EDICTO sobre aprobación de la oferta pública de empleo extraordinaria para la reducción de la temporalidad en el empleo público.

Aprovada per Resolució d'Alcaldia d'aquesta data l'Oferta Pública d'Ocupació extraordinària per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública conforme la Llei 20/2021, de 28 de desembre, es publica en compliment dels articles 91.1 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, de Bases de Règim Local, 70.2 de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, Text Refós aprovat per Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, i 57.2 del Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual es va aprovar el Reglament del Personal al servei de les Entitats locals.

 

 

OFERTA PÚBLICA OCUPACIÓ EXTRAORDINÀRIA REDUCCIÓ TEMPORALITAT OCUPACIÓ PÙBLICA AJUNTAMENT DE LA BISBAL DE FALSET.

 

ANNEX. PERSONAL LABORAL

 

DENOMINACIÓ

GRUPSUBGRUP

NOMBRE

SISTEMA SELECCIÓ

HABILITACIÓ

 

Aux. administrativa

C2

1

Concurs

Disp. Addic. 6a

llei

 

 

 

 

20/2021

 

Operari/ària

Ap

1

Concurs

Disp. Addic. 6ª

llei

 

 

 

 

20/2021

 

 

 

Contra l'anterior aprovació es podrà interposar Recurs Contenciós Administratiu davant el Jutjat d'aquesta classe de Tarragona que per torn correspongui, en termini de dos mesos comptats del dia següent al de la última publicació, i alternativa i potestativament, Recurs de Reposició davant l'Alcaldia, en termini d'un mes comptat igualment del dia següent al de la última publicació.

 

La Bisbal de Falset, 27 de febrer de 2024

 

Òscar Vidal Rodriguez

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
17921 {"title":"EDICTO sobre aprobación de la oferta pública de empleo extraordinaria para la reducción de la temporalidad en el empleo público.","published_date":"2024-03-05","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"17921"} catalunya administración local,Ayuntamiento de La Bisbal de Falset,DOGC,DOGC 2024 nº 9115 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-03-05/17921-edicto-aprobacion-oferta-publica-empleo-extraordinaria-reduccion-temporalidad-empleo-publico https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.