ANUNCIO por el que se hace pública la rectificación de errores materiales detectados en las bases reguladoras de las convocatorias de los procesos selectivos para cubrir, por el sistema excepcional de concurso-oposición, plazas de personal laboral de los grupos C1, C2 y AP del Ayuntamiento de Sabadell, vinculadas a los procesos de estabilización, correspondientes a la oferta pública de estabilización aprobada por Acuerdo de la Junta de Gobierno Local de 11 de abril de 2022.

La tinenta d'alcaldessa de l'Àrea d'Economia i Serveis Centrals, per Decret núm. 2619/2024, en data 20 de febrer de 2024, fent ús de les facultats i competències que té atribuïdes, va resoldre el següent:

 

"Primer.- Rectificar els errors materials detectats a les bases reguladores de les convocatòries dels processos selectius per cobrir, pel sistema excepcional de concurs oposició, places de personal laboral dels grups C1, C2 i AP de l'Ajuntament de Sabadell, vinculades als processos d'estabilització, corresponents a l'oferta pública d'estabilització aprovada per acord de la Junta de Govern Local d'11 d'abril de 2022.

Es rectifiquen la base relativa a la Relació de persones aprovades, subapartats Puntuació final i Borses de treball, i la base relativa a la Contractació del personal laboral fix i període de pràctiques, subapartat Contractació. Per tant:

 

On diu:

"Puntuació final

Per a cada convocatòria el Tribunal ordenarà a les persones aspirants d'acord amb la puntuació declarada al formulari.

Un cop es disposi d'aquest llistat ordenat, el Tribunal procedirà a comprovar únicament les puntuacions de les persones aspirants amb major puntuació que puguin obtenir plaça, segons el nombre de dotacions ofertades a la convocatòria.

La comprovació es realitzarà respecte dels documents aportats i adjuntats al formulari i/o les dades aportades d'ofici pel Servei de Recursos Humans de l'Ajuntament respecte dels serveis prestats i respecte dels empats.

En cas d'empats es verificarà la documentació i puntuació de totes les persones empatades, i s'aplicaran els criteris per atorgar la plaça/ces.

El Tribunal només verificarà les candidatures de les persones aspirants que tinguin opció de guanyar la plaça. Aquesta verificació es farà segons la puntuació obtinguda al formulari presentat per participar al procés selectiu.

Un cop realitzada aquesta comprovació el Tribunal publicarà la llista provisional de puntuacions, ordenant de major a menor les sol·licituds comprovades i les no comprovades (però declarades al formulari) i informarà sobre els criteris de desempat aplicats a la solució d'empats.

En aquest llistat, les persones aspirants amb puntuació idèntica no comprovades ni desempatades apareixeran amb el mateix número d'ordre, sense aplicar criteris de desempat.

El llistat es publicarà a la pàgina web de l'Ajuntament i les persones aspirants podran formular al·legacions en un termini de 10 dies hàbils, que seran analitzades pel Tribunal.

El llistat definitiu de puntuacions es publicarà un cop finalitzat l'anàlisi de les al·legacions i incorporades les rectificacions que procedeixi estimar. La relació de persones aprovades es publicarà al taulell d'edictes electrònic i a la pàgina web de l'Ajuntament.

Ha de dir:

"Puntuació final

Finalitzada la fase d'oposició i la fase de concurs, el Tribunal sumarà tots els resultats de les dues fases i emetrà la relació provisional de persones aprovades i l'ordre de puntuació obtingut per les persones aspirants.

En el cas que les bases tinguin temari específic per àmbit, el Tribunal sumarà tots els resultats de les dues fases, oposició i concurs, i emetrà la relació provisional de persones aprovades d'acord amb l'àmbit escollit i l'ordre de puntuació obtingut de les persones aspirants en aquest àmbit.

Aquesta relació provisional es publicarà a la pàgina web de l'Ajuntament. Les persones aspirants podran formular al·legacions en un termini de 10 dies hàbils, que seran analitzades pel Tribunal.

La relació definitiva de persones aprovades s'emetrà un cop finalitzat l'anàlisi de les al·legacions i incorporades les rectificacions que procedeixi estimar. Aquesta relació definitiva es publicarà al tauler d'edictes electrònic i a la pàgina web de l'Ajuntament.

En aquesta relació, el tribunal formularà proposta de contractació amb període de prova a aquelles persones aspirants que hagin obtingut plaça, en funció de la/les vacant/s convocada/es, d'acord amb l'odre de puntuació obtingut per les persones aspirants.

En el cas que les bases tinguin temari específic per àmbit, el tribunal formularà proposta de contractació amb període de prova a aquelles persones aspirants que hagin obtingut plaça, en funció de la/les vacant/s convocada/es per a cada àmbit i d'acord amb l'odre de puntuació i l'àmbit escollit per a cada persona aspirant.

En cas d'empat en la puntuació final, s'aplicaran els criteris de desempat per atorgar la plaça/ces d'acord amb el que disposa l'apartat sobre Criteris de desempat d'aquestes bases.

En el cas que les bases tinguin temari específic per àmbit i alguna de les places convocades, en un àmbit concret, sigui declarada deserta, el tribunal proposarà la contractació amb període de prova, de la persona aspirant aprovada que hagi obtingut la major puntuació en qualsevol dels altres àmbits.

Així mateix, i en el cas que es declari més d'una plaça deserta en els diferents àmbits, el Tribunal requerirà a les persones aspirants aprovades que hagin obtingut la major puntuació en qualsevol dels altres àmbits perquè escullin àmbit per ordre de puntuació. El Tribunal proposarà la contractació amb període de prova en l'àmbit escollit. En cas que alguna de les persones aspirants requerides no esculli àmbit en el termini concedit, se li assignarà l'àmbit no escollit per les altres. En cas que algunes o cap d'elles escullin àmbit en el termini concedit, els àmbits s'assignaran per sorteig.

En el cas que es produís un empat es seguiran els criteris de desempat establerts en cadascuna de les bases del corresponent procés.

Contra la relació definitiva de persones aprovades es pot interposar recurs d'alçada davant el/la president/a l'Ajuntament en el termini i amb l'efecte que estableix la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques."

 

On diu:

"Borses de treball

Es constituirà una borsa de treball amb totes les persones que hagin obtingut un mínim de 5 punts a la prova teòrica de la fase d'oposició, ordenades de major a menor puntuació. A tal efecte, en cas d'empats s'aplicaran els criteris de desempat per determinar l'ordre a la borsa de les persones candidates, establerts en aquestes bases.

Aquesta borsa es regirà pels criteris i regles de borsa de l'Ajuntament de Sabadell pel que fa a la seva gestió i constitució."

Ha de dir:

"Borses de treball

Es constituirà una borsa de treball. En primer lloc, formaran part d'aquesta borsa aquelles persones aspirants que hagin superat el procés selectiu i no hagin obtingut plaça, ordenades de major a menor puntuació. En segon lloc, estarà formada per aquelles persones aspirants que hagin obtingut un mínim de 5 punts a la prova teòrica de la fase d'oposició, ordenades de major a menor puntuació.

En el cas que les bases tinguin temari específic per àmbits, es constituirà una única borsa de treball, independentment de l'àmbit escollit per les persones aspirants i es seguirà el mateix procediment que en el paràgraf anterior.

A tal efecte, en cas d'empats s'aplicaran els criteris de desempat per determinar l'ordre a la borsa de les persones candidates, establerts en aquestes bases.

Aquesta borsa es regirà pels criteris i regles de borsa de l'Ajuntament de Sabadell pel que fa a la seva gestió i constitució."

 

I on diu:

"Contractació

El Tribunal proposarà la contractació com a personal laboral fix a les persones aspirants millor classificades que hagin superat tots els exercicis.

En el termini màxim d'un mes, un cop finalitzat el període de presentació de documentació, l'òrgan competent contractarà com a personal laboral fix segons la proposta del Tribunal.

En cap cas es proposarà la contractació d'un nombre superior de persones aprovades al de places convocades. No obstant això, amb la finalitat d'assegurar la cobertura de totes les places, si es produeixen renúncies o incidències en la presentació de la documentació o la no superació del període de prova, la presidència del tribunal podrà proposar la contractació de persones aspirants aprovades, seguint l'ordre correlatiu, i que tinguin cabuda dins el nombre de places convocades."

Ha de dir:

"Contractació

El Tribunal proposarà la contractació amb període de prova a les persones aspirants que, d'acord amb la puntuació obtinguda, hagin obtingut plaça d'acord amb les places convocades.

En el cas que les bases tinguin temari específic per àmbit, el tribunal proposarà la contractació amb període de prova a les persones aspirants que, d'acord amb la puntuació obtinguda i l'àmbit escollit, hagin obtingut plaça d'acord amb les places convocades per a cada àmbit.

El període de prova forma part del procés selectiu.

En el termini màxim d'un mes, un cop finalitzat el període de presentació de documentació, l'òrgan competent contractarà a les persones, amb període de prova, segons la proposta del Tribunal.

En cap cas es proposarà la contractació amb període de prova d'un nombre superior de persones aspirants aprovades al de places convocades. No obstant això, amb la finalitat d'assegurar la cobertura de totes les places, si es produeixen renúncies o incidències en la presentació de la documentació o la no superació del període de prova, el tribunal podrà proposar la contractació amb període de prova de les persones aspirants aprovades, seguint l'ordre correlatiu, d'acord amb la major puntuació assolida per les persones aspirants i que tinguin cabuda dins el nombre de places convocades.

En el cas que les bases tinguin temari específic per àmbit, el tribunal podrà proposar la contractació amb període de prova de les persones aspirants aprovades, seguint l'ordre correlatiu, d'acord amb la major puntuació assolida per les persones aspirants en l'àmbit escollit,  i que tinguin cabuda dins el nombre de places convocades. En el cas que no hi haguessin persones aprovades disponibles en l'àmbit on es produeix la renúncia o incidència es proposarà la contractació amb període de prova de la persona aspirant aprovada que hagi obtingut la major puntuació en qualsevol dels altres àmbits. En el cas que es produís un empat es seguiran els criteris de desempat establerts en cadascuna de les bases del corresponent procés."

 

Segon.- Publicar les bases a la pàgina web municipal i al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona fent esment d'aquesta publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya."

S'indiquen al quadre els codi de convocatòria de totes les bases rectificades, els textos íntegres de les quals es podrà consultar al següent enllaç https://www.sabadell.cat/ca/oferta-publica-extraordinaria-d-estabilitzacio/concurs-oposicio-estabilitzacio , dins l'apartat reservat a cada convocatòria.

 

 

Codi convocatòria

Denominació de la plaça

Grup de classificació

Tipus de personal

Núm. places

Lloc de treball a proveir

ECOC12422

Oficial Primera Manteniment

C - Subgrup C1

Laboral fix

1

Encarregat/da

ECOC12522

Oficial Primera Mercats

C - Subgrup C1

Laboral fix

1

Encarregat/da

ECOC23022

Oficial Electricista

C - Subgrup C2

Laboral fix

1

Oficial d'oficis

ECOC23122

Oficial Fuster

C - Subgrup C2

Laboral fix

1

Oficial Fuster

ECOC23222

Oficial Xofer/a

C - Subgrup C2

Laboral fix

1

Xofer/a

ECOAP3722

Operari/a

AP

Laboral fix

1

Operari/a (Serveis Generals)

ECOAP3722

Operari/a

AP

Laboral fix

2

Operari/a Neteja (Serveis Generals)

ECOAP3822

Operari

AP

Laboral fix

2

Operari especialitzat/da

 

 

Sabadell, 26 de febrer de 2024

 

Montserrat González Ruiz

Tinenta d'alcaldessa de l'Àrea d'Economia i Serveis Centrals

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
17851 {"title":"ANUNCIO por el que se hace pública la rectificación de errores materiales detectados en las bases reguladoras de las convocatorias de los procesos selectivos para cubrir, por el sistema excepcional de concurso-oposición, plazas de personal laboral de los grupos C1, C2 y AP del Ayuntamiento de Sabadell, vinculadas a los procesos de estabilización, correspondientes a la oferta pública de estabilización aprobada por Acuerdo de la Junta de Gobierno Local de 11 de abril de 2022.","published_date":"2024-03-04","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"17851"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sabadell,DOGC,DOGC 2024 nº 9114 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-03-04/17851-anuncio-se-hace-publica-rectificacion-errores-materiales-detectados-bases-reguladoras-convocatorias-procesos-selectivos-cubrir-sistema-excepcional-concurso-oposicion-plazas-personal-laboral-grupos-c1-c2-ap-ayuntamiento-sabadell-vinculadas-procesos-estabilizacion-correspondientes-oferta-publica-estabilizacion-aprobada-acuerdo-junta-gobierno-local-11-abril-2022 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.