EDICTO sobre convocatoria por concurso-oposición de un puesto de técnico/a medio/a de subvenciones, personal interino.

El regidor de Recursos Humans, per resolució delegada 07/2024, de data 22 de febrer, ha aprovat la convocatòria i les bases del concurs oposició lliure, per un període de tres anys, per cobrir una plaça de Tècnic/a mig de subvencions; enquadrada dins el personal funcionari interí de l'Ajuntament d'Arenys de Munt, amb grup classificació A2, nivell 20. El contingut íntegre de les bases es troba publicat al BOPB de data 1 de març de 2024.

Les mateixes s'exposen al públic per termini de vint dies naturals, comptats a partir de l'endemà de l'última publicació, ja sigui al BOPB o al DOGC, per tal que es puguin presentar les instàncies per a prendre part en el procés selectiu.

 

Arenys de Munt, 22 de febrer de 2024

 

M. Carmen Gómez Muñoz-Torrero

Secretària

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
17728 catalunya administración local,Ayuntamiento de Arenys de Munt,DOGC,DOGC 2024 nº 9113 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-03-01/17728-edicto-convocatoria-concurso-oposicion-puesto-tecnico-medio-subvenciones-personal-interino https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.