ANUNCIO por el que se hace pública la aprobación de la modificación de la relación de puestos de trabajo para el año 2024.

El Ple municipal, en la sessió ordinària duta a terme el dia 26 de febrer del 2024, ha aprovat una modificació de la relació de llocs de treball de l'Ajuntament de Manlleu pel 2024 i ha acordat que es procedeixi a la seva publicació als butlletins oficials, la qual cosa es fa pública d'acord amb el que disposa l'article 28 del Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament de personal al servei de les entitats locals, transcrivint-se a continuació la part dispositiva d'aquest acord relativa a la modificació:

 

"Primer. Aprovar les següents modificacions orgàniques, d'acord amb l'organigrama estructural d'àrees de l'Ajuntament de Manlleu -que s'adjunta a aquest acord- per tal d'assumir la nova organització municipal que el nou equip de govern municipal ha plantejat dins la seva potestat d'autoorganització:

 

- Modificar les següents Àrees:

I. Serveis Territorials, Medi Ambient i Habitatge que en endavant serà Serveis Territorials, Medi Ambient, Habitatge, Salut Pública i Consum.

II. Promoció Social i Personal, Salut Pública i Consum que en endavant serà Promoció Social i Personal i Igualtat.

 

Segon. Aprovar les modificacions de la relació de llocs de treball, d'acord amb l'organigrama funcional -que s'adjunta a aquests acords- i la definició de cada lloc amb expressa indicació del seu perfil competencial i de la denominació, tipus i sistema de provisió dels llocs de treball, els requisits exigits per al seu desenvolupament, el nivell de complement de destí i, en el seu cas, el complement específic que correspongui al lloc, quan hagin de ser desenvolupats per personal funcionari o la categoria professional i règim jurídic aplicable quan siguin desenvolupats per personal laboral, que es detalla a continuació:

 

Àrea de Serveis Territorials, Medi Ambient, Habitatge, Salut Pública i Consum

 

1. Modificar les funcions i la denominació del lloc de treball de "coordinador/a de Serveis Territorials, Medi Ambient i Habitatge", per assumir l'encàrrec polític mantenint l'adscripció orgànica a l'Àrea, passant a denominar-se "coordinador/a de Serveis Territorials, Medi Ambient, Habitatge, Salut Pública i Consum" (codi 2.030 de la RLT), de la plantilla de personal funcionari, escala administració general, subescala tècnica, categoria superior, subgrup A1, per tal d'assumir l'àmbit de Salut Pública i Consum, amb les mateixes retribucions i les funcions que es detallen a la nova fitxa del lloc de treball que s'adjunta a aquest expedient.

 

2. Modificar la dependència orgànica del lloc de treball de "Tècnic/a Salut Pública i Consum" (antic codi 9.003), amb una dotació, de l'anterior Àrea de Promoció Social i Personal, Salut Pública i Consum i adscriure'l a la nova Àrea de Serveis Territorials, Medi Ambient, Habitatge, Salut Pública i Consum amb el nou codi (2.021 de la RLT), que es detalla a la nova fitxa del lloc de treball que s'adjunta a aquest expedient.

 

3. Modificar la denominació i l'adscripció orgànica parcial del lloc de treball d' "Administratiu/iva Promoció Social i Personal, Salut Pública i Consum" (codi 9.008 de la RLT), amb una dotació, que passa a denominar-se "Administratiu/iva Promoció Social i Personal, Igualtat, Salut Pública i Consum" amb el nou codi (9.011 de la RLT), que es detalla a la nova fitxa del lloc de treball que s'adjunta a aquest expedient. Aquest lloc de treball se li assigna el 50% de jornada a l'Àrea de Serveis Territorials, Medi Ambient, Habitatge, Salut Pública i Consum i l'altre 50% es manté a l'Àrea de Promoció Social i Personal i Igualtat.

 

4. Fruit del canvi de denominació de l'àrea, es modifica la denominació de l'Àrea de Serveis Territorials, Medi Ambient, Habitatge, Salut Pública i Consum dels llocs de treball adscrits a aquesta Àrea, que es detallen seguidament:

a) 2.001 Cap de Servei d'Urbanisme i Ordenació Territorial

b) 2.002 Responsable tècnic/a d'Habitatge

c) 2.003 Delineant

d) 2.004 Arquitecte/a

e) 2.006 Inspector/a d'Obres, Activitats i Via Pública

f) 2.010 Cap de Serveis d'Infraestructures i Intervenció Medioambiental

g) 2.011 Responsable d'Infraestructures Viàries

h) 2.012 Cap unitat tècnica Serveis Administratius

i) 2.014 Tècnic/a auxiliar gestió SSTT

j) 2.015 Responsable Tècnic/a Medi Ambient

k) 2.016 Encarregat/ada de Deixalleria i Brigada de Neteja

l) 2.017 i 2.017 bis Operari/ària Deixalleria

m) 2.018 i 2.018F Operari/ària Neteja

n) 2.019 Tècnic/a mig Medi Ambient

o) 2.020 Tècnic/a mig Habitatge

p) 3.000 Cap de Servei de Manteniment Urbà

q) 3.001 Encarregat/ada Brigada Municipal

r) 3.002 Oficial Paleta

s) 3.003 Oficial Manyà

t) 3.004 Oficial Pintor

u) 3.005 Oficial Jardineria

v) 3.006 Oficial Conductor

w) 3.007 Oficial Manteniment

x) 3.008 i 3.008F Oficial Serveis Múltiples

 

 

Àrea de Promoció Social i Personal i Igualtat

 

1. Modificar les funcions i la denominació del lloc de treball "coordinador/a de Promoció Social i Personal, Salut Pública i Consum", per assumir l'encàrrec polític mantenint l'adscripció orgànica a l'Àrea, passant a denominar-se "coordinador/a de Promoció Social i Personal i Igualtat" (codi 9.020 de la RLT), de la plantilla de personal funcionari, escala administració especial, subescala tècnica, categoria treball social, subgrup A1, amb les mateixes retribucions i les funcions que es detallen a la nova fitxa del lloc de treball que s'adjunta a aquest expedient.

 

2. Modificar la denominació i l'adscripció orgànica parcial del lloc de treball d' "Administratiu/iva Promoció Social i Personal, Salut Pública i Consum" (codi 9.008 de la RLT), amb una dotació, que passa a denominar-se "Administratiu/iva Promoció Social i Personal, Igualtat, Salut Pública i Consum" amb el nou codi (9.011 de la RLT), que es detalla a la nova fitxa del lloc de treball que s'adjunta a aquest expedient. Aquest lloc de treball se li assigna el 50% de jornada a l'Àrea de Serveis Territorials, Medi Ambient, Habitatge, Salut Pública i Consum i l'altre 50% es manté a l'Àrea de Promoció Social i Personal i Igualtat.

 

3. Modificar la denominació del lloc de treball de "Tècnic/a auxiliar de Promoció Social i Personal, Salut Pública i Consum" (codi 9.007 de la RLT), amb una dotació que passa a denominar-se "Tècnic/a auxiliar de Promoció Social i Personal i Igualtat" amb el nou codi (9.012 de la RLT), tal com detalla a la nova fitxa del lloc de treball que s'adjunta a aquest expedient.

 

4. Modificar la denominació del lloc de treball d' "Auxiliar Promoció Social i Personal, Salut Pública i Consum" (codi 9.007 de la RLT), amb una dotació, que passa a denominar-se "Auxiliar Promoció Social i Personal i Igualtat" amb el nou codi (9.013 de la RLT), tal com es detalla a la nova fitxa del lloc de treball que s'adjunta a aquest expedient.

 

5. Amb el canvi de denominació de l`altre àrea, es modifica la denominació de l'Àrea de Promoció Social i Personal i Igualtat, dels llocs de treball adscrits a aquesta Àrea, que es detallen a continuació:

a) 9.001 Treballador/a Social

b) 9.002 Educador/a Social

c) 9.004 Agent Igualtat

d) 9.005 i 9.005 bis Treballador/a familiar

e) 9.009 Agent acollida

f) 9.010 Tècnic/a Gestió de la Diversitat

g) 9.101 Educador/a Centre Obert

h) 9.102 Cap de Servei de Benestar Social

 

 

Àrea de Serveis a les Persones i Promoció Econòmica

 

1. Amortitzar el lloc de treball de "Tècnic/a d'Empresa i Comerç"(codi 10.101F, de la RLT), reservat a personal funcionari, subgrup A2, amb una dotació.

 

2. Ampliar una dotació del lloc de treball de "Tècnic/a d'Empresa i Comerç" (codi 10.101 de la RLT), reservat a personal laboral, grup professional assimilat al subgrup A2, que passa de 1 a 2 dotacions.

 

 

Àrea de Serveis Generals

 

1. Es declara a amortitzar el lloc de treball d'"Ordenança" (codi 6.005, de la RLT), reservat a personal funcionari, AP, amb una dotació.

 

2. Crear un nou lloc de treball d'"Ordenança" (codi 6.005 bis de la RLT), reservat a personal funcionari, AP, amb una dotació.

 

 

Tercer. Trametre una còpia de la modificació introduïda en la relació de llocs de treball al Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya i a l'Administració de l'Estat i procedir a donar-ne l'oportuna publicitat mitjançant la inserció del corresponent anunci amb la reproducció íntegra de les característiques essencials de la modificació introduïda en la relació de llocs de treball en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i en el tauler d'edictes de l'Ajuntament.

 

Quart. Facultar a la Regidora de Governació i Recursos Humans tan àmpliament com en Dret sigui necessari, per dictar els actes corresponents en execució d'aquests acords.

 

Cinquè. Comunicar aquests acords a les persones que es troben afectades per aquestes modificacions dels llocs de treball que ocupen.

 

Sisè. Comunicar aquests acords a la Presidència de la Junta de Personal i del Comitè d'Empresa, per al seu coneixement, i al Servei de Recursos Humans de l'Àrea de Serveis Generals, perquè realitzin els tràmits administratius corresponents a l'execució d'aquests acords i a la Intervenció municipal, per al seu coneixement."

 

Manlleu, 27 de febrer de 2024

 

Arnau Rovira i Martinez

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
17929 {"title":"ANUNCIO por el que se hace pública la aprobación de la modificación de la relación de puestos de trabajo para el año 2024.","published_date":"2024-03-05","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"17929"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Manlleu,DOGC,DOGC 2024 nº 9115 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-03-05/17929-anuncio-se-hace-publica-aprobacion-modificacion-relacion-puestos-trabajo-ano-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.