EDICTO sobre aprobación inicial de las bases reguladoras de subvenciones para la instalación de placas fotovoltaicas para autoconsumo y sus equipos en las viviendas particulares y comunidades de propietarios.

El Ple de l'Ajuntament de Vila-seca , en sessió de 23 de febrer de 2024, ha aprovat inicialment les Bases reguladores per a la concessió de subvencions per la instal.lació de plaques fotovoltaiques per autoconsum i els seus equips als habitatges particulars o comunitats de propietaris de Vila-seca.

D'acord amb el que estableixen els articles 178.1.b) del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, i 63.2 del Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals, aprovat pel Decret 179/1995, de 13 de juny, les Bases reguladores resten exposades al públic a l'edifici consistorial de la plaça de l'església, núm. 26 de Vila-seca i al tauler d'edictes de l'Ajuntament, durant el termini de vint dies hàbils, comptats des de l'endemà de la darrera publicació d'aquest anunci als següents mitjans: al Butlletí Oficial de la Província, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i al tauler d'anuncis de la seu electrònica de la corporació, perquè les persones interessades puguin examinar l'expedient i presentar-hi les reclamacions i al·legacions que considerin oportunes. En cas que no es presentin al·legacions ni suggeriments es consideraran aprovades definitivament.

 

Vila-seca, 28 de febrer de 2024

 

Ignacio Río Santos

Secretari general

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
18149 {"title":"EDICTO sobre aprobación inicial de las bases reguladoras de subvenciones para la instalación de placas fotovoltaicas para autoconsumo y sus equipos en las viviendas particulares y comunidades de propietarios.","published_date":"2024-03-07","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"18149"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Vila-seca,DOGC,DOGC 2024 nº 9117 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-03-07/18149-edicto-aprobacion-inicial-bases-reguladoras-subvenciones-instalacion-placas-fotovoltaicas-autoconsumo-equipos-viviendas-particulares-comunidades-propietarios https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.