest estigui vigent.

 

4. PRESENTACIÓ D'INSTÀNCIES I DOCUMENTACIÓ

Els/les aspirants hauran de presentar tota la documentació acreditativa dels requisits d'acord amb el que preveu la base general 5.

 

5. ÒRGAN DE SELECCIÓ

L'òrgan selectiu atenent als principis d'imparcialitat i professionalitat estarà constituït per cinc membres: president/a i quatre vocals. Un/a dels vocals exercirà les funcions de secretaria del tribunal.

 

6. PROCÉS SELECTIU

El procediment de selecció és el de concurs de mèrits, que es regeix per la base general 8.

El procés selectiu consistirà en la valoració dels mèrits i del currículum dels aspirants, d'acord amb el que estableix la base general 8.3 i 8.4

Els mèrits han de ser al·legats i caldrà aportar la documentació acreditativa quan siguin requerits pel Servei de Selecció i Desenvolupament de l'Ajuntament, a excepció dels serveis prestats a l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, que s'expedirà d'ofici.

Així mateix, d'acord amb el que preveuen la base general 8.1, caldrà realitzar un exercici de coneixements de llengua catalana per a aquells/es aspirants que no hagin acreditat el nivell elemental de català (nivell B1 de català en el Marc Europeu comú de referència). Aquesta prova té caràcter eliminatori i es qualificarà com a Apte/a o No apte/a.

Igualment, es realitzarà una prova de coneixements de llengua castellana per a aquelles persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola o no hagin acreditat el nivell de coneixements de castellà. Aquesta prova té caràcter eliminatori i es qualificarà com a Apte/a o No apte/a.

Pel que fa a la valoració dels apartats següents:

- 8.4.3 a) Jornades, cursos i altres formacions, només es tindran en compte aquelles accions formatives que estiguin relacionades directament amb el desenvolupament de les funcions d'auxiliar tècnic/a (especialista mobilitat, xofer) detallades a l'apartat 2 d'aquestes bases específiques, o bé d'idiomes o informàtica.

- 8.4.3 b) Jornades, cursos i altres formacions impartits, només es tindran en compte aquelles accions formatives que estiguin relacionades directament amb el desenvolupament de les funcions d'auxiliar tècnic/a (especialista mobilitat, xofer) detallades a l'apartat 2 d'aquestes bases específiques.

 

 

Procés selectiu: 26CM - Auxiliar tècnic/a

 

1. OBJECTE DE LES BASES

L'objecte d'aquestes bases es regular el procés de selecció per proveir, amb caràcter permanent, 5 places d'auxiliar tècnic/a (codi places: 222022, 222030, 222035, 222036, 222041), del grup C, subgrup C2, escala administració especial, subescala Serveis especials, classe Comesa especial, de la plantilla de personal funcionari de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet incloses en l'Oferta d'Ocupació Pública d'estabilització de 2022, mitjançant concurs de mèrits.

 

2. CONDICIONS DE TREBALL

Categoria: auxiliar tècnic/a, grup C, subgrup C2

Lloc de treball: aux. tècnic/a serveis interns, aux tècnic/a escoles, aux. tècnic/a centres cívics, aux. tècnic/a biblioteques

Règim jurídic: funcionarial

Complement destí: 12

Complement específic: 721,63€ (any 2022)

Jornada: 37,5h setmanals

Adscripció: Dept. Educació, Dept. Centres Cívics, Dept. Cicle Festiu i Foment de la Lectura, Dept. Assumptes Generals

Funcions a desenvolupar:

- Tasques de mecanografia; manipulació de màquines i equips d'oficina de tot tipus (calculadores, d'escriure, informàtiques, etc.); registres; despatx de correspondència; transcripció i còpia de documents; fitxers i classificació de documents; informació i despatx al públic (personal, escrita, telefònica).

- Atendre a la ciutadania en general informant correctament en la forma i en el fons qualsevol dubte o requeriment sobre qüestions de l'àmbit de treball, seguint les directrius establertes per la unitat organitzativa.

- Realitzar tasques de vigilància de locals; control de persones; informació; custòdia i trasllat de documentació, màquines i mobiliari; utilització de màquines reproductores.

Auxiliar tècnic/a serveis interns

- Informar als ciutadans, personalment o telefònicament, d'allò que se li pregunti, sigui d'ordre general o referent al servei concret en què es trobi ubicat i, en el seu cas, dirigir-lo al lloc interessat o a l'Oficina d'Informació en el seu defecte.

- Adoptar una actitud activa i sol·lícita en el servei vers al ciutadà que entra en els edificis municipals, no permetent la circulació per l'interior de les dependències municipals de persones no autoritzades expressament, d'acord amb les directrius del cap de la unitat i els procediments vigents.

- Controlar i distribuir el correu, comunicacions internes, material d'oficina i d'higiene que li siguin encomanats.

- Efectuar els encàrrecs d'exterior (Bancs, Caixes, correus, oficines, d'altres organismes municipals o exteriors, etc.) i d'interior (distribució de cafès, treure cotxes de l'aparcament, redistribució de mobiliari, etc.) que li siguin encomanats.

- Col·laborar en el desallotjament dels edificis municipals en cas d'emergència, d'acord amb les instruccions existents al respecte.

- Controlar el funcionament de la calefacció, aire condicionat, llums, aigua, etc., vigilant que l'ús sigui el més adequat a les necessitats municipals.

- Presència en els Plens municipals quan s'hi sigui requerit. Controlar l'agenda d'utilització de les sales de reunió municipals, d'acord amb les instruccions al respecte.

- Realització de petites tasques de manteniment en coordinació amb el Departament de la BMO d'Edificis Municipals (canvi de bombetes, arreglar endolls, greixar portes, regar plantes, etc.).

- Realitzar, en el temps que no li ocupin les tasques anteriorment esmentades, aquelles altres tasques de recolzament a l'activitat municipal que, dintre dels coneixements del seu grup de titulació, li siguin encomanades.

Auxiliar tècnic/a centres cívics

- Consergeria del Centre: atendre el públic, curant de la conservació i repartiment de sales, distribució del Full Informatiu, anotació consums, etc.

- Petit manteniment (focus, bombetes, lavabos, portes, interruptors, endolls, vidres, neteja en general, etc.).

Auxiliar tècnic/a escoles

- Realitzar tasques de consergeria de centres públics municipals i de centres educatius (obertura i tancament de portes, calefacció, llum, persianes; control del sistema d'alarma, claus i extintors; encàrrecs de direcció, etc.).

- Realitzar petites tasques de manteniment i vetllar per la ràpida reparació de desperfectes i avaries, producte del funcionament habitual del centre o d'agressions o robatoris, d'acord amb les directrius que es rebin i els plans de treball existents.

- Controlar els consums de subministraments d'acord amb les instruccions rebudes i els procediments establerts.

- Realitzar les funcions de nexe entre l'Ajuntament i els col·legis als efectes d'informació, distribució de material, etc.

- Col·laborar en les activitats no lectives que es realitzin en els locals del col·legi, siguin organitzades per entitats del mateix o pel propi Ajuntament, dintre de la jornada laboral.

Auxiliar tècnic/a biblioteca

- Petites tasques de manteniment i seguiment de la correcta neteja del centre.

-Col·laborar en les activitats que es desenvolupen en el centre (folrar, etiquetar i segellar els llibres, coadjuvar a la conservació, conservar l'ordre, etc.).

 

3. REQUISITS DE PARTICIPACIÓ

A més de les condicions generals establertes en la base general 4, les persones aspirants han de complir, abans que finalitzi el termini de presentació de sol·licituds, els requisits específics següents:

a) Estar en possessió del títol de Graduat Escolar, de formació professional de primer grau o graduat en ESO, segons la normativa vigent.

b) Estar en possessió del certificat de català de nivell intermedi (nivell B2 d'acord amb el MECR) emès per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya o equivalent.

 

4. PRESENTACIÓ D'INSTÀNCIES I DOCUMENTACIÓ

Els/les aspirants hauran de presentar tota la documentació acreditativa dels requisits d'acord amb el que preveu la base general 5.

 

5. ÒRGAN DE SELECCIÓ

L'òrgan selectiu atenent als principis d'imparcialitat i professionalitat estarà constituït per cinc membres: president/a i quatre vocals. Un/a dels vocals exercirà les funcions de secretaria del tribunal.

 

6. PROCÉS SELECTIU

El procediment de selecció és el de concurs de mèrits, que es regeix per la base general 8.

El procés selectiu consistirà en la valoració dels mèrits i del currículum dels aspirants, d'acord amb el que estableix la base general 8.3 i 8.4

Els mèrits han de ser al·legats i caldrà aportar la documentació acreditativa quan siguin requerits pel Servei de Selecció i Desenvolupament de l'Ajuntament, a excepció dels serveis prestats a l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, que s'expedirà d'ofici.

Així mateix, d'acord amb el que preveuen la base general 8.1, caldrà realitzar un exercici de coneixements de llengua catalana per a aquells/es aspirants que no hagin acreditat el nivell intermedi de català (nivell B2 de català en el Marc Europeu comú de referència). Aquesta prova té caràcter eliminatori i es qualificarà com a Apte/a o No apte/a.

Igualment, es realitzarà una prova de coneixements de llengua castellana per a aquelles persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola o no hagin acreditat el nivell de coneixements de castellà. Aquesta prova té caràcter eliminatori i es qualificarà com a Apte/a o No apte/a.

Pel que fa a la valoració dels apartats següents:

- 8.4.3 a) Jornades, cursos i altres formacions, només es tindran en compte aquelles accions formatives que estiguin relacionades directament amb el desenvolupament de les funcions d'auxiliar tècnic/a detallades a l'apartat 2 d'aquestes bases específiques, o bé d'idiomes o informàtica.

- 8.4.3 b) Jornades, cursos i altres formacions impartits, només es tindran en compte aquelles accions formatives que estiguin relacionades directament amb el desenvolupament de les funcions d'auxiliar tècnic/a detallades a l'apartat 2 d'aquestes bases específiques.

 

 

Procés selectiu: 27CM - Auxiliar tècnic/a

 

1. OBJECTE DE LES BASES

L'objecte d'aquestes bases es regular el procés de selecció per proveir, amb caràcter permanent, dues places d'auxiliar tècnic/a (codi places: 222004, 222032), del grup C, subgrup C2, escala administració especial, subescala Serveis especials, classe Comesa especial, de la plantilla de personal funcionari de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet incloses en l'Oferta d'Ocupació Pública d'estabilització de 2022, mitjançant concurs de mèrits.

 

2. CONDICIONS DE TREBALL

Categoria: auxiliar tècnic/a, grup C, subgrup C2

Lloc de treball: auxiliar tècnic/a museu

Règim jurídic: funcionarial

Complement destí: 12

Complement específic: 835,32€ (any 2022)

Jornada: 37,5h setmanals

Adscripció: Museu i Arts Plàstiques

Funcions a desenvolupar:

- Tasques de mecanografia; manipulació de màquines i equips d'oficina de tot tipus (calculadores, d'escriure, informàtiques, etc.); registres; despatx de correspondència; transcripció i còpia de documents; fitxers i classificació de documents; informació i despatx al públic (personal, escrita, telefònica).

- Atendre a la ciutadania en general informant correctament en la forma i en el fons qualsevol dubte o requeriment sobre qüestions de l'àmbit de treball, seguint les directrius establertes per la unitat organitzativa.

- Realitzar tasques de vigilància de locals; control de persones; informació; custòdia i trasllat de documentació, màquines i mobiliari; utilització de màquines reproductores.

- Petites tasques de manteniment i seguiment de la correcta neteja del centre.

- Col·laborar en les activitats que es desenvolupen en el Museu (adequació d'espais, maneig dels equips audiovisuals, manteniment de l'ordre, etc.).

 

3. REQUISITS DE PARTICIPACIÓ

A més de les condicions generals establertes en la base general 4, les persones aspirants han de complir, abans que finalitzi el termini de presentació de sol·licituds, els requisits específics següents:

a) Estar en possessió del títol de Graduat Escolar, de formació professional de primer grau o graduat en ESO, segons la normativa vigent.

b) Estar en possessió del certificat de català de nivell intermedi (nivell B2 d'acord amb el MECR) emès per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya o equivalent.

 

4. PRESENTACIÓ D'INSTÀNCIES I DOCUMENTACIÓ

Els/les aspirants hauran de presentar tota la documentació acreditativa dels requisits d'acord amb el que preveu la base general 5.

 

5. ÒRGAN DE SELECCIÓ

L'òrgan selectiu atenent als principis d'imparcialitat i professionalitat estarà constituït per cinc membres: president/a i quatre vocals. Un/a dels vocals exercirà les funcions de secretaria del tribunal.

 

6. PROCÉS SELECTIU

El procediment de selecció és el de concurs de mèrits, que es regeix per la base general 8.

El procés selectiu consistirà en la valoració dels mèrits i del currículum dels aspirants, d'acord amb el que estableix la base general 8.3 i 8.4

Els mèrits han de ser al·legats i caldrà aportar la documentació acreditativa quan siguin requerits pel Servei de Selecció i Desenvolupament de l'Ajuntament, a excepció dels serveis prestats a l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, que s'expedirà d'ofici.

Així mateix, d'acord amb el que preveuen la base general 8.1, caldrà realitzar un exercici de coneixements de llengua catalana per a aquells/es aspirants que no hagin acreditat el nivell intermedi de català (nivell B2 de català en el Marc Europeu comú de referència). Aquesta prova té caràcter eliminatori i es qualificarà com a Apte/a o No apte/a.

Igualment, es realitzarà una prova de coneixements de llengua castellana per a aquelles persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola o no hagin acreditat el nivell de coneixements de castellà. Aquesta prova té caràcter eliminatori i es qualificarà com a Apte/a o No apte/a.

Pel que fa a la valoració dels apartats següents:

- 8.4.3 a) Jornades, cursos i altres formacions, només es tindran en compte aquelles accions formatives que estiguin relacionades directament amb el desenvolupament de les funcions d'auxiliar tècnic/a detallades a l'apartat 2 d'aquestes bases específiques, o bé d'idiomes o informàtica.

- 8.4.3 b) Jornades, cursos i altres formacions impartits, només es tindran en compte aquelles accions formatives que estiguin relacionades directament amb el desenvolupament de les funcions d'auxiliar tècnic/a detallades a l'apartat 2 d'aquestes bases específiques.

 

 

Procés selectiu: 28CM - Auxiliar especialista

 

1. OBJECTE DE LES BASES

L'objecte d'aquestes bases es regular el procés de selecció per proveir, amb caràcter permanent, 4 places d'auxiliar especialista (codi places: 222042, 222043, 222044 222045), del grup C, subgrup C2, escala administració especial, subescala Serveis especials, classe Comesa especial, de la plantilla de personal funcionari de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet incloses en l'Oferta d'Ocupació Pública d'estabilització de 2022, mitjançant concurs de mèrits.

 

2. CONDICIONS DE TREBALL

Categoria: auxiliar especialista, grup C, subgrup C2

Lloc de treball: auxiliar especialista

Règim jurídic: funcionarial

Complement destí: 12

Complement específic: 661,32€ (any 2022)

Jornada: 37,5h setmanals

Adscripció: Servei de Sistemes d'Informació, de la Direcció de Recursos Humans i Serveis Interns

Funcions a desenvolupar:

- Atenció als usuaris i resolució d'incidències relacionades amb els sistemes informàtics de l'Ajuntament.

- Instal·lació i configuració d'equips nous i del software indicat per l'Ajuntament

- Reparació i/o ampliació d'equips informàtics i els seus perifèrics (tant de maquinari com de programari).

- Reparació de punts de xarxa UTP existents, així com la substitució del cablejat i/o connectors de xarxa.

- Tasques diàries de manteniment i control del CPD (control i gestió a nivell físic i lògic de: servidors, de temperatura, de càrregues i funcionament dels SAI's, del grup electrogen, de comunicacions de veu i dades, etc.) i gestió de les incidències que es poden produir en ell.

 - Identificar i proposar millores potencials en el funcionament dels sistemes i les aplicacions.

- Servei de monitorització remota del sistema d'alarmes i telèfon de guàrdies 24x7

- Formació i suport als usuaris i tècnics de l'ús i gestió de les eines informàtiques

- Suport a l'aprovisionament i recepció dels equips i materials de recanvi i les corresponents tasques d'inventari associades.

- Treballs relacionats amb el maquinari: Treballs de monitorització i comprovació del funcionament dels serveis. Reposició de components avariats. Tasques necessàries per restablir el servei en cas de desconnexió i/o fallada. Coordinació i/o gestió amb tercers en cas necessari per tal de solucionar els possibles problemes.

 

3. REQUISITS DE PARTICIPACIÓ

A més de les condicions generals establertes en la base general 4, les persones aspirants han de complir, abans que finalitzi el termini de presentació de sol·licituds, els requisits específics següents:

a) Estar en possessió del títol de Graduat Escolar, de formació professional de primer grau o graduat en ESO, segons la normativa vigent.

b) Estar en possessió del certificat de català de nivell intermedi (nivell B2 d'acord amb el MECR) emès per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya o equivalent.

 

4. PRESENTACIÓ D'INSTÀNCIES I DOCUMENTACIÓ

Els/les aspirants hauran de presentar tota la documentació acreditativa dels requisits d'acord amb el que preveu la base general 5.

 

5. ÒRGAN DE SELECCIÓ

L'òrgan selectiu atenent als principis d'imparcialitat i professionalitat estarà constituït per cinc membres: president/a i quatre vocals. Un/a dels vocals exercirà les funcions de secretaria del tribunal.

 

6. PROCÉS SELECTIU

El procediment de selecció és el de concurs de mèrits, que es regeix per la base general 8.

El procés selectiu consistirà en la valoració dels mèrits i del currículum dels aspirants, d'acord amb el que estableix la base general 8.3 i 8.4

Els mèrits han de ser al·legats i caldrà aportar la documentació acreditativa quan siguin requerits pel Servei de Selecció i Desenvolupament de l'Ajuntament, a excepció dels serveis prestats a l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, que s'expedirà d'ofici.

Així mateix, d'acord amb el que preveuen la base general 8.1, caldrà realitzar un exercici de coneixements de llengua catalana per a aquells/es aspirants que no hagin acreditat el nivell intermedi de català (nivell B2 de català en el Marc Europeu comú de referència). Aquesta prova té caràcter eliminatori i es qualificarà com a Apte/a o No apte/a.

Igualment, es realitzarà una prova de coneixements de llengua castellana per a aquelles persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola o no hagin acreditat el nivell de coneixements de castellà. Aquesta prova té caràcter eliminatori i es qualificarà com a Apte/a o No apte/a.

Pel que fa a la valoració dels apartats següents:

- 8.4.3 a) Jornades, cursos i altres formacions, només es tindran en compte aquelles accions formatives que estiguin relacionades directament amb el desenvolupament de les funcions d'auxiliar especialista detallades a l'apartat 2 d'aquestes bases específiques, o bé d'idiomes o informàtica.

- 8.4.3 b) Jornades, cursos i altres formacions impartits, només es tindran en compte aquelles accions formatives que estiguin relacionades directament amb el desenvolupament de les funcions d'auxiliar especialista detallades a l'apartat 2 d'aquestes bases específiques.

 

 

Procés selectiu: 35CM - Auxiliar tècnic/a

 

1. OBJECTE DE LES BASES

L'objecte d'aquestes bases es regular el procés de selecció per proveir, amb caràcter permanent, una plaça d'auxiliar tècnic/a (codi plaça: 540006), del grup C, subgrup C2, de la plantilla de personal laboral de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet inclosa en l'Oferta d'Ocupació Pública d'estabilització de 2022, mitjançant concurs de mèrits.

 

2. CONDICIONS DE TREBALL

Categoria: auxiliar tècnic/a, grup C, subgrup C2

Lloc de treball: auxiliar tècnic/a escoles

Règim jurídic: laboral

Jornada: 37,5 hores setmanals

Sou base: 1.621,12€ (any 2022)

Plus lloc de treball: 60,31€ (any 2022)

Adscripció: Servei d'Educació, Infància i Joventut

Funcions a desenvolupar:

- Tasques de mecanografia; manipulació de màquines i equips d'oficina de tot tipus (calculadores, d'escriure, informàtiques, etc.); registres; despatx de correspondència; transcripció i còpia de documents; fitxers i classificació de documents; informació i despatx al públic (personal, escrita, telefònica).

- Atendre a la ciutadania en general informant correctament en la forma i en el fons qualsevol dubte o requeriment sobre qüestions de l'àmbit de treball, seguint les directrius establertes per la unitat organitzativa.

- Realitzar tasques de vigilància de locals; control de persones; informació; custòdia i trasllat de documentació, màquines i mobiliari; utilització de màquines reproductores.

- Realitzar tasques de consergeria de centres públics municipals i de centres educatius (obertura i tancament de portes, calefacció, llum, persianes; control del sistema d'alarma, claus i extintors; encàrrecs de direcció, etc.).

- Realitzar petites tasques de manteniment i vetllar per la ràpida reparació de desperfectes i avaries, producte del funcionament habitual del centre o d'agressions o robatoris, d'acord amb les directrius que es rebin i els plans de treball existents.

- Controlar els consums de subministraments d'acord amb les instruccions rebudes i els procediments establerts.

- Realitzar les funcions de nexe entre l'Ajuntament i els col·legis als efectes d'informació, distribució de material, etc.

- Col·laborar en les activitats no lectives que es realitzin en els locals del col·legi, siguin organitzades per entitats del mateix o pel propi Ajuntament, dintre de la jornada laboral.

 

3. REQUISITS DE PARTICIPACIÓ

A més de les condicions generals establertes en la base general 4, les persones aspirants han de complir, abans que finalitzi el termini de presentació de sol·licituds, els requisits específics següents:

a) Estar en possessió del títol de Graduat Escolar, de formació professional de primer grau o graduat en ESO, segons la normativa vigent.

b) Estar en possessió del certificat de català de nivell intermedi (nivell B2 d'acord amb el MECR) emès per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya o equivalent.

 

4. PRESENTACIÓ D'INSTÀNCIES I DOCUMENTACIÓ

Els/les aspirants hauran de presentar tota la documentació acreditativa dels requisits d'acord amb el que preveu la base general 5.

 

5. ÒRGAN DE SELECCIÓ

L'òrgan selectiu atenent als principis d'imparcialitat i professionalitat estarà constituït per cinc membres: president/a i quatre vocals. Un/a dels vocals exercirà les funcions de secretaria del tribunal.

 

6. PROCÉS SELECTIU

El procediment de selecció és el de concurs de mèrits, que es regeix per la base general 8.

El procés selectiu consistirà en la valoració dels mèrits i del currículum dels aspirants, d'acord amb el que estableix la base general 8.3 i 8.4

Els mèrits han de ser al·legats i caldrà aportar la documentació acreditativa quan siguin requerits pel Servei de Selecció i Desenvolupament de l'Ajuntament, a excepció dels serveis prestats a l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, que s'expedirà d'ofici.

Així mateix, d'acord amb el que preveuen la base general 8.1, caldrà realitzar un exercici de coneixements de llengua catalana per a aquells/es aspirants que no hagin acreditat el nivell intermedi de català (nivell B2 de català en el Marc Europeu comú de referència). Aquesta prova té caràcter eliminatori i es qualificarà com a Apte/a o No apte/a.

Igualment, es realitzarà una prova de coneixements de llengua castellana per a aquelles persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola o no hagin acreditat el nivell de coneixements de castellà. Aquesta prova té caràcter eliminatori i es qualificarà com a Apte/a o No apte/a.

Pel que fa a la valoració dels apartats següents:

- 8.4.3 a) Jornades, cursos i altres formacions, només es tindran en compte aquelles accions formatives que estiguin relacionades directament amb el desenvolupament de les funcions d'auxiliar tècnic/a detallades a l'apartat 2 d'aquestes bases específiques, o bé d'idiomes o informàtica.

- 8.4.3 b) Jornades, cursos i altres formacions impartits, només es tindran en compte aquelles accions formatives que estiguin relacionades directament amb el desenvolupament de les funcions d'auxiliar tècnic/a detallades a l'apartat 2 d'aquestes bases específiques.

 

 

Procés selectiu: 38CM - Oficial

 

1. OBJECTE DE LES BASES

L'objecte d'aquestes bases es regular el procés de selecció per proveir, amb caràcter permanent, 3 places d'oficial (codi places: 404020, 404021 i 404025), grup C, subgrup C2, de la plantilla de personal laboral de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet incloses en l'Oferta d'Ocupació Pública d'estabilització de 2022, mitjançant concurs de mèrits.

 

2. CONDICIONS DE TREBALL

Categoria: Oficial

Lloc de treball: Oficial 1a. , Oficial 1a manteniment

Règim jurídic: laboral

Sou base: 1.669,84€ (any 2022)

Plus de Lloc: oficial 1a manteniment: 739,54€ (any 2022)

Jornada: 37,5h setmanals

Adscripció: Servei Manteniment de Via Publica, Servei Manteniment d'Edificis, de la Direcció de Serveis Territorials

Funcions a desenvolupar:

- Realitzar el manteniment, neteja i inventari dels tallers i material que en depèn i s'utilitza.

- Realització de la feina segons les ordres de treball expressades en els parts i omplir el mateix un cop finalitzada la feina amb les dades reals de temps empleat i materials consumits.

- Realitzar les tasques de manteniment de la via pública (cobriment de sots, asfaltat, senyalització horitzontal, restauració de voreres, desestancament del clavegueram, etc.) o de senyalització horitzontal (pivots, baranes protectores, papereres, bandes protectores, pintura i marcatge dels carrers, etc.) que en cada moment els siguin encarregades.

- Realitzar les feines de paleta que en cada moment els siguin encomanades pel seu cap superior.

- Reparar les avaries i reposar el material danyant per accidents o vandalisme.

- Realitzar les instal·lacions que se li requereixin en cada moment per diferents activitats municipals.

- Realització de les tasques de mantenidor, de forma habitual, quan sigui necessari.

- Donar suport en aquelles tasques dels equipaments municipals necessàries pel seu bon funcionament.

 

3. REQUISITS DE PARTICIPACIÓ

A més de les condicions generals establertes en la base general 4, les persones aspirants han de complir, abans que finalitzi el termini de presentació de sol·licituds, els requisits específics següents:

a) Estar en possessió del títol de Graduat Escolar, de formació professional de primer grau o graduat en ESO, segons la normativa vigent

b) Estar en possessió del certificat de català de nivell elemental (nivell B1 d'acord amb el MECR) emès per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya o equivalent.

 

4. PRESENTACIÓ D'INSTÀNCIES I DOCUMENTACIÓ

Els/les aspirants hauran de presentar tota la documentació acreditativa dels requisits d'acord amb el que preveu la base general 5.

 

5. ÒRGAN DE SELECCIÓ

L'òrgan selectiu atenent als principis d'imparcialitat i professionalitat estarà constituït per cinc membres: president/a i quatre vocals. Un/a dels vocals exercirà les funcions de secretaria del tribunal.

 

6. PROCÉS SELECTIU

El procediment de selecció és el de concurs de mèrits, que es regeix per la base general 8.

El procés selectiu consistirà en la valoració dels mèrits i del currículum dels aspirants, d'acord amb el que estableix la base general 8.3 i 8.4

Els mèrits han de ser al·legats i caldrà aportar la documentació acreditativa quan siguin requerits pel Servei de Selecció i Desenvolupament de l'Ajuntament, a excepció dels serveis prestats a l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, que s'expedirà d'ofici.

Així mateix, d'acord amb el que preveuen la base general 8.1, caldrà realitzar un exercici de coneixements de llengua catalana per a aquells/es aspirants que no hagin acreditat el nivell elemental de català (nivell B1 de català en el Marc Europeu comú de referència). Aquesta prova té caràcter eliminatori i es qualificarà com a Apte/a o No apte/a.

Igualment, es realitzarà una prova de coneixements de llengua castellana per a aquelles persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola o no hagin acreditat el nivell de coneixements de castellà. Aquesta prova té caràcter eliminatori i es qualificarà com a Apte/a o No apte/a.

Pel que fa a la valoració dels apartats següents:

- 8.4.3 a) Jornades, cursos i altres formacions, només es tindran en compte aquelles accions formatives que estiguin relacionades directament amb el desenvolupament de les funcions d'oficial detallades a l'apartat 2 d'aquestes bases específiques, o bé d'idiomes o informàtica.

- 8.4.3 b) Jornades, cursos i altres formacions impartits, només es tindran en compte aquelles accions formatives que estiguin relacionades directament amb el desenvolupament de les funcions d'oficial detallades a l'apartat 2 d'aquestes bases específiques.

 

 

Procés selectiu: 39CM - Oficial

 

1. OBJECTE DE LES BASES

L'objecte d'aquestes bases es regular el procés de selecció per proveir, amb caràcter permanent, una plaça d'oficial (codi plaça: 404032), grup C, subgrup C2, de la plantilla de personal laboral de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet inclosa en l'Oferta d'Ocupació Pública d'estabilització de 2022, mitjançant concurs de mèrits.

 

2. CONDICIONS DE TREBALL

Categoria: Oficial

Lloc de treball: Oficial 1a. C

Règim jurídic: laboral

Sou base: 1.669,84€ (any 2022)

Plus de Lloc: oficial 1a. C: 775,00€ (any 2022)

Jornada: 37,5h setmanals

Adscripció: Servei Manteniment de Via Publica, de la Direcció de Serveis Territorials

Funcions a desenvolupar:

- Utilitzar els vehicles assignats amb carnets C i D (en les seves vessants de conducció, transport, càrrega i descàrrega de material, etc.), vigilant la seva neteja i manteniment.

- Realitzar el manteniment, neteja i inventari dels tallers i material que en depèn i s'utilitza.

- Realització de la feina segons les ordres de treball expressades en els parts i omplir el mateix un cop finalitzada la feina amb les dades reals de temps empleat i materials consumits.

- Realitzar les tasques de manteniment de la via pública (cobriment de sots, asfaltat, senyalització horitzontal, restauració de voreres, desestancament del clavegueram, etc.) o de senyalització horitzontal (pivots, baranes protectores, papereres, bandes protectores, pintura i marcatge dels carrers, etc.) que en cada moment els siguin encarregades.

- Realitzar les feines de paleta que en cada moment els siguin encomanades pel seu cap superior.

 

3. REQUISITS DE PARTICIPACIÓ

A més de les condicions generals establertes en la base general 4, les persones aspirants han de complir, abans que finalitzi el termini de presentació de sol·licituds, els requisits específics següents:

a) Estar en possessió del títol de Graduat Escolar, de formació professional de primer grau o graduat en ESO, segons la normativa vigent.

b) Estar en possessió del certificat de català de nivell elemental (nivell B1 d'acord amb el MECR) emès per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya o equivalent.

c) Estar en possessió del permís de conduir C i D, i que aquests estiguin vigents.

 

4. PRESENTACIÓ D'INSTÀNCIES I DOCUMENTACIÓ

Els/les aspirants hauran de presentar tota la documentació acreditativa dels requisits d'acord amb el que preveu la base general 5.

 

5. ÒRGAN DE SELECCIÓ

L'òrgan selectiu atenent als principis d'imparcialitat i professionalitat estarà constituït per cinc membres: president/a i quatre vocals. Un/a dels vocals exercirà les funcions de secretaria del tribunal.

 

6. PROCÉS SELECTIU

El procediment de selecció és el de concurs de mèrits, que es regeix per la base general 8.

El procés selectiu consistirà en la valoració dels mèrits i del currículum dels aspirants, d'acord amb el que estableix la base general 8.3 i 8.4

Els mèrits han de ser al·legats i caldrà aportar la documentació acreditativa quan siguin requerits pel Servei de Selecció i Desenvolupament de l'Ajuntament, a excepció dels serveis prestats a l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, que s'expedirà d'ofici.

Així mateix, d'acord amb el que preveuen la base general 8.1, caldrà realitzar un exercici de coneixements de llengua catalana per a aquells/es aspirants que no hagin acreditat el nivell elemental de català (nivell B1 de català en el Marc Europeu comú de referència). Aquesta prova té caràcter eliminatori i es qualificarà com a Apte/a o No apte/a.

Igualment, es realitzarà una prova de coneixements de llengua castellana per a aquelles persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola o no hagin acreditat el nivell de coneixements de castellà. Aquesta prova té caràcter eliminatori i es qualificarà com a Apte/a o No apte/a.

Pel que fa a la valoració dels apartats següents:

- 8.4.3 a) Jornades, cursos i altres formacions, només es tindran en compte aquelles accions formatives que estiguin relacionades directament amb el desenvolupament de les funcions d'oficial detallades a l'apartat 2 d'aquestes bases específiques, o bé d'idiomes o informàtica.

- 8.4.3 b) Jornades, cursos i altres formacions impartits, només es tindran en compte aquelles accions formatives que estiguin relacionades directament amb el desenvolupament de les funcions d'oficial detallades a l'apartat 2 d'aquestes bases específiques.

 

 

Procés selectiu: 40CM - Telefonista

 

1. OBJECTE DE LES BASES

L'objecte d'aquestes bases es regular el procés de selecció per proveir, amb caràcter permanent, 1 plaça de telefonista (codi plaça: 545006), del grup E, personal no qualificat (AP), de la plantilla de personal laboral de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet inclosa en l'Oferta d'Ocupació Pública d'estabilització de 2022, mitjançant concurs de mèrits.

 

2. CONDICIONS DE TREBALL

Categoria: Telefonista (AP)

Lloc de treball: Telefonista

Règim jurídic: laboral

Sou base: 1.593,37€ (any 2022)

Plus lloc de treball: 26,43€ (any 2022)

Jornada: 37,5h setmanals

Adscripció: Servei d'Assumptes Generals

Funcions a desenvolupar:

- Realitzar funcions de col·laboració i execució adequades a la seva titulació, d'acord amb les directrius del superior jeràrquic i segons els procediments establerts.

- Atendre la central telefònica de l'Ajuntament, realitzant totes les tasques de recepció i emissió de trucades telefòniques que se'n deriven.

- Vigilar el manteniment de la centraleta i la posta al dia periòdica del llistat telefònic intern de l'Ajuntament, en coordinació amb el responsable corresponent del Servei de Manteniment.

 

3. REQUISITS DE PARTICIPACIÓ

A més de les condicions generals establertes en la base general 4, les persones aspirants han de complir, abans que finalitzi el termini de presentació de sol·licituds, els requisits específics següents:

a) Agrupació professional sense requisit de titulació segons què determina la disposició addicional sisena del Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'empleat públic.

b) Estar en possessió del certificat de català de nivell intermedi (nivell B2 d'acord amb el MECR) emès per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya o equivalent.

 

4. PRESENTACIÓ D'INSTÀNCIES I DOCUMENTACIÓ

Els/les aspirants hauran de presentar tota la documentació acreditativa dels requisits d'acord amb el que preveu la base general 5.

 

5. ÒRGAN DE SELECCIÓ

L'òrgan selectiu atenent als principis d'imparcialitat i professionalitat estarà constituït per cinc membres: president/a i quatre vocals. Un/a dels vocals exercirà les funcions de secretaria del tribunal.

 

6. PROCÉS SELECTIU

El procediment de selecció és el de concurs de mèrits, que es regeix per la base general 8.

El procés selectiu consistirà en la valoració dels mèrits i del currículum dels aspirants, d'acord amb el que estableix la base general 8.3 i 8.4

Els mèrits han de ser al·legats i caldrà aportar la documentació acreditativa quan siguin requerits pel Servei de Selecció i Desenvolupament de l'Ajuntament, a excepció dels serveis prestats a l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, que s'expedirà d'ofici.

Així mateix, d'acord amb el que preveuen la base general 8.1, caldrà realitzar un exercici de coneixements de llengua catalana per a aquells/es aspirants que no hagin acreditat el nivell intermedi de català (nivell B2 de català en el Marc Europeu comú de referència). Aquesta prova té caràcter eliminatori i es qualificarà com a Apte/a o No apte/a.

Igualment, es realitzarà una prova de coneixements de llengua castellana per a aquelles persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola o no hagin acreditat el nivell de coneixements de castellà. Aquesta prova té caràcter eliminatori i es qualificarà com a Apte/a o No apte/a.

Pel que fa a la valoració dels apartats següents:

- 8.4.3 a) Jornades, cursos i altres formacions, només es tindran en compte aquelles accions formatives que estiguin relacionades directament amb el desenvolupament de les funcions telefonista detallades a l'apartat 2 d'aquestes bases específiques, o bé d'idiomes o informàtica.

- 8.4.3 b) Jornades, cursos i altres formacions impartits, només es tindran en compte aquelles accions formatives que estiguin relacionades directament amb el desenvolupament de les funcions de telefonista detallades a l'apartat 2 d'aquestes bases específiques.

 

Esteve Serrano Ortín

Primer tinent d'alcaldessa de l'Àrea de Promoció Econòmica, Ocupació, Serveis Interns i Economia

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
18450 {"title":"EDICTO por el que se hacen públicas convocatorias para proveer varias plazas vacantes correspondientes a la oferta pública de estabilización.","published_date":"2024-03-12","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"18450"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Santa Coloma de Gramenet,DOGC,DOGC 2024 nº 9120 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-03-12/18450-edicto-se-hacen-publicas-convocatorias-proveer-varias-plazas-vacantes-correspondientes-oferta-publica-estabilizacion https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.