ANUNCIO sobre aprobación de la modificación de la relación de puestos de trabajo 1/2024.

 

El Ple de l'Ajuntament de Martorelles, en sessió extraordinària celebrada el dia 22 de febrer de 2024, va adoptar l'acord de modificació de la Relació de Llocs de Treball 1/2024, amb el següents contingut:

 

"APROVACIÓ DE LA MODIFICACIÓ DE LA RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL 1/2024

 

(...)

TERCER. Aprovar la modificació de la relació dels llocs de treball 1/2024.

 

MODIFICACIÓ RLT 1/2023
 

NLLT

DENOMINACIÓ DEL LLOC

Enquad
Orgànic

Característiques essencials

Requisits

 

Àmbit
de treball

Grup
classif

Nivell
CD

Escala

 

Funcions
fitxa núm.

Titulació

Nivell
català

Règim

Forma
provisió

Dot

Observ.

85

Tècnic d'administració general - Territori

ST

A1

24

AG

2102

Llicenciatura o grau dret

C

F

CM

1

Jornada 80%

 

(...)

 

CINQUÈ. Publicar íntegrament la modificació de la RLT 1/2024 en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i en el Butlletí Oficial de la Província.

 

SISÈ. Trametre còpia del pressupost, de la plantilla i de la modificació de la relació de llocs de treball a l'Administració de l'Estat i de la Generalitat de Catalunya."

 

El que es fa públic donant compliment a allò establert a l'article 90.2 de la LBRL, article 127 TRRL i article 74 TRLEBEP.

 

 

Martorelles, 27 de febrer de 2024

 

 

Marc Candela Callado

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
18123 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación de la modificación de la relación de puestos de trabajo 1\/2024.","published_date":"2024-03-07","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"18123"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Martorelles,DOGC,DOGC 2024 nº 9117 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-03-07/18123-anuncio-aprobacion-modificacion-relacion-puestos-trabajo-1-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.