ANUNCIO sobre aprobación definitiva del Proyecto ejecutivo de mejora de la red de agua en baja.

D'acord amb el que disposa l'article 38.2 del Reglament d'Obres, Activitats i Serveis dels ens locals, aprovat per Decret 179/1995, de 13 de juny, es fa saber que, aprovat inicialment mitjançant Decret d' Alcaldia núm. 2023-1866 de data 28 de setembre de 2023, i sotmès a informació pública al Butlletí Oficial de la Província de data 22 de gener de 2024, al taulell d'anuncis de l' Ajuntament i a la seu electrònica. Un cop transcorregut el període de 15 dies hàbils d'informació pública, sense que s'hagin presentat al·legacions, ha esdevingut aprovat definitivament el Projecte executiu per la millora de la xarxa d'aigua en baixa i digitalització del sistema a Sant Fruitós de Bages, redactat per Aigües de Manresa, S.A. amb un pressupost d'execució per contracte de 277.155,91 euros (IVA exclòs), més 58.202,75 euros d'IVA sent un total de 335.358,66 € (IVA inclòs) amb un termini d'execució de 10 setmanes.

 

- L'acte és una resolució, posa fi a la via administrativa i pot ser impugnat per mitjà de recurs contenciós administratiu davant dels jutjats contenciosos administratius de Barcelona en el termini de dos mesos.

- Potestativament, es podrà interposar recurs de reposició davant l'òrgan titular legal de la competència en el termini d'un mes. Tanmateix, els legitimats poden interposar qualsevol altre recurs ajustat a dret.  

 

Sant Fruitós de Bages, 17 de febrer de 2024

 

L'alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
17402 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación definitiva del Proyecto ejecutivo de mejora de la red de agua en baja.","published_date":"2024-02-26","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"17402"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Fruitós de Bages,DOGC,DOGC 2024 nº 9109 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-02-26/17402-anuncio-aprobacion-definitiva-proyecto-ejecutivo-mejora-red-agua-baja https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.