ANUNCIO por el que se hace pública la relación de encargos de gestión asignados por la Universidad Rovira Virgili a la Fundació URV para la ejecución de los proyectos subvencionados por la Diputación de Tarragona durante el año 2023.

Atès el que disposa l'article 8.1.l) de la Llei 19/2014, de 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern, i als efectes que preveu, es fa pública la relació d'encàrrecs de gestió signats entre la Universitat Rovira i Virgili i la Fundació URV durant l'any 2023.

 

Encàrrec de gestió de la URV a la FURV - Centre de Transferència de Tecnologia i Innovació

Data de signatura: 01/11/2023

Objecte: ANUNCI pel qual es fa pública la resolució d'encàrrec per a la gestió de caràcter temporal de la URV a la FURV per a dur a terme l'activitat generada pel projecte: "Innovació i Recerca Turística Salou - Costa Daurada. Activitats de recerca, formació i transferència".

 

Encàrrec de gestió de la URV a la FURV - Centre de Formació Permanent

Data de signatura: 13/11/2023

Objecte: ANUNCI pel qual es fa pública la resolució d'encàrrec per a la gestió de caràcter temporal de la URV a la FURV per a dur a terme l'activitat generada pel projecte: Activitats formatives en el marc de la Càtedra d'estudis Jurídics Locals Màrius Viadel i Martín, finançat per la Diputació de Tarragona via conveni marc.

 

Encàrrec de gestió de la URV a la FURV - Centre de Formació Permanent

Data de signatura: 13/11/2023

Objecte: ANUNCI pel qual es fa pública la resolució d'encàrrec per a la gestió de caràcter temporal de la URV a la FURV per a dur a terme l'activitat generada pel projecte: 2023/06 — Centre de Formació i Innovació en Simulació Josep Maria Martínez Carretero (CFIS-JMMC), finançat per la Diputació de Tarragona mitjançant una subvenció via conveni marc.

 

Encàrrec de gestió de la URV a la FURV - Centre de Transferència de Tecnologia i Innovació

Data de signatura: 13/12/2023

Objecte: ANUNCI pel qual es fa pública la resolució d'encàrrec per a la gestió de caràcter temporal de la URV a la FURV per dur a terme l'activitat generada pel projecte 2023/04 - Creació d'una Oficina d'Impuls i Transformació territorial a la URV i disseny del Laboratori d'Innovació Social Transformativa per a la implementació i coordinació d'agendes compartides, finançat per la Diputació de Tarragona mitjançant una subvenció via conveni marc.

 

Tarragona, 1 de març de 2024

 

Josep Pallarès Marzal

Rector

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
17979 {"title":"ANUNCIO por el que se hace pública la relación de encargos de gestión asignados por la Universidad Rovira Virgili a la Fundació URV para la ejecución de los proyectos subvencionados por la Diputación de Tarragona durante el año 2023.","published_date":"2024-03-06","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"17979"} catalunya Cargos y personal,DOGC,DOGC 2024 nº 9116,Universidad Rovira i Virgili https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-03-06/17979-anuncio-se-hace-publica-relacion-encargos-gestion-asignados-universidad-rovira-virgili-fundacio-urv-ejecucion-proyectos-subvencionados-diputacion-tarragona-ano-2023 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.