RESOLUCIÓN de 6 de marzo de 2024, por la que se da publicidad a la oferta pública de empleo de personal docente e investigador de la Universidad de Barcelona para 2024.

D'acord amb el que disposa l'article 70 del Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, que aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de d'Empleat Públic, les places resultants de l'aplicació de la taxa de reposició d'efectius s'han d'incloure en l'oferta d'ocupació, que un cop aprovada pels respectius òrgans de govern de les Administracions Públiques, ha de ser publicada en els diaris oficials corresponents.

L'Acord de la Junta del CIC de 15 de desembre de 2023, sobre la contractació de personal docent i investigador a les universitats públiques catalanes durant l'any 2024, s'efectua d'acord amb la Llei 31/2022, de 23 de desembre, de pressupostos generals de l'Estat per a l'any 2023, i la Llei 2/2023, de 16 de març, de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2023, i resta condicionat a les noves Lleis de pressupostos per al 2024 que es puguin aprovar en els propers mesos.

L'esmentat Acord preveu, així mateix, la convocatòria per torn de promoció interna, en aplicació del que disposa l'article 72.2 de la Llei Orgànica 2/2023, del Sistema Universitari, de 20 places de catedràtics d'universitat dels cossos docents universitaris i, en aplicació de l'article 14.bis del I Conveni col·lectiu per al personal docent i investigador de les Universitats públiques catalanes de 26 places de professorat catedràtic contractat.

En conseqüència, atenent l'esmentat Acord de la Junta del Consell Interuniversitari de Catalunya, del dia 15 de desembre de 2023, sobre la contractació de PDI de les universitats públiques catalanes durant l'any 2024, i a l'aprovació de l'oferta pública d'ocupació de Personal Docent i Investigador per a l'any 2024 pel Consell de Govern de la Universitat de Barcelona en sessió de 28 de febrer de 2024, ratificada per la Comissió Econòmica del Consell Social de 5 de març de 2024, en ús de les atribucions que em confereix l'Estatut de la Universitat de Barcelona,

 

RESOLC:

 

Primer.- Informar favorablement l'Oferta Pública d'Ocupació del Personal Docent i Investigador de la Universitat de Barcelona corresponent a l'any 2024, integrada per les següents places:

 

PDI permanent del torn lliure (142 places):

   - 68 places de professorat agregat

   - 21 places de professorat agregat/professorat titular d'universitat reservades a personal investigador del Programa Ramón y Cajal i d'altres programes d'excel·lència nacionals o internacionals amb acreditació I3

   - 16 places de professorat agregat/professorat titular d'universitat vinculades a plaça assistencial hospitalària

   - 32 places de professorat titular d'universitat

   - 5 places de professorat catedràtic contractat/catedràtic/a dels cossos docents universitaris

 

PDI permanent de promoció interna (46 places):

   - 20 places de catedràtic/a de cossos docents universitaris

   - 26 places de professorat catedràtic contractat

 

Segon.- Les convocatòries corresponents a aquesta Oferta Pública seran objecte de publicació en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, i les corresponents a cossos docents universitaris igualment en el Boletín Oficial del Estado. Així mateix se'n farà difusió mitjançant la seu electrònica de la Universitat de Barcelona: https://seu.ub.edu/.

 

Barcelona, 6 de març de 2024

 

Ernest Abadal Falgueras

Rector en funcions

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
18279 {"title":"RESOLUCIÓN de 6 de marzo de 2024, por la que se da publicidad a la oferta pública de empleo de personal docente e investigador de la Universidad de Barcelona para 2024.","published_date":"2024-03-11","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"18279"} catalunya Cargos y personal,DOGC,DOGC 2024 nº 9119,Universidad de Barcelona https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-03-11/18279-resolucion-6-marzo-2024-se-da-publicidad-oferta-publica-empleo-personal-docente-e-investigador-universidad-barcelona-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.