EDICTO sobre aprobación inicial de la modificación puntual del POUM por modificación de varios artículos de las normas urbanísticas.

El Ple de l'ajuntament, en sessió extraordinària del dia 27 de juliol de 2023, va acordar:

 

Primer.- Aprovar inicialment la proposta de modificació puntual del POUM per modificació de diversos articles de les normes urbanístiques.

 

Segon.- Suspendre la tramitació de plans urbanístics derivats concrets i de projectes de gestió urbanística i d'urbanització, com també de suspendre l'atorgament de llicències de parcel·lació de terrenys, d'edificació, reforma, rehabilitació o d'enderrocament de construccions, d'instal·lació o ampliació d'activitats o usos concrets i d'altres autoritzacions municipals connexes establertes per la legislació sectorial. Aquesta suspensió es publicarà conjuntament amb l'aprovació inicial.

 

Tercer.- Obrir període d'informació pública durant el termini d'un mes, mitjançant anunci en el DOGC, en el BOPB i en el diari ARA, durant el qual l'expedient estarà a la disposició de qualsevol que vulgui examinar-lo perquè es presentin les al·legacions que s'estimin pertinents.

 

Quart.- Sol·licitar informe als organismes afectats per raó de les seves competències sectorials.

 

Cinquè.- Notificar aquests acords a les empreses subministradores de serveis.

 

L'esmentat acord, junt amb el seu expedient, podrà ser consultat a la secretaria en hores d'oficina (dilluns a divendres, de 9 a 14 h i dimecres tarda de 17 a 19.30 h) i en el web municipal (www.smpalautordera.cat), durant el termini d'un mes a partir de la darrera publicació en el DOGC i en el BOPB. Si el darrer dia del termini esmentat s'escau en dissabte o festiu, s'entendrà prorrogat al primer dia hàbil següent.

Arran d'aquest acord es va obrir un període d'exposició pública mitjançant la publicació de l'edicte corresponent en el tauler d'anuncis de la Casa Consistorial, en el DOGC del dia 04.08.2023, en el BOPB del dia 07.08.2023, en el diari ARA de data 02.08.2023 i en el web municipal en data 21.08.2023, durant el termini d'1 mes, comptat des del dia 21.08.2023 fins al dia 02.10.2023, sense haver-se presentat cap reclamació.

Atès que el període d'exposició pública va coincidir parcialment amb el mes d'agost sense que aquest fos ampliat en un mes més tal i com preveu la disposició addicional desena del Text refós de la Llei d'urbanisme, aprovat per Decret legislatiu 1/2010, de 3 d'agost es considera necessari dur a terme un nou tràmit d'informació pública de l'expedient.

També s'ha detectat que als anuncis publicats la data de la sessió del Ple municipal s'indicava erròniament en tant que on hi deia 24 de febrer de 2023 hi havia de dir 27 de juliol de 2023. Realitzant aquest nou tràmit d'informació pública i les publicacions corresponents es corregeix aquesta errada material.

 

Santa Maria de Palautordera, 20 de febrer de 2024

 

Jordi Xena i Ibàñez

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
17671 catalunya administración local,Ayuntamiento de Santa Maria de Palautordera,DOGC,DOGC 2024 nº 9112 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-02-29/17671-edicto-aprobacion-inicial-modificacion-puntual-poum-modificacion-varios-articulos-normas-urbanisticas https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.