ANUNCIO relativo a las bases y la convocatoria de una plaza de funcionario de carrera.

En el Butlletí Oficial de la Província de Girona, núm. 22, de data 31 de gener de 2024 i en el BOP núm. 38, de data 22 de febrer de 2024, s'han publicat la convocatòria i les bases aprovades per Decret de l'Alcaldia núm. 2024DECR000002, de data 4 de gener de 2024, i la seva modificació aprovada per decret d'Alcaldia núm. 2024DECR000002 de data 4 de gener de 2024, del procés selectiu mitjançant oposició per a la cobertura definitiva d'una plaça d'auxiliar de serveis, en règim de funcionari de carrera, vacant a la plantilla de l'Ajuntament de Pont de Molins, en execució de l'oferta pública d'ocupació de l'any 2023.

Les instàncies de sol·licitud per prendre part en el procés selectiu han d'anar adreçades a l'Il·lm. Sr. alcalde-president de l'Ajuntament de Pont de Molins i s'han de presentar en el Registre General de l'Ajuntament de Pont Molins, o bé per mitjà de qualsevol de les formes que determina l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. El termini màxim per presentar-les és de 20 dies naturals, comptats a partir del dia següent al de la publicació d'aquest anunci en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

 

Pont de Molins, 22 de febrer de 2024

 

Pere Borràs Pagès

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
17843 catalunya administración local,Ayuntamiento de Pont de Molins,DOGC,DOGC 2024 nº 9114 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-03-04/17843-anuncio-relativo-bases-convocatoria-plaza-funcionario-carrera https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.