ANUNCIO sobre exposición pública del documento del avance de la modificación puntual del Plan de ordenación urbanística municipal en el sector La Cornisa PMU-4.

El Ple de l'Ajuntament, en sessió ordinària celebrada el dia 27 de febrer de 2024 va adoptar, entre d'altres, el següent acord:

 

"Primer.- EXPOSAR públicament el document "Avanç de la Modificació Puntual del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal al sector La Cornisa PMU-4" elaborat pel Taller d'Estudis i Serveis d'Estratègies Urbanes (TESEU, durant un termini de trenta dies hàbils mitjançant la publicació del document íntegre en el lloc web municipal i dels anuncis corresponents en el Butlletí Oficial de la Província, Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i en el diari "Ara", per tal que les corporacions, les associacions i els particulars puguin formular suggeriments i alternatives a l'avanç.

L'esmentat document s'incorpora com a annex al present acord a tots els efectes legals.

 

Segon.- TRAMETRE a la Comissió Territorial d'Urbanisme de l'Arc Metropolità de Barcelona el document "Avanç de la Modificació Puntual del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal al sector La Cornisa PMU-4" als efectes d'obtenir el primer informe territorial urbanístic (ITU).

 

Tercer.- NOTIFICAR el present acord a la Comissió Territorial d'Urbanisme de l'Arc Metropolità de Barcelona.

 

Quart.- NOTIFICAR el present acord al Taller d'Estudis i Serveis d'Estratègies Urbanes (TESEU),  equip tècnic encarregat de la redacció del document de l'avanç."

 

La qual cosa es fa pública als efectes oportuns.

El document íntegre es podrà consultar al web municipal (tauler) i a les oficines municipals.

 

Sant Andreu de Llavaneres, 28 de febrer de 2024

 

Alexandre Neira Marí

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
18133 {"title":"ANUNCIO sobre exposición pública del documento del avance de la modificación puntual del Plan de ordenación urbanística municipal en el sector La Cornisa PMU-4.","published_date":"2024-03-07","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"18133"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Andreu de Llavaneres,DOGC,DOGC 2024 nº 9117 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-03-07/18133-anuncio-exposicion-publica-documento-avance-modificacion-puntual-plan-ordenacion-urbanistica-municipal-sector-cornisa-pmu-4 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.