ANUNCIO por el que se somete a información pública la aprobación inicial de las modificaciones puntuales del Plan de ordenación urbanística municipal (POUM) en el núcleo de Viladellops.

L'Ajuntament d'Olèrdola, en sessió ordinària celebrada el dia 6 de febrer de 2024, ha aprovat inicialment el plànol de delimitació segons el que estableix la llei 5/2003, de 22 d'abril, de mesures de prevenció dels incendis forestals en les urbanitzacions, els nuclis de població, les edificacions i les instal·lacions situats en terrenys forestal, modificada per la llei 2/2014, del 27 de gener, de mesures fiscals, administratives, financeres i del sector públic.

 

"Primer: Aprovar inicialment el projecte de plànol de delimitació de les urbanitzacions, els nuclis de població, les edificacions i les instal·lacions situats en terrenys forestals, afectades per l'article 2 de la Llei 5/2003 i 179.3 de la Llei 2/2014, de 27 de gener, de mesures de prevenció dels incendis forestals del municipi d'Olèrdola, que forma part de l'expedient.

 

Segon: Sotmetre el present acord a informació pública mitjançant inserció d'edictes en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i en el Tauler d'Anuncis de l'Ajuntament, per un termini de vint dies. En el cas que no es presentin al·legacions i una vegada transcorregut el termini indicat, l'acord d'aprovació inicial esdevindrà definitiu.

 

Tercer: Traslladar el present acord i còpia del projecte de plànol de delimitació de les urbanitzacions, els nuclis de població, les edificacions i les instal·lacions situats en terrenys forestals del municipi d'Olèrdola a la Direcció General del Medi Natural del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya perquè emeti informe per raó de llurs competències sectorials.

 

Quart: El plànol de delimitació aprovat definitivament s'enviarà al Departament de Medi ambient i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya."

 

La informació es podrà consultar a l'enllaç següent:

Plànol de delimitació de les urbanitzacions, nuclis, edificacions i instal·lacions. — Ajuntament d'Olèrdola (olerdola.cat)

 

Olèrdola, 22 de febrer de 2024

 

Fina Mascaró Bujaldón

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
17838 {"title":"ANUNCIO por el que se somete a información pública la aprobación inicial de las modificaciones puntuales del Plan de ordenación urbanística municipal (POUM) en el núcleo de Viladellops.","published_date":"2024-03-04","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"17838"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Olèrdola,DOGC,DOGC 2024 nº 9114 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-03-04/17838-anuncio-se-somete-informacion-publica-aprobacion-inicial-modificaciones-puntuales-plan-ordenacion-urbanistica-municipal-poum-nucleo-viladellops https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.