EDICTO sobre aprobación definitiva del estudio de detalle de ordenación de volúmenes del frente edificable: paseo Marítim entre la calle Ponent y el pasaje Santa Isabel (exp. 6439/2021).

El Ple de l'Ajuntament en sessió ordinària del dia 26 de febrer de 2024, ha procedit a l'aprovació de la següent proposta d'acord, la part dispositiva del qual és del tenor literal següent:

 

"Primer.- Aprovar definitivament l'Estudi de Detall d'ordenació de volums del front edificable del passeig marítim entre el carrer Ponent i el Passatge Santa Isabel de Pineda de Mar.

 

Segon.- Notificar el present acord a tots els propietaris de forma individual i altres interessats afectats per l'Estudi de Detall.

 

Tercer.- Remetre a la Comissió Territorial d'Urbanisme de l'Arc Metropolità de la Generalitat de Catalunya còpia del projecte i de l'expedient complet, dins dels deu dies següents a aquest acord.

 

Quart.- Publicar l'acord d'aprovació definitiva en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, en el taulell d'anuncis de la Corporació i en un dels diaris de més tirada de la província."

 

Pineda de Mar, 29 de febrer de 2024

 

Xavier Amor Martín

Alcalde president

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
18335 {"title":"EDICTO sobre aprobación definitiva del estudio de detalle de ordenación de volúmenes del frente edificable: paseo Marítim entre la calle Ponent y el pasaje Santa Isabel (exp. 6439\/2021).","published_date":"2024-03-11","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"18335"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Pineda de Mar,DOGC,DOGC 2024 nº 9119 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-03-11/18335-edicto-aprobacion-definitiva-estudio-detalle-ordenacion-volumenes-frente-edificable-paseo-maritim-calle-ponent-pasaje-santa-isabel-exp-6439-2021 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.