ANUNCIO por el que se hace pública la modificación de la relación de puestos de trabajo para el año 2024.

Anunci sobre modificació de la relació de llocs de treball de l'Ajuntament de la Llagosta per l'exercici de 2024 de la següent manera:

 

MODIFICACIONS RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL

 

1. Es crea el lloc de treball de Secretari/ària d'alcaldia.

 

Número de dotació: 1

C.D.: 18

Complement específic: 10.336,86€

Tipus de Lloc: No singularitzat

Vincle: Personal funcionari/laboral

Grup: C1

Escala: Administració general

Forma de provisió: Concurs

Titulació acadèmica: Batxillerat o equivalent

Funcions del lloc:

1. Gestionar, organitzar i administrar l'agenda i ser el secretari/ària personal de l'Alcalde/essa:

- Atén diàriament a l'alcalde/essa en tot allò relacionat amb l'agenda institucional i personal.

- Programa, coordina i actualitza l'agenda de l'alcalde/essa mantenint els contactes que siguin oportuns i seguint les indicacions rebudes.

- Organitza i programa les diverses reunions que es convoquen, així com presta assistència a l'alcalde/essa durant les visites i actes externs als que assisteix.

- Atén les peticions de visites i organitza i selecciona la correspondència adreçada a l'alcalde/essa tan personal com telefònicament.

- Atén i analitza les consultes, queixes i/o suggeriments adreçades a l'alcalde/essa i resol aquelles per a les que està facultat/da tan personal com telefònicament.

- Recull la documentació que es genera a l'Ajuntament per a la signatura de l'alcalde/essa.

- Revisa la documentació que ha de ser aprovada per l'alcalde/essa i controla que li dóna el vistiplau mitjançant la seva signatura.

- Publicar la agenda institucional en el Portal de Transparència.

2. Realitzar tasques administratives genèriques de l'àmbit d'alcaldia:

- Gestiona i classifica la correspondència oficial d'alcaldia i el dirigeix a qui s'escaigui.

- Arxiva i classifica documents i correspondència i prepara les transferències per a l'arxiu definitiu segons criteris fixats de gestió documental.

- Tramita els expedients de l'àmbit d'alcaldia i fa el seguiment dels mateixos d'acord amb les directrius i els procediments establerts pels seus superiors.

- Realitza treballs de mecanografia i redacta documents administratius així com invitacions, condols o felicitacions.

- Realitza les tasques de comunicació amb altres organismes i institucions, mitjançant l'establiment de convenis de col·laboració amb altres administracions.

- Realitza les tasques administratives de gestions econòmiques: tramitació de despeses de compres, organització d'actes, despeses de publicacions, publicitat, justificants, factures, dietes, etc.

- Redacta documents de caràcter administratiu (decrets, dictàmens, etc.) amb autonomia i d'acord amb la normativa general i específica d'aplicació.

- Realitza tasques de suport administratiu als tècnics de l'àmbit d'alcaldia.

3. Preparació i desenvolupament d'activitats de suport logístic a la celebració d'actes i esdeveniments organitzats per l'alcaldia:

- Desenvolupament de funcions protocol·làries de l'àmbit d'alcaldia.

- Preparació i organització d'actes oficials de la Corporació: confecciona els programes d'actes, elabora i envia invitacions, rep convidats, contracta càtering, etc.

- Col·labora amb altres àmbits d'actuació de la Corporació en la celebració d'actes.

- Dinamitza (o supervisa la dinamització realitzada per tercers externs) equipaments i/o activitats derivades de l'execució de programes d'actuació de l'Alcaldia. Això inclou, entre d'altres, fer-se càrrec de la confecció de guions de protocol, assistència a l'alcalde i seguiment posterior dels actes (tramesa d'agraïments, fotografies, etc.) a efectes protocol·laris.

- Dona suport en el disseny i l'avaluació d'aquests programes d'actuació tenint especial cura de l'operativa protocol·lària.

- Fer seguiment de les activitats de l'alcalde a les xarxes socials.

- I, en general, totes aquelles de caràcter similar, pròpies del grup de classificació, que li siguin atribuïdes.

 

2. Es crea el lloc de treball de tècnic/a de projectes:

 

Número de dotació: 1

C.D.: 18

Complement específic: 10.718,28€

Tipus de Lloc: No singularitzat

Vincle: Personal funcionari/laboral

Grup: A2

Escala: Administració general

Forma de provisió: Concurs

Titulació acadèmica: Titulació equivalent a la pròpia del subgrup de classificació A2 del personal funcionari

Funcions del lloc:

- Planificar, dirigir, executar, si s'escau, i avaluar accions, programes i projectes de l'àmbit funcional i unitat organitzativa que correspongui.

- Coordinar i/o elaborar informes, propostes, estudis i altra documentació especialitzada relativa a les matèries de l'àmbit que correspongui.

- Coordinar, planificar i gestionar internament els diferents Plans mitjançant l'elaboració del pressupost i memòria anual, tramitació i justificació de subvencions, informes tècnics, contractació de serveis i professionals, disseny dels plans/programes i altres tràmits administratius dels municipis adherits.

-Dissenyar programes d'intervenció en els diferents àmbits segons el projecte encomanat.

-Coordinar els programes transversals, liderant els espais operatius de treball dels municipis adherits als diferents Plans.

- Assessorar en relació a qüestions pròpies de l'àmbit que correspongui tant a la pròpia àrea com a la resta de l'organització així com a entitats externes.

- Cercar finançament per a les accions municipals del seu àmbit, elaborant propostes tècniques per a l'obtenció de finançament i fent el seguiment de les subvencions atorgades.

- Coordinar i/o participar en projectes transversals de l'Ajuntament d'acord amb l'àmbit que correspongui.

- Mantenir els contactes necessaris amb altres organismes, administracions, empreses, ciutadania, etc. així com amb altres departaments de la Corporació per tal de realitzar adequadament les tasques assignades.

-I, en general, totes aquelles de caràcter similar, pròpies del grup de classificació, que li siguin atribuïdes.

 

3. Es crea el lloc de treball de tècnic/a de comunicació:

 

Número de dotació: 1

C.D.: 20

Complement específic: 17.213,68€

Tipus de Lloc: No singularitzat

Vincle: Personal laboral

Grup: A2

Forma de provisió: Concurs

Titulació acadèmica: Titulació equivalent a la pròpia del subgrup de classificació A2 del personal funcionari

Funcions del lloc:

- Redactar articles, realitzar entrevistes i qualsevol feina periodística per als diferents mitjans de comunicació de l'Ajuntament.

- Revisar i reescriure la informació traspassada des de les diferents àrees i serveis de l'Ajuntament.

- Seleccionar les notícies adequades per a cada espai d'acord a les instruccions del coordinador/a, prioritzant-la i/o descartant-la, d'acord amb el seu criteri professional.

- Cercar la informació i la documentació necessària que es requereixi pel funcionament ordinari del servei.

- Cercar, comprovar i contrastar la informació rebuda abans de la seva publicació.

- Realitzar el seguiment informatiu dels actes oficials, rodes de premsa i d'activitats municipals.

- Coordinar l'elaboració de l'Informa tant en la versió paper com a la web.

- Coordinar l'equip de redacció, les disponibilitats i hores extraordinàries.

- Corregir els textos.

- Planificar les publicacions setmanals a les xarxes socials i supervisar l'activitat de les xarxes sectorials de l'Ajuntament.

- Fer un seguiment de totes les informacions que pugin generar-se o tinguin una incidència sobre la vila.

- Realitzar reportatges per als mitjans de comunicació municipal així com tasques de producció i locució a l'emissora municipal, quan sigui necessari.

- Gravació i producció de peces audiovisuals.

- Atendre les demandes d'informació dels mitjans de comunicació extern.

- Supervisar l'arxiu, emmagatzematge i manteniment del material audiovisual.

- Vetllar pel bon ús del llenguatge i continguts, evitant termes i llenguatge sexista, xenòfob, etc.

- I, en general, totes aquelles de caràcter similar, pròpies del grup de classificació, que li siguin atribuïdes.

 

La Llagosta, 4 de març de 2024

 

Oscar Sierra Gaona

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
18329 {"title":"ANUNCIO por el que se hace pública la modificación de la relación de puestos de trabajo para el año 2024.","published_date":"2024-03-11","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"18329"} catalunya administración local,Ayuntamiento de La Llagosta,DOGC,DOGC 2024 nº 9119 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-03-11/18329-anuncio-se-hace-publica-modificacion-relacion-puestos-trabajo-ano-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.