RESOLUCIÓN de 29 de febrero de 2024, por la que se hace público el nombramiento como funcionarias de carrera de las aspirantes aprobadas en las pruebas selectivas para el ingreso en la escala administrativa (subgrupo C1) de la Universidad Rovira i Virgili (código de convocatoria FC22C1883).

D'acord amb el punt 8 de les bases de la convocatòria de proves selectives per a l'ingrés a l'escala administrativa (subgrup C1), convocada per Resolució de 2 de juny de 2022 (DOGC 8683, de 7.6.2022), i vista la proposta formulada pel tribunal qualificador de les esmentades proves.

En aplicació de les atribucions que em confereixen la Llei 2/2023, de 22 de març, del sistema Universitari i l'Estatut d'aquesta Universitat.

 

RESOLC:

 

1.- Nomenar funcionàries de carrera del grup C1, escala administrativa, les candidates que consten a la llista de persones aprovades del tribunal qualificador i que han complert tots i cadascun dels requisits exigits a la convocatòria, el nom de les quals figura a l'annex.

 

2.- Adjudicar les destinacions definitives d'acord amb les preferències manifestades per les aspirants i segons l'ordre de puntuació total obtingut a la convocatòria.

 

3.- D'acord amb el punt 8.3 de les bases esmentades, les persones nomenades disposen del termini d'un mes comptat des de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya per prendre possessió en el lloc de treball assignat.

 

Contra aquest acte, que exhaureix la via administrativa, i independentment de la seva execució immediata, les persones interessades poden interposar recurs contenciós administratiu davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos comptadors des del dia següent al de la recepció de la notificació o publicació de l'acte que posi fi a la via administrativa.

No obstant això, els interessats podran optar per interposar contra aquesta resolució un recurs de reposició, en el termini d'un mes, des del dia següent al de la recepció de la notificació o publicació, davant el mateix òrgan que la va dictar.

 

Tarragona, 29 de febrer de 2024

 

Josep Pallarès Marzal

Rector

 

 

ANNEX

Relació de persones aprovades i destinació adjudicada - Convocatòria FC22C1883

 

894F -  Lopez Balbas, Laura

- PF000079 - Oficina de l'Estudiant

954X  -  Martinez de Carnero Vidal, Ana Isabel

- PF000469 - UGAD - Gestió de projectes de recerca - C

869K  - Salla Llambrich, Esther

- PF000212 - Oficina de l'Estudiant

184X -  Torner Lasalle, Eulalia

- PF001189 -  Dep. Economia / Gerència

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
18282 {"title":"RESOLUCIÓN de 29 de febrero de 2024, por la que se hace público el nombramiento como funcionarias de carrera de las aspirantes aprobadas en las pruebas selectivas para el ingreso en la escala administrativa (subgrupo C1) de la Universidad Rovira i Virgili (código de convocatoria FC22C1883).","published_date":"2024-03-11","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"18282"} catalunya Cargos y personal,DOGC,DOGC 2024 nº 9119,Universidad Rovira i Virgili https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-03-11/18282-resolucion-29-febrero-2024-se-hace-publico-nombramiento-como-funcionarias-carrera-aspirantes-aprobadas-pruebas-selectivas-ingreso-escala-administrativa-subgrupo-c1-universidad-rovira-virgili-codigo-convocatoria-fc22c1883 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.