EDICTO sobre aprobación de la relación provisional de personas admitidas y excluidas del proceso de selección para la cobertura definitiva de una plaza de técnico auxiliar delineante, incluida dentro de la oferta pública de estabilización del ejercicio 2022, mediante concurso, turno libre.

Per resolució de tinència d'alcaldia de l'Àrea de Govern intern i Gestió de Recursos Municipals, número 2024/ 0559 i de data 2 de febrer de 2024, s'ha resolt:

 

PRIMER.- APROVAR la relació provisional de persones admeses i excloses del procés de selecció mitjançant concurs de mèrits i per torn lliure, per a la cobertura definitiva d'una plaça de tècnic/a auxiliar delineant, de la plantilla de personal laboral, inclosa dins l'oferta pública d'estabilització excepcional, segons les disposicions addicionals sisena i vuitena de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgent per la reducció de la temporalitat de l'ocupació pública.

 

COGNOMS I NOM

DNI PERSONES ASPIRANTS

DNI anonimitzat

ADMESA/EXCLOSA PROVISIONAL

NIVELL CATALÀ DECLARAT PROVISIONAL

CASTEYS COROMINAS,QUIRZE

41555752L

****5752*

ADMESA

SI

DIAZ BENITEZ,TADEO

38061991G

****1991*

ADMESA

NO

GONZALEZ PINEDA,CRISTINA

33963074D

****3074*

ADMESA

SI

MOLINA BUENO,DAVID

46061471S

****1471*

ADMESA

SI

QUINTANILLA POLO,ANA

46460960V

****0960*

ADMESA

SI

 

 

SEGON.- DISPOSAR que l'esmentada llista passarà a definitiva si no es presenten reclamacions en el termini de deu dies des de la data de publicació de la present resolució al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

 

TERCER.- APROVAR la composició de l'òrgan de selecció pels membres següents:

Presidència: La sra. Mari Carmen Corrales Baz i com a suplent la sra. Maria José Santos López.

Vocals:

La sra. Raquel Galindo Espinet i com a suplent el sr. Ramon Borda Pijuán.

La sra. Antoni Sánchez Fortún-Ripoll i com a suplent el sr. Pedro Blasco Antón.

El sr. José Manuel Limones Golderos i com a suplent el sr. Joan Carles Domínguez Berrio, designats a proposta de l'Escola Administració Pública de Catalunya.

El sr. José Luis Castañé Martínez i com a suplent el sr. Juan Diego Palacios González.

Secretaria: - Exercirà les funcions de secretaria una de les persones designades com a vocals.

 

QUART.- PUBLICAR la present resolució al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i a la Seu Electrònica de Viladecans.

 

CINQUÈ.- DISPOSAR que l'Òrgan de Selecció es reuneixi el dia 19 de març de 2024, a les 9.00 hores, a l'edifici de carrer Major, 41 per a la seva constitució i inici del procés de selecció amb la valoració provisional de la fase de concurs.

 

SISÈ.- NOTIFICAR la present resolució al departament de Recursos Humans i Organització.

 

Viladecans, 2 de febrer de 2024

 

Joana Sánchez Morillo

Tinenta d'alcalde de l'Àrea de Govern Intern i Gestió de Recursos Municipal

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
17412 {"title":"EDICTO sobre aprobación de la relación provisional de personas admitidas y excluidas del proceso de selección para la cobertura definitiva de una plaza de técnico auxiliar delineante, incluida dentro de la oferta pública de estabilización del ejercicio 2022, mediante concurso, turno libre.","published_date":"2024-02-26","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"17412"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Viladecans,DOGC,DOGC 2024 nº 9109 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-02-26/17412-edicto-aprobacion-relacion-provisional-personas-admitidas-excluidas-proceso-seleccion-cobertura-definitiva-plaza-tecnico-auxiliar-delineante-incluida-dentro-oferta-publica-estabilizacion-ejercicio-2022-concurso-turno-libre https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.