EDICTO de rectificación de las bases de la convocatoria de tres agentes de Policía Local en el Ayuntamiento de Les Franqueses del Vallès, por errores materiales en las bases.

En el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona corresponent al dia 29 de febrer de 2024, han estat publicats els errors materials detectats en el text íntegre de les bases que han de regir el procés selectiu per a la provisió de 2 places d'agent de la policia per concurs oposició lliure, i 1 plaça per concurs de mobilitat horitzontal, en règim de funcionari de carrera, enquadrades a l'escala d'Administració Especial, grup C, subgrup C1, de l'Ajuntament de les Franqueses del Vallés més les places addicionals per a noves vacants (Decret Llei 12/2022).

D'acord amb el punt 3 de les bases, el nou termini de presentació de sol·licituds per prendre part en el procés selectiu, serà de 20 dies hàbils comptadors a partir del dia següent al de la publicació del present edicte en el butlletí oficial de l'estat (BOE).

Només a efectes informatius es donarà publicitat de la convocatòria al tauler d'anuncis de la seu electrònica municipal.

 

Les Franqueses del Vallès, 29 de febrer de 2024

 

Juan Antonio Corchado Ponce

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
18012 {"title":"EDICTO de rectificación de las bases de la convocatoria de tres agentes de Policía Local en el Ayuntamiento de Les Franqueses del Vallès, por errores materiales en las bases.","published_date":"2024-03-06","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"18012"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Les Franqueses del Vallès,DOGC,DOGC 2024 nº 9116 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-03-06/18012-edicto-rectificacion-bases-convocatoria-tres-agentes-policia-local-ayuntamiento-franqueses-valles-errores-materiales-bases https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.