RESOLUCIÓN de 27 de febrero de 2024, por la que se anuncia la oferta pública de empleo de personal docente e investigador de la Universidad Rovira i Virgili para el año 2024.

La Llei 31/2022, de 23 de desembre, de Pressupostos Generals de l'Estat per a l'any 2023 preveu, en l'apartat Dos.1.a) de l'article 20, una taxa de reposició màxima del 120% per al personal docent i investigador permanent de les universitats públiques i obliga a destinar, com a mínim, un 15% per a la contractació de personal investigador que hagi finalitzat el Programa Ramon y Cajal i que hagi obtingut el certificat I3.

L'article 72.2 de la Llei Orgànica 2/2023, de 22 de març, del Sistema Universitari diu que les places dels programes de promoció interna que estableixin les universitats no podran superar el número màxim de places que siguin objecte de l'Oferta Pública d'Ocupació de torn lliure, en aquest mateix any, per l'accés a cossos docents de l'article 68 i de professorat permanent laboral.

L'acord de la junta del Consell Interuniversitari de Catalunya, de 15 de desembre de 2023, sobre la contractació de personal docent i investigador a les universitats públiques catalanes durant l'any 2024, estableix una capacitat màxima de contractació de 32 efectius de PDI permanent per a la Universitat Rovira i Virgili.

En ús de les atribucions que em són conferides per l' Estatut de la Universitat,

 

RESOLC:

 

   1. Aprovar l'oferta pública d'ocupació de personal docent i investigador de la Universitat Rovira i Virgili corresponent a l'any 2024 de 16 places de professorat agregat (5 de les places estaran reservades a persones que hagin finalitzat el programa Ramon y Cajal i hagin obtingut el certificat I3), 2 places de titular d'universitat vinculades a institucions sanitàries, 8 places de professorat agregat vinculades a institucions sanitàries i 6 places de titular d'universitat.

 

   2. Aprovar una oferta de promoció interna de 8 places de catedràtic d'universitat i 18 places de catedràtic contractat.

 

   3. Fer pública aquesta resolució en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

 

Tarragona, 27 de febrer de 2024

 

Josep Pallarès Marzal

Rector

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
17978 {"title":"RESOLUCIÓN de 27 de febrero de 2024, por la que se anuncia la oferta pública de empleo de personal docente e investigador de la Universidad Rovira i Virgili para el año 2024.","published_date":"2024-03-06","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"17978"} catalunya Cargos y personal,DOGC,DOGC 2024 nº 9116,Universidad Rovira i Virgili https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-03-06/17978-resolucion-27-febrero-2024-se-anuncia-oferta-publica-empleo-personal-docente-e-investigador-universidad-rovira-virgili-ano-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.