ANUNCIO relativo a la modificación de la oferta pública de empleo del Instituto Municipal de Servicios Sociales de Tarragona, ejercicio 2023.

La Presidenta de l'IMSST en resolució de data 22 de desembre de 2023, ha aprovat el següent:

 

"FETS

La presidenta de l'IMSST, per Decret de 27 de març de 2023, va aprovar l'oferta pública d'ocupació de l'Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona, corresponent a l'exercici de 2023.

La tinenta d'alcalde, coordinadora de l'Àrea d'Hisenda, Serveis interns i Tecnologia, per Decret de 30 de novembre de 2023, amb rectificació d'errors materials de 20 de desembre de 2023, ha aprovat un Pla plurianual de reducció de la temporalitat, amb la finalitat que la temporalitat en l'ocupació pública no superi el 8% de les places de naturalesa estructural, en cadascun dels àmbits gestionats per l'àrea de Recursos Humans, i l'objectiu de tramitar dins de termini tots els processos selectius necessaris per aquesta finalitat.

La tinenta d'alcalde, coordinadora de l'Àrea d'Hisenda, Serveis interns i Tecnologia, per Decret de 30 de novembre de 2023, amb rectificació d'errors materials de 20 de desembre de 2023, ha autoritzat, amb caràcter extraordinari, una taxa específica per a la reducció de la temporalitat, d'acord amb el Pla plurianual de reducció de la temporalitat:

1.- Taxa específica de l'escala d'administració general de l'Ajuntament de 48 places.

2.- Taxa específica del personal de comeses especials de l'Ajuntament de 28 places.

3.- Taxa específica de l'Institut Municipal de Serveis Socials de 12 places.

4.- Taxa específica del Patronat Municipal de Turisme de 2 places.

 

Reserva per a persones amb discapacitat

Per donar compliment a l'art.59 del Text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, s'ha de comptar en relació a les places que s'ofereixen: 42 inicials + 90 taxa específica = 132 places. El 7% de 132 és 9,24 o sigui un mínim de 10 places reservades per a persones amb discapacitat. El 2% de 132 és 2,64 o sigui un mínim de tres d'aquestes 10 places ha de ser reservada per a persones que acreditin discapacitat intel.lectual.

Tenint en compte la viabilitat d'adaptació dels llocs de treball, es considera convenient reservar:

1 plaça d'administratiu/iva d'administració general de l'IMSST, a persones amb discapacitat.

5 places d'auxiliar d'administració general, a persones amb discapacitat.

1 plaça de subaltern/a d'administració general, a persones amb discapacitat.

3 places de subaltern/a d'administració general, a persones amb discapacitat intel·lectual.

 

FONAMENTS DE DRET

L'article 60.1 del Reglament del personal al servei de les entitats locals, aprovat pel Decret 24/1990, de 30 de juliol, disposa que l'oferta pública d'ocupació aprovada per a un exercici econòmic pot ser modificada durant la vigència d'aquest.

L'article 59.1 del Text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, disposa el següent:

"En las ofertas de empleo público se reservará un cupo no inferior al siete por ciento de las vacantes para ser cubiertas entre personas con discapacidad, considerando como tales las definidas en el apartado 2 del artículo 4 del texto refundido de la Ley General de derechos de las personas con discapacidad y de su inclusión social, aprobado por el Real Decreto Legislativo 1/2013, de 29 de noviembre, siempre que superen los procesos selectivos y acrediten su discapacidad y la compatibilidad con el desempeño de las tareas, de modo que progresivamente se alcance el dos por ciento de los efectivos totales en cada Administración Pública.

La reserva del mínimo del siete por ciento se realizará de manera que, al menos, el dos por ciento de las plazas ofertadas lo sea para ser cubiertas por personas que acrediten discapacidad intelectual y el resto de las plazas ofertadas lo sea para personas que acrediten cualquier otro tipo de discapacidad."

 

COMPETÈNCIA

És competent per a l'adopció d'aquesta Resolució la presidenta de l'IMSST, en virtut del nomenament efectuat pel consell plenari el 26 de juny de 2023.

 

RESOLUCIÓ

 

PRIMER.- Modificar l'oferta pública d'ocupació de l'Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona corresponent a l'exercici de 2023, incorporant-hi les places contemplades a la taxa específica per a la reducció de la temporalitat, d'acord amb el Pla plurianual de reducció de la temporalitat:

Taxa específica de l'Institut Municipal de Serveis Socials de 12 places:

1 plaça 203 de tècnic/a mitjà/ana de gestió local, A2

5 places 191, 192, 193, 194 i 195 d'administratiu/iva d'administració general, C1

2 places 92 i 93 de psicòleg/loga, A1

2 places 134 i 201 de treballador/a social, A2

1 plaça 184 d'educador/a social, A2

1 plaça 167 d'auxiliar recepcionista, C2

 

SEGON.- L'oferta pública d'ocupació de l'Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona corresponent a l'exercici de 2023 queda de la següent manera:

 

 

ANNEX 1: PERSONAL FUNCIONARI DE CARRERA

 

Subgrup

Classificació

Nº de vacants

Denominació i sistema de selecció

A2

Escala d'administració general, subescala de gestió

2

Tècnic/a mitjà/ana de gestió local; concurs oposició lliure

C1

Escala d'administració general, subescala administrativa

4

administratiu/iva d'administració general; concurs oposició lliure

C1

Escala d'administració general, subescala administrativa

1

administratiu/iva d'administració general; concurs oposició lliure reservat a persones amb discapacitat

A1

Escala d'administració especial, subescala tècnica, classe tècnics/iques superiors

2

psicòleg/loga; concurs oposició lliure

A2

Escala d'administració especial, subescala tècnica, classe tècnics/iques diplomats/ades

2

treballador/a social; concurs oposició lliure

A2

Escala d'administració especial, subescala tècnica, classe tècnics/iques diplomats/ades

1

educador/a social; concurs oposició lliure

C2

Escala d'administració especial, subescala de serveis especials, classe places de comeses especials

2

auxiliar recepcionista; concurs oposició lliure

 

TOTAL

14

 

 

 

ANNEX 2: PERSONAL LABORAL FIX

 

Subgrup

Nº de vacants

Denominació i sistema de selecció

A2

1

educador/a social; concurs oposició lliure

A2

1

treballador/a social; concurs oposició lliure

 

2

 

 

 

TERCER.- Publicar la resolució de modificació d'aquesta oferta pública d'ocupació a la seu electrònica municipal i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i traslladar una comunicació a la Direcció General d'Administració Local de la Generalitat de Catalunya i a la Subdelegació del Govern, a efectes del seu coneixement."

 

RECURSOS

La transcrita resolució no es definitiva en via administrativa i contra ella es pot interposar recurs d'alçada davant l'alcalde en el termini d'un mes comptat a partir del dia següent al de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, segons allò que disposen l'article 33.2.d) dels Estatuts de l'IMSST i els articles 112, 121 i 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

 

Tarragona, 8 de gener de 2024

 

El secretari delegat

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
18252 {"title":"ANUNCIO relativo a la modificación de la oferta pública de empleo del Instituto Municipal de Servicios Sociales de Tarragona, ejercicio 2023.","published_date":"2024-03-08","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"18252"} catalunya administración local,DOGC,DOGC 2024 nº 9118,Instituto Municipal de Servicios Sociales de Tarragona https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-03-08/18252-anuncio-relativo-modificacion-oferta-publica-empleo-instituto-municipal-servicios-sociales-tarragona-ejercicio-2023 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.