EDICTO sobre aprobación inicial de la Ordenanza fiscal núm. 3.2 reguladora del impuesto sobre el incremento de valor de los terrenos de naturaleza urbana.

El Ple d'aquest Ajuntament en la sessió celebrada el dia 24 d'abril de 2023, va aprovar inicialment l'Ordenança Fiscal Núm. 3.2 Reguladora de l'Impost sobre l'Increment del Valor dels Terrenys de Naturalesa Urbana de Sant Aniol de Finestres.

De conformitat amb el que disposa l'article 63 del Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals, l'expedient de l'aprovació de l'Ordenança es sotmet a informació pública durant el termini de trenta dies hàbils, a comptar des de l'endemà de la publicació del present edicte en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, en el Butlletí Oficial de la Província, al diari el Punt Avui i al tauler d'edictes electrònic de l'Ajuntament, als efectes que els interessats puguin examinar-la i, si s'escau, presentar les oportunes reclamacions.

L'expedient es podrà consultar a les oficines municipals durant l'horari d'atenció al públic. En el cas de no presentar-se reclamacions durant el termini d'exposició pública, l'acord provisional esdevindrà definitiu, tal com preveu l'article 65.1 de l'esmentat text legal, i es procedirà a la publicació del text íntegre de l'ordenança esmentada per a la seva entrada en vigor, d'acord amb el que estableix l'article 66.1 del Decret 179/1995.

 

Sant Aniol de Finestres, 3 de maig de 2023

 

Francesc Oliveras i Torrent

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
17937 {"title":"EDICTO sobre aprobación inicial de la Ordenanza fiscal núm. 3.2 reguladora del impuesto sobre el incremento de valor de los terrenos de naturaleza urbana.","published_date":"2024-03-05","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"17937"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Aniol de Finestres,DOGC,DOGC 2024 nº 9115 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-03-05/17937-edicto-aprobacion-inicial-ordenanza-fiscal-num-3-2-reguladora-impuesto-incremento-valor-terrenos-naturaleza-urbana https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.