ANUNCIO sobre contratación del gerente del Ayuntamiento de Sant Cugat del Vallès (exp. 1778/2024).

Mitjançant Decret d'alcaldia núm. 254/2024, de 22 de gener, i posterior modificació aprovada pel Decret d'Alcaldia núm. 585/2024, de 8 de febrer s'adopta la contractació del Gerent de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès,

 

Primer.- CONTRACTAR, de conformitat amb l'informe emès per la Comissió de Valoració en sessió de data 21 de desembre de 2023 i la provisió d'alcaldia de data 3 de gener de 2024, al senyor Jordi Joly Lena, amb NIF ***2980**, per ocupar el lloc de Gerent de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, en règim de dedicació exclusiva i sotmetiment al règim d'incompatibilitats aplicable als càrrecs directius d'aquest Ajuntament i a la regulació de transparència de Catalunya, d'acord amb la normativa que regula la modalitat del contracte laboral especial d'alta direcció prevista en els articles 13 del TRLEBEP, 306 del TRLMC i en el Reial Decret 1382/1985, d'1 d'agost modificat pel Reial Decret Legislatiu 3/2012, de 10 de febrer, de mesures urgents per a la reforma del mercat laboral, en la seva disposició addicional vuitena, que regula i modifica respectivament la relació laboral de caràcter especial del personal d'alta direcció.

 

Segon.- DISPOSAR que les funcions que el senyor Jordi Joly Lena tindrà assignades com a Gerent de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, són les que consten en l'Annex 1 del text refós de l'Instrument d'Ordenació del Directiu Públic Professional de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, aprovades per Ple en sessió ordinària de 22 de desembre de 2023 i que s'han transcrit a les bases reguladores del procés de provisió del lloc de treball aprovades pel Decret d'alcaldia núm. 5188/2023, de data 9 de novembre, en els termes següents:

 

" 3. Funcions i competències

L'objectiu i les funcions genèriques de la Gerència, van ser aprovades mitjançant acord del Ple municipal en la sessió celebrada el dia 18 de setembre de 2023, i són les que es relacionen tot seguit:

3.1. Objectiu fonamental del lloc

Dirigir i donar suport a l'organització tècnic -administrativa de l'Ajuntament i configurar una estructura executiva i consell de direcció pública professional que garanteixi el necessari alineament entre la política i la gestió, la implantació i execució correcta de les polítiques públiques i els serveis relacionats, l'eficàcia i l'eficiència, la definició estratègica i la vinculació dels objectius polítics i de gestió amb el pressupost i el compte de resultats, la qualitat institucional del conjunt de l'administració i els seus ens instrumentals, la sostenibilitat econòmica i financera a curt i llarg termini, la implantació i desenvolupament d'una cultura enfocada a resultats i objectius sempre focalitzats a l'impacte positiu vers les necessitats de la ciutadania a través de procediments àgils, eficients i eficaços en el marc del compliment establert per la legislació vigent i en la matèria que correspongui.

3.2. Funcions bàsiques:

3.2.1. Relacions amb els òrgans de govern.

- Estar informat de totes les propostes que les àrees elevin als òrgans de govern amb la finalitat d'aconseguir una bona coordinació tècnica.

- Participar com a suport tècnic d'Alcaldia en la programació i confecció dels ordres del dia de la Junta de Govern Local, de les Comissions Informatives i del Ple, així com dels organismes autònoms municipals, a ésser tramès a Secretaria General en els termes previstos en el ROM.

- Assistir a la Junta de Govern Local tant en reunions deliberants com en sessions resolutòries amb veu però sense vot, quan sigui requerida la seva assistència per l'Alcaldia, en els termes previstos a l'article 113.3) del Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic.

3.2.2. Direcció de l'organització i execució.

- Dirigir l'organització tècnic-administrativa de l'Ajuntament i coordinar les diferents àrees municipals amb la finalitat d'harmonitzar i agilitzar les tasques d'administració, sense perjudici dels àmbits competencials indisposables derivats de les funcions legals reservades al personal funcionari d'habilitació estatal.

- Impulsar i coordinar l'execució dels acords presos pels òrgans de govern de l'Ajuntament, per via de suport a l'Alcaldia-Presidència que té atribuïda la corresponent competència legal.

- Dirigir i proposar la constitució de comitès tècnics permanents per coordinar actuacions i procurar el funcionament d'un equip directiu.

- Fixar dins del marc legal aplicable les polítiques i estratègies a seguir respecte als incentius i reconeixements, la formació contínua i el desenvolupament dels recursos humans, la comunicació amb el personal, les relacions laborals, la selecció i contractació del personal, la direcció de persones i el personal col·laborador.

- Proposar l'organització i distribució dels recursos humans, tecnològics i financers per complir amb els objectius fixats en els diferents instruments de planificació.

- Assistir a les reunions i sessions dels òrgans rectors dels organismes i empreses mixtes o municipals per a les quals sigui requerit, o formar-ne part en els termes i amb l'abast previstos en els respectius estatuts.

- Formar part de les meses de contractació i dels tribunals de proves selectives en el cas que la legislació aplicable ho admeti.

3.2.3. Relacions externes.

- Promoure i coordinar les relacions institucionals a escala tècnica.

- Exercir les funcions de representació i negociació que se li deleguin.

3.2.4. Planificació i avaluació.

- Impulsar, participar i coordinar la confecció dels diferents plans i/o programes d'actuació anuals o plurianuals.

- Fer el seguiment i coordinar els diferents estudis estratègics en curs.

- Proposar les directrius i àrees de prioritat per a la confecció del pressupost municipal i del pla de gestió anual.

- Informar l'equip de govern de les incidències sorgides en les diferents actuacions, dels resultats obtinguts pels departaments i grups de treball respecte dels objectius fixats i del nivell de qualitat aconseguit en la prestació dels serveis.

3.2.5. Innovació i millora de la gestió.

- Impulsar i promoure valors i actituds per aconseguir una cultura de servei.

- Integrar la gestió de la qualitat total en tots els processos de planificació i execució de l'organització.

- Millorar i revisar periòdicament els sistemes de comunicació ascendents i descendents necessaris per garantir una comunicació interna àgil i eficaç."

 

Tercer.- ESTABLIR que el senyor Jordi Joly Lena percebrà, pel seus serveis, les retribucions d'acord amb el detall següent:

- Denominació del lloc de treball: Gerència Municipal.

- Centre de treball: seu de l'Ajuntament de Sant Cugat el Vallès.

- Regim jurídic: personal directiu professional amb la modalitat de contracte laboral especial d'alta direcció, en els termes previstos a l'article 13 del Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, que aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic (TRLEBEP).

- Grup d'accés: Grup A1, nivell 30, o homologat (personal laboral)

- Complement específic: 4.679,54€.

- Retribució : bruta en còmput anual de 98.478,28€

- Règim de dedicació: Dedicació exclusiva i sotmetiment al règim d'incompatibilitats aplicable als càrrecs directius de l 'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès i a la regulació de transparència de Catalunya.

 

Quart.- DISPOSAR que aquesta contractació en cap cas dóna dret a integrar-se en la funció pública de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, ni en la plantilla de personal funcionari ni laboral d'aquesta corporació, sense perjudici dels sistemes ordinaris d'accés o de reingrés legalment establerts.

 

Cinquè.- DISPOSAR que el senyor Jordi Joly Lena, de conformitat amb l'article 306.5 del TRLMC, té dret a la inamobilitat en aquest lloc de treball, sempre que els resultats de l'avaluació de la gestió duta a terme siguin satisfactoris, i a romandre en el càrrec fins que, un cop finit el mandat en què hagi estat contractat, cessi l'alcalde o alcaldessa de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès que l'hagi contractat. El nou alcalde o alcaldessa podrà, discrecionalment, prorrogar el període d'exercici de les funcions directives per un altre mandat, o bé convocar un nou procediment de selecció i provisió del lloc de treball.

 

Sisè.- ESTABLIR que, de conformitat amb el que disposa l'article 306.3 del TRLMC, el senyor Jordi Joly Lena, en la seva condició de personal directiu, resta subjecte a les causes d'incapacitat i d'incompatibilitat establertes per als membres de la corporació.

 

Setè.- DISPOSAR que el senyor Jordi Joly Lena està obligat a presentar la declaració de béns i drets patrimonials i la declaració sobre incompatibilitats i activitats que generin o puguin generar ingressos econòmics, en compliment amb el que disposa l'article 75 i la disposició addicional 15è de la LRBRL.

 

Vuitè.- FIXAR el dia de la notificació d'aquesta resolució a la persona interessada, com a data d'efecte d'aquesta contractació.

 

Novè.- APROVAR el contracte laboral que estableix les condicions de la relació de direcció pública professional entre el senyor Jordi Joly Lena i l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, en els termes que consten a l'annex d'aquest Decret.

 

Desè.- DISPOSAR la despesa mensual a càrrec de les següents aplicacions pressupostàries de l'exercici 2024, i aplicar les corresponents actualitzacions d'acord amb la taula retributiva:

 

10001463

10300

92000

1010078

01463

Gerència (Vacant)

10001472

10300

92000

1600078

01472

Gerència_seg social (Vacant)

 

 

Onzè.- DONAR compte d'aquest Decret de Tinència d'alcaldia al Ple en la primera sessió ordinària que es convoqui a partir d'aquest Decret a l'efecte del seu coneixement.

 

Dotzè.- PUBLICAR aquest Decret de Tinència d'alcaldia en el DOGC, a la seu electrònica (oferta pública) de la pàgina web i al Portal de Transparència de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, d'acord amb el que disposa l'article 10 de les Bases de la convocatòria.

 

Tretzè.- NOTIFICAR aquest Decret de Tinència d'alcaldia al senyor Jordi Joly Lena.

 

Catorzè.- TRASLLADAR aquest Decret de Tinència d'alcaldia a l'Alcalde.

 

 

ANNEX I

 

Sant Cugat del Vallès, 9 de febrer de 2024

 

REUNITS

D'una part, el senyor Josep Maria Vallès Navarro, amb DNI ***2487**, en nom i representació de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès (en endavant l'Ajuntament), amb domicili social a Plaça de la Vila, 1 de Sant Cugat del Vallès, amb CIF P0820400J, i inscrit a la Seguretat Social amb núm. 08005951980, en qualitat d'Alcalde.

I d'altra, el senyor Jordi Joly Lena, major d'edat, amb DNI ***2980** i domicili a (***) que actua en nom i interès propi.

Ambdues parts es reconeixen plena capacitat jurídica per a la formalització d'aquest document i, d'acord amb les seves lliures voluntats,

 

MANIFESTEN

 

I.- Mitjançant Decret de Tinència d'alcaldia núm. 585/2024 de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès de data 08/02/ 2024, es contracta al senyor Jordi Joly Lena com a Gerent de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès i ambdues parts, de comú acord, formalitzen aquest document de conformitat amb la normativa que regula la modalitat del contracte laboral especial d'alta direcció prevista en els articles 13 del TRLEBEP, 306 del TRLMRLC i en el Reial decret 1382/1985, d'1 d'agost modificat pel Reial Decret Legislatiu 3/2012, de 10 de febrer, de mesures urgents per a la reforma del mercat laboral, en la seva disposició addicional vuitena, que regula i modifica respectivament la relació laboral de caràcter especial del personal d'alta direcció.

 

II.- Ambdues parts se sotmeten a les clàusules d'aquest contracte, al Reial Decret 1382/1985, d'1 d'agost i al Reial Decret Legislatiu 3/2012, de 10 de febrer, de mesures urgents per a la reforma del mercat laboral, en la seva disposició addicional vuitena, que regula i modifica respectivament la relació laboral de caràcter especial del personal d'alta direcció.

 

III.- El senyor Jordi Joly Lena es compromet i obliga a prestar els seus serveis professionals per compte de l'Ajuntament, el qual el contracta amb les condicions que es pacten a continuació.

 

PACTES

 

Primer.- L'objecte del present contracte és la realització amb autonomia i plena responsabilitat, per part del senyor Jordi Joly Lena, del càrrec de Gerent de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, de conformitat amb l'Instrument d'Ordenació del Personal Directiu Públic Professional, i de les funcions que consten en l'Annex 1 del text refós de l'Instrument d'Ordenació del Directiu Públic Professional de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, aprovades per Ple en sessió ordinària de 22 de desembre de 2023 i que s'han transcrit a les bases reguladores del procés de provisió del lloc de treball aprovades pel Decret d'alcaldia 5188/2023, de data 9 de novembre, en els termes següents:

 

" 3. Funcions i competències

L'objectiu i les funcions genèriques de la Gerència, van ser aprovades mitjançant acord del Ple municipal en la sessió celebrada el dia 18 de setembre de 2023, i són les que es relacionen tot seguit:

3.1. Objectiu fonamental del lloc

Dirigir i donar suport a l'organització tècnic -administrativa de l'Ajuntament i configurar una estructura executiva i consell de direcció pública professional que garanteixi el necessari alineament entre la política i la gestió, la implantació i execució correcta de les polítiques públiques i els serveis relacionats, l'eficàcia i l'eficiència, la definició estratègica i la vinculació dels objectius polítics i de gestió amb el pressupost i el compte de resultats, la qualitat institucional del conjunt de l'administració i els seus ens instrumentals, la sostenibilitat econòmica i financera a curt i llarg termini, la implantació i desenvolupament d'una cultura enfocada a resultats i objectius sempre focalitzats a l'impacte positiu vers les necessitats de la ciutadania a través de procediments àgils, eficients i eficaços en el marc del compliment establert per la legislació vigent i en la matèria que correspongui.

3.2. Funcions bàsiques:

3.2.1. Relacions amb els òrgans de govern.

- Estar informat de totes les propostes que les àrees elevin als òrgans de govern amb la finalitat d'aconseguir una bona coordinació tècnica.

- Participar com a suport tècnic d'Alcaldia en la programació i confecció dels ordres del dia de la Junta de Govern Local, de les Comissions Informatives i del Ple, així com dels organismes autònoms municipals, a ésser tramès a Secretaria General en els termes previstos en el ROM.

- Assistir a la Junta de Govern Local tant en reunions deliberants com en sessions resolutòries amb veu però sense vot, quan sigui requerida la seva assistència per l'Alcaldia, en els termes previstos a l'article 113.3) del Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic.

3.2.2. Direcció de l'organització i execució.

- Dirigir l'organització tècnic-administrativa de l'Ajuntament i coordinar les diferents àrees municipals amb la finalitat d'harmonitzar i agilitzar les tasques d'administració, sense perjudici dels àmbits competencials indisposables derivats de les funcions legals reservades al personal funcionari d'habilitació estatal.

- Impulsar i coordinar l'execució dels acords presos pels òrgans de govern de l'Ajuntament, per via de suport a l'Alcaldia-Presidència que té atribuïda la corresponent competència legal.

- Dirigir i proposar la constitució de comitès tècnics permanents per coordinar actuacions i procurar el funcionament d'un equip directiu.

- Fixar dins del marc legal aplicable les polítiques i estratègies a seguir respecte als incentius i reconeixements, la formació contínua i el desenvolupament dels recursos humans, la comunicació amb el personal, les relacions laborals, la selecció i contractació del personal, la direcció de persones i el personal col·laborador.

- Proposar l'organització i distribució dels recursos humans, tecnològics i financers per complir amb els objectius fixats en els diferents instruments de planificació.

- Assistir a les reunions i sessions dels òrgans rectors dels organismes i empreses mixtes o municipals per a les quals sigui requerit, o formar-ne part en els termes i amb l'abast previstos en els respectius estatuts.

- Formar part de les meses de contractació i dels tribunals de proves selectives en el cas que la legislació aplicable ho admeti.

3.2.3. Relacions externes.

- Promoure i coordinar les relacions institucionals a escala tècnica.

- Exercir les funcions de representació i negociació que se li deleguin.

3.2.4. Planificació i avaluació.

- Impulsar, participar i coordinar la confecció dels diferents plans i/o programes d'actuació anuals o plurianuals.

- Fer el seguiment i coordinar els diferents estudis estratègics en curs.

- Proposar les directrius i àrees de prioritat per a la confecció del pressupost municipal i del pla de gestió anual.

- Informar l'equip de govern de les incidències sorgides en les diferents actuacions, dels resultats obtinguts pels departaments i grups de treball respecte dels objectius fixats i del nivell de qualitat aconseguit en la prestació dels serveis.

3.2.5. Innovació i millora de la gestió.

- Impulsar i promoure valors i actituds per aconseguir una cultura de servei.

- Integrar la gestió de la qualitat total en tots els processos de planificació i execució de l'organització.

- Millorar i revisar periòdicament els sistemes de comunicació ascendents i descendents necessaris per garantir una comunicació interna àgil i eficaç."

 

Sense altres limitacions que aquells criteris i instruccions que rebi de la persona o dels òrgans superiors de govern i administració de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès que ostentin la titularitat.

 

Segon.- Aquest document es basa en la recíproca confiança de les parts sota signants i en els seus drets i obligacions que de l'objecte del document es deriven, i s'acomoda d'una manera especial als principis generals de la bona fe.

 

Tercer.- La retribució que percebrà el senyor Jordi Joly Lena per tot l'any, en concepte de salari fix, serà la quantitat anual de 98.478,28 €, segons acord del Ple Municipal de data 20 novembre de 2023, que aprova la taula retributiva, corresponent a una dedicació del 100%.

Les dites quantitats són brutes i, per tant, seran deduïbles, i amb càrrec al senyor Jordi Joly Lena, les cotitzacions a la Seguretat Social i les retencions de l'Impost sobre la Renda de les Persones Físiques.

 

Quart.- La retribució pactada serà objecte de revisió anual, mitjançant l'increment general que es fixi en el conveni col·lectiu d'aplicació per a la resta de personal laboral de la institució.

 

Cinquè.- Les condicions de treball del senyor Jordi Joly Lena, es concreten en el següents termes:

El senyor Jordi Joly Lena es compromet a desenvolupar el càrrec de Gerent, d'acord amb les funcions pròpies del lloc de treball que consten en l'Annex 1 del text refós de l'Instrument d'Ordenació del Directiu Públic Professional de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, aprovades per Ple en sessió ordinària de 22 de desembre de 2023 i que s'han transcrit a les bases reguladores del procés de provisió del lloc de treball aprovades pel Decret 5188/2023, de data 9 de novembre, i reproduïdes al Decret de Tinència d'alcaldia número 585/2024 de data 8 de febrer, on s'acorda la seva contractació.

La dedicació de jornada i d'horari de treball estarà ajustada a les particulars exigències del lloc de treball i a les eventuals necessitats de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès i suposen el 100% del que seria una jornada ordinària d'acord amb els criteris de dedicació de l'Ajuntament essent, en conseqüència, aquest un contracte a temps complert.

El càrrec de Gerent es desenvoluparà en règim de dedicació a temps complet sense que sigui retribuït cap concepte d'hores o treballs extraordinaris respecte de les funcions pròpies del lloc, ja que ambdues parts entenen que el lloc, el nivell retributiu i la responsabilitat que se li assignen poden materialitzar-se en el còmput d'hores anuals prèviament establert.

Les vacances s'ajustaran a les necessitats de la institució, i seran comunicades a l'alcaldia de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

El Gerent prestarà els seus serveis professionals de forma habitual a la seu de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès. No obstant això, haurà de realitzar tants desplaçaments i viatges com siguin necessaris per poder prestar els seus serveis convenientment.

 

Sisè.- Aquest contracte es pacta pel període de vigència previst en l'article 306 del Decret legislatiu 2/2003, de 28 de abril, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Cataluña (TRLMRLC), que literal estableix que "El personal directiu nomenat té dret a la inamovibilitat en el lloc de treball, sempre que els resultats de l'avaluació de la gestió duta a terme siguin satisfactoris, i a romandre en el càrrec fins que, un cop finit el mandat en què hagi estat nomenat, cessi el president o presidenta de la corporació que l'havia nomenat. El nou president o presidenta de l'ens local pot, discrecionalment, prorrogar el període d'exercici de les funcions directives per a un altre mandat, o bé convocar un nou procediment de selecció i provisió del lloc de treball ".

 

Setè.- Durant la vigència d'aquesta relació de direcció pública professional, el senyor Jordi Joly Lena estarà subjecte a les causes d'incapacitat i d'incompatibilitat establertes per als membres de la corporació d'acord amb l'article 306.3 del TRLMRLC i tindrà la limitació pròpia de la dedicació plena al lloc de treball, essent incompatible el desenvolupament de qualsevol altre lloc de treball.

 

Vuitè.- El present contracte s'extingirà per qualsevol de les causes següents:

a) Per finalització del termini màxim del seu nomenament.

b) A petició pròpia.

c) Per l'existència d'una avaluació negativa de la seva gestió, en els termes que estableixin les normes que desenvolupen l'avaluació d'aquest personal.

d) Com a conseqüència de la separació del servei o acomiadament disciplinari.

e) Per pèrdua d'algun dels requeriments per a la designació previstos en la convocatòria.

A l'extinció del contracte per qualsevol causa, el senyor Jordi Joly Lena resta obligat a restituir a la institució tota la documentació, llibres, registres, etc., que en l'exercici del seu càrrec li haguessin estat conferits.

 

Novè.- En el supòsit que correspongui abonar una indemnització per algunes de les causes previstes al punt vuitè, serà d'aplicació el contingut previst en l'art. 11 del Reial decret 1382/1985, d'1 d'agost i els apartats 1, 2 i 4 de la disposició addicional vuitena del Reial decret Legislatiu 3/2012, de 10 de febrer, de mesures urgents per a la reforma del mercat laboral, en la seva disposició addicional vuitena. Per tant, la indemnització que correspondrà no serà superior a set dies per any de servei de la retribució anual en metàl·lic, amb un màxim de sis mensualitats. El càlcul de la indemnització s'ha de fer tenint en compte la retribució anual en metàl·lic que en el moment de l'extinció es percebi com a retribució fixa íntegra i total, exclosos els incentius o complements variables si n'hi ha.

 

Desè.- Els conflictes que puguin sorgir entre les parts com a conseqüència de l'aplicació, la interpretació i el compliment d'aquest document, seran competència de la jurisdicció competent en la matèria.

A aquest efecte, les persones sota signants renuncien a qualsevol altre fur o domicili que els pogués correspondre, i se sotmeten expressament als jutjats i tribunals de la ciutat de Barcelona, o del domicili del treballador.

 

Onzè.- D'acord amb el que estableix la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia de drets digitals (LOPDGDD) el Reglament General de Protecció de dades (RGPD 2016/679) i al Reial decret 311/2022, de 3 de maig, pel que es regula l'Esquema Nacional de Seguretat en l'àmbit de la Administració Electrònica (ENS) el senyor Jordi Joly Lena tindrà l'obligació de mantenir en tot moment la màxima confidencialitat i el secret professional respecte a les dades de caràcter personal i a qualsevol altre tipus de dades, documents o informació a les que tingui accés en virtut de les funcions que li siguin assignades a l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, i a oferir la màxima col·laboració per a l'efectiva implementació de les mesures establertes per assegurar el correcte compliment de la vigent legislació en matèria de protecció de dades de caràcter personal.

Tanmateix, el senyor Jordi Joly Lena es compromet a no difondre, publicar ni comunicar a cap persona o entitat pública o privada les dades personals o dades d'altra índole de caire confidencial contingudes en els tractaments de dades de l'Ajuntament de Sant Cugat, ni directament ni a través de terceres persones o empreses, ni posar-la a disposició de tercers, sense l'autorització prèvia de l'Ajuntament, d'acord amb les polítiques de protecció de dades, seguretat de la informació i gestió documental aprovades a l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

El senyor Jordi Joly Lena es compromet igualment a complir amb les mesures de seguretat vigents i en especial amb la Política de Seguretat de l'Ajuntament i les normes, procediments i instruccions establertes per l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès en quant a ús i tractament de la informació.

Per altra banda, el senyor Jordi Joly Lena es compromet a vetllar per la seguretat, conservació, manteniment i no sostracció o eliminació de la documentació i les dades, a les que es tingut accés o s'hagin elaborat en l'exercici de les seves funcions, d'acord amb la política de seguretat i de gestió documental d'aplicació a l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès; i, així mateix, a vetllar pel retorn de tota la documentació i les dades, en el moment de finalitzar la relació amb l'Ajuntament d'acord a la política de gestió documental, seguretat de la informació i protecció de dades personals d'aplicació de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

Igualment, el senyor Jordi Joly Lena es compromet a no realitzar manifestacions, ni dins ni fora de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, que puguin perjudicar o danyar la imatge d'aquest, la reputació dels seus serveis, o la dels seus òrgans, ja siguin de govern, directius o empleats.

Tanmateix, el senyor Jordi Joly Lena expressament reconeix que el compliment d'aquesta clàusula de confidencialitat constitueix una de les seves principals obligacions. Per tant, l'incompliment d'aquesta obligació, serà constitutiu d'incompliment contractual greu i culpable, susceptible de ser sancionat amb l'acomiadament disciplinari.

Atesa la gran importància que per l'Ajuntament té el compliment del compromís de confidencialitat, el senyor Jordi Joly Lena reconeix que aquesta obligació tindrà una durada indefinida, i romandrà vigent fins i tot després de la finalització del present contracte.

 

Dotzè.- L'inici de la vigència d'aquest contracte és la data prevista a la resolució administrativa que l'ha aprovat.

 

I en prova de conformitat i acceptació, ho subscriuen a un sol efecte i per duplicat exemplar, en el lloc i la data indicats en l'encapçalament, i en resta un exemplar en poder de cadascuna de les parts.

 

Josep Maria Vallès Navarro

Alcalde

 

Jordi Joly Lena

 

Contra aquest acte, que és definitiu en via administrativa, es podrà interposar, amb caràcter potestatiu, recurs de reposició davant de l'òrgan que l'ha dictat, en el termini d'un mes a comptar des del dia següent a la recepció de la seva notificació o, si escau, de la seva publicació.

Contra la desestimació expressa del recurs de reposició, en el seu cas, o bé directament contra aquest acte, es podrà interposar recurs contenciós administratiu davant els Jutjats Contenciosos Administratius de la província de Barcelona o, a elecció de l'interessat, dels que tinguin competència territorial en la localitat de residència del demandant, en el termini de dos mesos, a comptar des del dia següent al de la seva notificació o, si escau, publicació, d'acord amb el que preveu l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

En el cas que la desestimació del recurs de reposició es produís per silenci administratiu -silenci que es produeix pel transcurs d'un mes a comptar des de la data de la seva interposició sense que s'hagi notificat o, si escau, publicat la seva resolució- el termini per a la interposició del recurs contenciós administratiu serà de sis mesos a comptar des de l'endemà del dia en què el referit recurs de reposició s'entengui desestimat.

Tanmateix, podeu interposar qualsevol recurs previst a la legislació vigent que considereu procedent, d'acord amb el que disposa l'article 40.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques (LPAC).

 

Sant Cugat del Vallès, 28 de febrer de 2024

 

Carles Brugarolas Conde

Tinent d'Alcaldia d'Economia, Coneixement i Organització

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
18136 {"title":"ANUNCIO sobre contratación del gerente del Ayuntamiento de Sant Cugat del Vallès (exp. 1778\/2024).","published_date":"2024-03-07","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"18136"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Cugat del Vallès,DOGC,DOGC 2024 nº 9117 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-03-07/18136-anuncio-contratacion-gerente-ayuntamiento-sant-cugat-valles-exp-1778-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.