ANUNCIO sobre aprobación inicial del Reglamento regulador de la cooperación de la Diputación de Tarragona con los entes locales mediante concertación.

El Ple de la Diputació de Tarragona, en sessió ordinària de 23 de febrer de 2024, ha aprovat inicialment el Reglament regulador de la cooperació de la Diputació de Tarragona amb els ens locals mitjançant concertació.

De conformitat amb l'article 63 del Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals, aquest acord, juntament amb la resta de documentació de l'expedient, es sotmet a informació pública, mitjançant la publicació dels corresponents anuncis en el tauler electrònic de la Diputació de Tarragona (https://seuelectronica.dipta.cat/tauler-d-anuncis), el Portal de transparència de la Diputació de Tarragona (https://www.seu-e.cat/ca/web/dipta/), el Butlletí Oficial de la Província de Tarragona, el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i un mitjà de comunicació escrita diària, per un termini de 30 dies hàbils, per a la formulació de reclamacions i al·legacions. Durant aquest període, la documentació de l'expedient estarà disponible a l'esmentat tauler electrònic per a la seva consulta. Així mateix, si es desitja consultar presencialment la documentació de l'expedient, caldrà dirigir-se a la Secretaria General de la Diputació de Tarragona, de dilluns a divendres, en horari d'oficina (de 9 h a 14 h).

 

Tarragona, 26 de febrer de 2024

 

Josep Maria Sabaté Vidal

Vicesecretari

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
17875 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación inicial del Reglamento regulador de la cooperación de la Diputación de Tarragona con los entes locales mediante concertación.","published_date":"2024-03-04","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"17875"} catalunya administración local,Diputación de Tarragona,DOGC,DOGC 2024 nº 9114 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-03-04/17875-anuncio-aprobacion-inicial-reglamento-regulador-cooperacion-diputacion-tarragona-entes-locales-concertacion https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.