EDICTO sobre aprobación definitiva del Proyecto de obras de renovación y mejora de pintura y revestimientos en la Escola La Floresta (exp. OBM/2023/129).

Un cop transcorregut el termini d'informació pública del projecte d'obra municipal ordinària de conservació i manteniment anomenat "Projecte d'obres de renovació i millora de pintura i revestiments a l'Escola La Floresta" (Exp. OBM/2023/129), sense haver-se formulat reclamacions ni al·legacions al respecte, aquest ha quedat aprovat definitivament sense necessitat d'adoptar cap altre acord de manera expressa, de conformitat amb allò establert a l'acord adoptat per la Junta de Govern Local, en sessió de data 2 de gener de 2024, la qual cosa es fa pública de conformitat amb allò que disposa l'article 38 del Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals, aprovat per Decret 179/1995, de 13 de juny.

Aquesta resolució tàcita és un acte administratiu definitiu i posa fi a la via administrativa, i contra la mateixa es pot interposar recurs contenciós-administratiu davant els jutjats del contenciós-administratiu de la província de Barcelona en el termini de dos mesos comptadors des del dia següent a aquesta publicació. També es pot interposar recurs potestatiu de reposició davant el mateix òrgan que ha dictat aquest acte, com a previ al contenciós-administratiu, dins el termini d'un mes a comptar des del dia següent a aquesta publicació. Així mateix, es pot interposar qualsevol altre recurs que es consideri pertinent.

 

Sabadell, 4 de març de 2024

 

Adrián Hernández Moyano

Tinent d'alcaldessa de l'Àrea d'Urbanisme, Desenvolupament Sostenible i Seguretat

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
18342 {"title":"EDICTO sobre aprobación definitiva del Proyecto de obras de renovación y mejora de pintura y revestimientos en la Escola La Floresta (exp. OBM\/2023\/129).","published_date":"2024-03-11","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"18342"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sabadell,DOGC,DOGC 2024 nº 9119 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-03-11/18342-edicto-aprobacion-definitiva-proyecto-obras-renovacion-mejora-pintura-revestimientos-escola-floresta-exp-obm-2023-129 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.