ANUNCIO sobre aprobación inicial del Plan y Programa de verificación de actividades comunicadas de Caldes de Montbui para los años 2023-2027 (exp. 10536/2023).

El Ple de l'Ajuntament, en la sessió ordinària del dia 22 de febrer de 2024, va aprovar l'acord següent:

 

«Primer: Aprovar inicialment el Pla i Programa de verificació d'activitats comunicades de Caldes de Montbui pels anys 2023 -2027, annex al present acord (document AUPAC número 16227/2024), redactat pels serveis tècnics de la Diputació de Barcelona - Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats.

 

Segon: Sotmetre el Pla esmentat a un tràmit d'informació pública pel termini de trenta dies hàbils, comptadors des de l'endemà de la darrera publicació oficial dels edictes a inserir al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB), al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), en un diari dels de major difusió de la Província i a la seu electrònica municipal, als efectes que totes les persones interessades puguin consultar l'expedient i formular les al·legacions que considerin oportunes.

 

Tercer: Establir que en cas de no presentar-se reclamacions o suggeriments en l'esmentat termini, el Pla de verificació d'activitats comunicades de Caldes de Montbui pels anys 2023 - 2027, es considerarà aprovat definitivament sense necessitat d'acord ulterior exprés pel Ple, procedint a la publicació de l'anunci corresponent al BOPB i també al DOGC de la referència a l'anunci del BOPB, així com la seva inserció corresponent a la seu electrònica de l'Ajuntament.

 

Quart. Aquest és un acte de tràmit, no definitiu en via administrativa i no susceptible de recurs; sense perjudici que pugueu exercitar el que estimeu procedent, de conformitat amb el que disposa l'article 40.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.»

 

Durant el termini indicat, l'expedient es podrà consultar, amb cita prèvia, a l'àrea de serveis territorials de l'Ajuntament de Caldes de Montbui, tots els dies laborables de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, i a través del web municipal www.caldesdemontbui.cat, per tal que es puguin formular les al·legacions, observacions, suggeriments i/o reclamacions que s'estimin pertinents.

 

Caldes de Montbui, 27 de febrer de 2024

 

Isidre Pineda Moncusí

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
18313 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación inicial del Plan y Programa de verificación de actividades comunicadas de Caldes de Montbui para los años 2023-2027 (exp. 10536\/2023).","published_date":"2024-03-11","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"18313"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Caldes de Montbui,DOGC,DOGC 2024 nº 9119 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-03-11/18313-anuncio-aprobacion-inicial-plan-programa-verificacion-actividades-comunicadas-caldes-montbui-anos-2023-2027-exp-10536-2023 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.