ANUNCIO sobre aprobación inicial del Proyecto ejecutivo para la instalación de una planta solar fotovoltaica en el centro educativo escuela Marinada, edificio infantil, situado en la calle Llibertat, s/n, del término municipal de Montornès del Vallès (exp. X2024000182).

Mitjançant el Decret 20240001000563 de 28 de febrer de 2024, s'ha aprovat el Projecte executiu per la instal·lació d'un planta solar fotovoltaica al centre educatiu escola Marinada, edifici infantil, situat al carrer de la Llibertat, s/n, del terme municipal de Montornès del Vallès.

De conformitat amb allò que disposa l'article 37.2 del Decret 179/95, de 13 de juny, pel qual s'aprova el ROAS, es sotmet a informació pública pel termini de trenta dies a comptar des de l'endemà de la última publicació d'aquest anunci al DOGC o al BOPB, per tal que es puguin presentar les al·legacions que considerin adients. Transcorregut aquest termini sense que es formulin al·legacions, el projecte s'entendrà aprovat definitivament.

El projecte es pot consultar al web municipal www.montornes.cat, al següent link,

https://www.montornes.cat/seu_electronica/projectes/urbanisme-i-territori/projecte-executiu-per-la-instal-lacio-d-un-planta-solar-fotovoltaica-al-centre-educatiu-escola-marinada-edifici-infantil-situat-al-carrer-de-la-llibertat-s-n-del-terme-municipal-de-montornes-del-valles

 

Montornès del Vallès, 1 de març de 2024

 

Mar García Martos

Regidora delegada de l'Àrea del Territori i Sostenibilitat

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
18223 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación inicial del Proyecto ejecutivo para la instalación de una planta solar fotovoltaica en el centro educativo escuela Marinada, edificio infantil, situado en la calle Llibertat, s\/n, del término municipal de Montornès del Vallès (exp. X2024000182).","published_date":"2024-03-08","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"18223"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Montornès del Vallès,DOGC,DOGC 2024 nº 9118 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-03-08/18223-anuncio-aprobacion-inicial-proyecto-ejecutivo-instalacion-planta-solar-fotovoltaica-centro-educativo-escuela-marinada-edificio-infantil-situado-calle-llibertat-termino-municipal-montornes-valles-exp-x2024000182 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.