ANUNCIO sobre aprobación de las bases y la convocatoria de una plaza de técnico/a de Recursos Humanos.

Resolució d'Alcaldia núm. 2024-0029, de data 05/02/2024, de l'Ajuntament de Móra d'Ebre,  per la qual s'aproven les bases i la convocatòria per cobrir la plaça de TÈCNIC/A DE DE RECURSOS HUMANS d'aquest Ajuntament, mitjançant sistema de concurs-oposició.

 

Mitjançant decret número 2024-0029 de data 05/02/2024, s'aproven les bases específiques que han de regir el procés de selecció per a la provisió com a funcionaria de carrera d'una plaça de TÈCNIC/A DE DE RECURSOS HUMANS, GRUP A1, de la plantilla de personal de l'Ajuntament de Móra d'Ebre, mitjançant el sistema de concurs oposició en torn lliure, inclosa a l'Oferta Pública d'Ocupació per a l'any 2024 i posterior constitució de borsa de treball.

 

 

BASES ESPECÍFIQUES QUE HAN DE REGIR EL PROCÉS DE SELECCIÓ, MITJANÇANT CONCURS OPOSICIÓ TORN LLIURE, PER A LA PROVISIÓ EN PROPIETAT D'UNA PLAÇA DE TÈCNIC/A DE RECURSOS HUMANS, GRUP A1, DE LA PLANTILLA DE PERSONAL DE FUNCIONARI DE CARRERA DE L'AJUNTAMENT DE MÓRA D'EBRE I POSTERIOR CONSTITUCIÓ DE BORSA DE TREBALL.

 

1. Objecte de la convocatòria

L'objecte d'aquestes bases és la regulació del procés de selecció, mitjançant el sistema de concurs oposició en torn lliure, per a la provisió en propietat d'una plaça de TÈCNIC/A DE RECURSOS HUMANS, GRUP A1, de la plantilla de personal FUNCIONARI DE CARRERA de l'Ajuntament de Móra d'Ebre, inclosa a l'Oferta Pública d'Ocupació per a l'any 2024.

Característiques generals de la plaça que es convoca:

- Denominació de la plaça segons la plantilla: TÈCNIC/A DE RECURSOS HUMANS

- Règim jurídic: FUNCIONARI DE CARRERA.

- Número de places convocades: 1

- Sistema de selecció: concurs oposició

- Torn: lliure

Les bases, els models normalitzats, així com la informació referent al present procés de selecció es podran consultar a la web corporativa de l'Ajuntament de Móra d'Ebre, www.moradebre.cat. Si els dies d'acabament dels terminis fossin festius, es passaran al següent dia hàbil.

El/la titular d'aquesta plaça se l'adscriurà a un lloc de treball de TÈCNIC/A DE RECURSOS HUMANS i li correspondran les funcions detallades en ANNEX 1.

 

2. Requisits de les persones aspirants

Les persones aspirants, hauran de reunir els requisits específics següents l'últim dia de presentació de sol·licituds:.

.-A) Estar en possessió d'algun dels següents títols de grau universitari o llicenciatura: Dret, Relacions laborals i ocupació o Ciències del Treball, o estar en condicions d'obtenir-lo, com a màxim, en la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds.

Si es tracta d'un títol obtingut a l'estranger, cal disposar de l'homologació corresponent del Ministeri d'Educació i Formació Professional.

.-B) Estar en possessió del permís de conduir de classe B, vigent.

2.2 Estar en possessió del certificat de coneixements de llengua catalana equivalent al nivell de suficiència (C1) que expedeix la Direcció General de Política Lingüística o alguna de les titulacions equivalents, d'acord amb el Decret 152/2001, de 29 de maig, sobre avaluació i certificació de coneixements de català i les seves posteriors modificacions i l'Ordre VCP/491/2009, de 12 de novembre, per la qual es refonen i actualitzen els títols, diplomes i certificats equivalents als certificats de coneixements de català de la Direcció General de Política Lingüística, modificada per l'Ordre VCP/233/2010, de 12 d'abril. Així mateix, és d'aplicació el Decret 161/2002, d'11 de juny, sobre l'acreditació del coneixement del català i aranès en els processos de selecció de personal i de provisió de llocs de treball de les Administracions Públiques de Catalunya.

Les persones aspirants que no acreditin documentalment els coneixements de llengua catalana hauran de superar una prova específica de coneixements de llengua catalana de nivell de suficiència (C1), amb caràcter obligatori i eliminatori, la qual es qualificarà d'apte o no apte.

L'acreditació del nivell de llengua catalana es podrà efectuar fins a la realització de les proves de català.

Estaran exemptes de realitzar la prova de coneixements de la llengua catalana aquelles persones aspirants que hagin participat i obtingut plaça en processos anteriors de selecció de personal per a accedir a l'Ajuntament de Móra d'Ebre si la prova de català és del mateix nivell o superior a l'exigit. També estaran exemptes aquelles persones que hagin superat la prova esmentada de coneixements de llengua catalana en altres processos de selecció realitzats per l'Ajuntament de Móra d'Ebre de la mateixa oferta pública d'ocupació o del mateix any en el cas de borses de treball, sempre que hi hagués una prova de català del mateix nivell o superior. En la sol·licitud hauran de manifestar si han realitzat alguna prova de català en processos de selecció convocats per l'Ajuntament de Móra d'Ebre als efectes de valorar-ne la seva exempció.

2.3 Les persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola hauran d'acreditar un coneixement adequat de la llengua castellana de nivell superior o nivell C2. L'acreditació d'aquest coneixement es realitzarà mitjançant la presentació d'un dels documents que s'indiquen a continuació:

- Certificat conforme han cursat la primària i/o secundària i/o el batxillerat a l'Estat espanyol.

- Diploma d'espanyol que estableix el Reial decret 1137/2002, de 31 d'octubre, o equivalent, o certificació acadèmica que acrediti haver superat totes les proves dirigides a l'obtenció d'aquest.

- Certificat d'aptitud en espanyol per a estrangers expedit per les escoles oficials d'idiomes.

Les persones aspirants que no acreditin documentalment els coneixements de llengua castellana hauran de realitzar un exercici que consistirà en una redacció de 200 paraules, com a mínim, i a mantenir una conversa amb membres del tribunal, la qual es qualificarà d'apte o no apte. L'exercici tindrà caràcter obligatori i eliminatori. L'acreditació del nivell de llengua castellana es podrà efectuar fins a la realització de les proves de castellà.

Restaran exempts/es de realitzar la prova de castellà les persones aspirants que hagin participat i obtingut plaça en processos anteriors de selecció de personal per accedir a la mateixa Administració, en què hi hagués establerta una prova de castellà del mateix nivell o superior superior.

2.4 Les persones amb discapacitat seran admeses a les proves selectives sense haver d'acreditar les seves condicions físiques, psíquiques o sensorials abans de començar. No obstant això, si superen el procés selectiu hauran d'acreditar, igual que la resta d'aspirants, la seva capacitat per desenvolupar les funcions i tasques de la plaça o lloc de treball a proveir i que poden prestar el servei públic corresponent.

Aquells/es aspirants, amb un grau de minusvalidesa reconeguda igual o superior al 33%, podran sol·licitar les adaptacions necessàries per la realització de les proves, per tal d'assegurar la participació en el procés de selecció amb igualtat de condicions que la resta; es considerarà el que estableix l'art. 7 del Decret 66/1999, de 9 de març, sobre l'accés a la funció pública de les persones amb discapacitat i dels equips de valoració multiprofessional.

Els/les aspirants hauran de fer constar en la sol·licitud de participació en la convocatòria aquesta condició, així com l'adequació del temps i mitjans materials que necessiten per a la realització de les proves previstes en les bases específiques de la convocatòria. Si no ho demanen explícitament, s'entendrà que renuncien a aquest dret, i en cap cas es pot demorar el procés selectiu per aquest motiu. Juntament amb sol·licitud hauran de presentar un dictamen vinculant de les condicions físiques, psíquiques o sensorials, emès expressament amb ocasió de cada convocatòria i expedit per l'equip multiprofessional competent abans de l'inici de la primera prova.

El dictamen vinculant expedit per l'equip multiprofessional competent determinarà, si fos el cas, l'adaptació o l'adequació de temps i mitjans materials per a la realització de les proves.

El dictamen vinculant expedit per l'equip multiprofessional competent esmentat determinarà, si fos el cas, l'adaptació del lloc/s de treball sempre que aquesta no impliqui una modificació exorbitant en el context de l'organització o sigui incompatible amb el desenvolupament de les funcions i tasques del lloc/s que es convoquin.

Als efectes de l'obtenció del dictamen, els/les aspirants s'han d'adreçar als centres de l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials (ICASS) del Departament d'Acció Social i Ciutadania.

2.5 No patir malaltia o situació física i/o psíquica que impedeixi el normal desenvolupament i exercici de les corresponents funcions.

2.6 No estar inhabilitat/da per sentència ferma per a l'exercici de les funcions públiques ni haver estat separat/ada, per resolució disciplinaria ferma, del servei de cap administració pública.

2.7 No estar sotmès/a en causa d'incapacitat o incompatibilitat segons preveu la legislació vigent.

 

3. Termini i forma de presentació de sol·licituds

El termini per a la presentació de sol·licituds començarà l'endemà hàbil de la publicació de l'extracte de la convocatòria al DOGC i en finalitzarà als 20 dies hàbils comptats a partir de l'endemà de l' esmentada publicació al DOGC . Quan l'últim dia del termini sigui inhàbil, s'entén prorrogat al primer dia hàbil següent.

La publicació de la convocatòria al BOE i DOGC es preveu que es realitzarà en l' últim trimestre de 2025. Amb anterioritat, a principis de l' exercici 2024, es publicaran íntegrament les bases al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona i etauler.

Totes les instancies que es presentin abans de la data de publicació al DOGC seran considerades per no presentades i es rebutjaran s' hauran de presentar en el termini esmentat establert de publicació al DOGC.

La presentació de sol·licituds per prendre part en aquest procés selectiu també es podran realitzar a la seu electrònica de l'Ajuntament de Móra d'Ebre, per mitjans electrònics .

Les persones aspirants adjuntaran a la sol·licitud la documentació següent:

1. Fotocòpia compulsada del Document Nacional d'Identitat o del passaport.

2. Fotocòpia compulsada de la titulació exigida.

3. Currículum vitae.

4. Fotocòpia compulsada del certificat de coneixement de la llengua catalana corresponent al nivell que es determina a l'annex I de requisits particulars de la convocatòria, o la documentació que acrediti el compliment de les condicions d'equivalència amb aquest certificat que eximeixi de la realització de la prova sobre coneixement de la llengua catalana.

5. Informe de vida laboral, expedit per la Tresoreria General de la Seguretat Social i actualitzat al mes en què es publiqui la convocatòria.

6. Fotocòpia compulsada dels mèrits que s'al·leguin per tal de ser valorats.

7. Declaració responsable de l'Annex III emplenada i signada.

8. Rebut de pagament acreditatiu d'haver abonat a la Tresoreria municipal l'import dels drets d'examen.

9. Fotocòpia compulsada del permís de conduir vigent de la classe B.

10. Cal manifestar de manera expressa i sota la seva responsabilitat, que accepta que les notificacions o comunicacions derivades d'aquest procés de selecció que se li hagin d'efectuar es facin mitjançant correu electrònic a l'adreça electrònica indicada a la sol·licitud (cal aportar complimentada la declaració responsable de l'annex III).

11. Cal manifestar de manera expressa i sota la seva responsabilitat, que reuneixen tots i cadascun del requisits exigits en aquestes bases, i que accepta íntegrament aquestes bases (cal aportar complimentada la declaració responsable de l'annex III).

Per acreditar els serveis prestats a l'administració pública s'haurà d'aportar un certificat de serveis prestats emès pel / per la Secretari/a de l'Administració corresponent. Només es valoraran els serveis prestats en aquelles categories, pertanyents als subgrups A1 i A2, la denominació de les quals tingui una relació directa inequívoca amb la d'aquesta convocatòria (gestió tècnica de Recursos humans), i amb les tasques i funcions del lloc de treball, especificades a l'Annex I.1, per la qual cosa, només en aquest darrer cas, hauran de constar explícitament en el certificat de serveis tant les funcions com la referència a l'acte administratiu (resolució o acord) en virtut de la qual s'exerceixen.

Per acreditar l'experiència professional per compti d'altri a valorar en el sector privat, a més del document de vida laboral, s'haurà d'aportar obligatòriament certificat d'empresa on constin les funcions essencials exercides en el lloc de treball, i la unitat en què presta o ha prestat els seus serveis, contracte de treball i fulls de nòmina de l'empresa en els quals consti el lloc de treball; en el benentès que no es valoraran els períodes de contractació que figurin a la vida laboral i no vagin acompanyats del certificat d'empresa referit i contractes. En el cas de professionals i autònoms, a més del document de vida laboral, caldrà aportar còpia de la llicència fiscal o IAE, on s'acreditin els epígrafs corresponents a la categoria convocada, i relació amb la documentació justificativa dels projectes i assumptes / expedients on ha intervingut, amb especificació de la denominació, any, durada i funcions, emesa per tercers (col·legi professional, administració encarregant, etc.), sense els quals no es valoraran.

En tots dos casos, per ser valorada aquesta experiència professional, ha de tenir relació directa amb les tasques i funcions del lloc de treball a cobrir (gestió tècnica de Recursos humans), i, en el cas de contractes laborals, ha de constar a l'informe de vida laboral en els grups de cotització 1 o 2.

En els certificats o títols dels cursos de formació hauran de constar el nombre d'hores. En el cas que no figuri el nombre d'hores es consideraran com a cursos de durada inferior a 10 hores i no seran valorats pel tribunal.

No es valorarà cap mèrit no acreditat documentalment. Si aquests documents no es presenten abans de la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds, no seran tinguts en compte.

 

4. Drets d'exàmens

a) Abonament de la taxa per a participar en el procés selectiu

De conformitat amb l'Ordenança fiscal de l'Ajuntament de Móra d'Ebre, reguladora la taxa es fixen els drets d'examen, per a accedir a aquesta convocatòria, en la quantitat de 25,00 euros i que les persones aspirants hauran d'abonar en concepte de taxa d'inscripció

El pagament de la taxa es pot acreditar mitjançant qualsevol rebut emès per la tresoreria municipal o per l'entitat bancària on s'hagi pagat.

En cap cas, el pagament a l'entitat bancària substituirà el tràmit de presentació de la sol·licitud davant de l'Ajuntament de Móra d'Ebre en el termini i forma prevista per aquesta convocatòria.

b) Exempció del pagament de la taxa

Estaran exempts del pagament de la taxa d'inscripció les persones aspirants que estiguin en situació d'atur i no percebin cap quantitat en concepte de subsidi.

En cas de trobar-se en situació d'alta com a demandant d'ocupació i no percebre cap tipus de prestació econòmica, la persona aspirant ho haurà d'indicar a la sol·licitud de participació en el procés selectiu, marcant l'opció corresponent. Només en cas que no s'hagi donat el consentiment per tal que l'Ajuntament consulti d'ofici als organismes competents, s'haurà de presentar una certificació acreditativa d'aquesta situació, expedida per la corresponent Oficina de Treball de la Generalitat (OTG) del Departament de Treball, Afers socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i/o del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE).

c) Exclusió de la persona aspirant

La manca de pagament, el pagament incomplet o la no acreditació documental de l'exempció de la taxa, comportaran l'exclusió de la persona aspirant del procés selectiu, si no s'esmena aquest fet en el termini de 10 dies hàbils, a comptar des de la publicació de la llista provisional de persones admeses i excloses.

 

5. Admissió d'aspirants

Un cop finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, en el termini màxim de dos mesos es farà pública la llista provisional de persones admeses i excloses, que es publicarà en el BOPT , en el tauler d'edictes electrònic de la corporació.

A la llista provisional s'establirà un termini de deu dies hàbils perquè es pugin esmenar els defectes d'admissió i s'hi inclourà el lloc, la data i l'hora de començament dels exercicis i la composició del tribunal.

Aquesta publicació substitueix la notificació individual a les persones aspirants, de conformitat amb l'article 45 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

Les al·legacions presentades seran resoltes en el termini de màxim de 60 dies següents a la finalització del termini per a la seva presentació. Transcorregut aquest termini sense que s'hagi dictat resolució, les al·legacions s'entenen desestimades.

Si no es presenten al·legacions o es desestimen per silenci administratiu, la llista de persones admeses i excloses es considerarà definitivament aprovada i no caldrà publicar-la de nou.

Si s'accepta alguna al·legació, s'aprovarà la llista definitiva de persones admeses i excloses amb les esmenes corresponents. Aquesta resolució serà publicada en el BOPT, al tauler d'edictes electrònic de l'Ajuntament de Móra d'Ebre.

 

6. Desenvolupament del procés de selecció

El procediment de selecció és el concurs oposició lliure.

L'ordre d'actuació de les persones aspirants, en aquelles proves que no puguin fer tots les persones aspirants alhora, es començarà per aquelles persones aspirants el cognom de les quals comenci amb la lletra J.

En tot cas, s'exclourà de la selecció la persona aspirant que no comparegui a la convocatòria.

 

6.1. FASE OPOSICIÓ

6.1.1. Primer exercici. Prova teòrica - qüestionari (de caràcter obligatori i eliminatori)

Consistirà en contestar, en el temps màxim de 60 minuts, un qüestionari de 50 preguntes amb quatre respostes alternatives cada una d'elles, de les quals només una serà vàlida per cada pregunta.

Aquest exercici versarà sobre el contingut del temari que consta a l'annex d'aquestes bases.

Per cada resposta correcta es puntuarà 0,2 punts, cada errònia restarà 0,05 punts, i les que es deixin en blanc (sense resposta) ni sumaran ni restaran.

Aquesta prova serà qualificada de 0 a 10 punts, i és necessari per superar-la un mínim de 5 punts.

6.1.2. Segon exercici. Coneixement de llengües (de caràcter obligatori i eliminatori)

6.1.2.1. Llengua catalana

Consisteix en la realització d'una prova de coneixements de llengua catalana equivalent al nivell de suficiència (C1).

Estaran exempts de la realització de la prova de català les persones aspirants que hagin acreditat documentalment tenir el nivell exigit de conformitat amb l'establert a la base 2.2 de les presents bases i els que hagin participat i obtingut plaça en processos anteriors de selecció de personal per accedir a aquest Ajuntament, en els que hi havia establerta una prova de català del mateix nivell o superior, tot acreditat degudament amb un certificat.

Per avaluar aquests coneixements l'òrgan competent en matèria de política lingüística nomenarà una persona que assessori al tribunal, amb veu i sense vot. El tribunal podrà comptar amb l'assessorament d'una o més persones expertes en matèria lingüística que han de col·laborar amb la persona nomenada per assessorar al tribunal en la valoració de la prova de coneixements de la llengua catalana.

La qualificació d'aquest exercici serà d'APTE/A o NO APTE/A.

6.1.2.2. Llengua castellana

Només pels/per les aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola.

Consisteix en la realització d'una prova de coneixements de llengua castellana que consistirà en una redacció d'un text de 200 paraules, com a mínim, en el termini màxim de 20 minuts i a mantenir una conversa amb membres del tribunal durant el termini màxim de 10 minuts.

Estaran exempts de la realització de la prova els/les aspirants que acreditin documentalment estar en possessió del nivell exigit de conformitat amb l'establert a la base 2.3 de les presents bases.

La qualificació d'aquest exercici serà d'APTE/A o NO APTE/A.

6.1.3 Tercer exercici. Prova pràctica (de caràcter obligatori i eliminatori)

Consistirà en la resolució d'un o varis casos pràctics proposats pel tribunal immediatament abans de començar l'exercici, i relacionats amb les funcions descrites a la base primera d'aquestes bases i en base al temari de l'annex d'aquestes bases.

En aquest exercici es valoraran els coneixements, la claredat i l'ordre d'idees, la facilitat d'exposició escrita, l'aportació personal de l'aspirant i la seva capacitat de síntesi.

Les persones aspirants podran, en tot moment, fer ús de textos legals dels que vagin proveïdes. La durada d'aquest exercici serà, com a màxim, de dues hores.

En aquesta prova, l' ajuntament pot anar assistit de personal assessor.

El resultat d'aquesta prova serà de 0 a 15 punts. Les persones aspirants hauran d'assolir una puntuació mínima de 7,5 punts.

6.1.4 Quart exercici. Prova d'informàtica (de caràcter obligatori i eliminatori)

Consisteix en la realització d'una prova teòrico-pràctica a efectes d'acreditar, per part de les persones aspirants, les destresses i habilitats en l'ús de les eines microinformàtiques: navegadors d'internet (firefox i chrome), windows 10 i Libreoffice versió 7 o superior, o processador de textos similar.

La durada d'aquesta prova serà la que determini el tribunal amb un màxim de 60 minuts. La qualificació d'aquest exercici serà d'apte/a o no apte/a.

En aquesta prova, l' ajuntament pot anar assistit de personal assessor.

6.1.5 Cinquè exercici. Prova psicotècnica (de caràcter obligatori i eliminatori)

Consistiran en proves psicotècniques objectives, estandarditzades i tipificades que compleixen els requisits de validesa i fiabilitat per tal de garantir la confiança en els resultats obtinguts.

Per realitzar aquestes proves, el tribunal ha de comptar amb l'assessorament de persones tècniques especialitzades en proves psicotècniques.

Seran proves destinades a la valoració d'aptituds intel·lectuals (verbal, espacial, atenció/concentració i numèrica), qüestionaris de personalitat i competencials que hauran de determinar l'adequació del perfil de cadascun/a dels aspirants i de les aspirants al professiograma i el perfil per l'exercici de funcions i tasques que corresponen a la plaça.

Les proves psicotècniques són eliminatòries i es qualifiquen com a apte/a o no apte/a. Serà considerat el resultat de no apte quan no es superi la puntuació de 60 dels percentils obtinguts en cada subtest aptitudinal i una puntuació de 60 en el global.

En relació als perfils de personalitat i competencials es considerarà no apte quan els paràmetres relatius a manca de sinceritat estiguin per sota de 30 o per sobre de 70 i els competencials per sota de 60 en aquelles variables que es consideren bàsiques pels requeriments propis del lloc de treball.

Així mateix, el tribunal podrà decidir la realització d'una entrevista personal, a càrrec del tècnic/a que assessori aquestes proves psicotècniques, per tal d'integrar tots els elements explorats anteriorment en el cas d'aquells i aquelles aspirants que no arribin als mínims en dos dels paràmetres avaluats per la prova de personalitat i competencial però sí en la resta d'ells.

La falsedat demostrada en les respostes a les proves o durant l'entrevista comportarà l'eliminació de l'aspirant.

6.1.6. Sisè exercici. Entrevista personal (de caràcter optatiu i no eliminatori)

El tribunal pot decidir realitzar una entrevista per valorar les competències i les habilitats dels/de les aspirants en relació al lloc de treball i es podrà estendre a la comprovació dels mèrits al·legats.

La valoració de l'entrevista serà de 0 a 5 punts.

 

6.2 FASE DE CONCURS

Consistirà en la valoració del currículum vitae presentat pels/per les aspirants. Els mèrits es valoraran d'acord amb el següent barem:

a) Capacitat i experiència demostrada de l'activitat professional en el sector públic o en l'empresa privada, (Gestoria, assessoria) que tingui relació amb les funcions bàsiques definides al punt 1 d'aquestes bases (fins a 7 punts)

Per a la valoració dels treballs en el sector públic mitjançant relació funcionarial en propietat, interinament o contracte laboral: 2 punts per any treballat, les fraccions d'any es valoraran proporcionalment. Màxima puntuació en aquest apartat: 4 PUNTS.

Per a la valoració dels treballs a l'empresa privada ( Gestoria, assessoria etc) : 1 punt per any treballat, les fraccions d'any es valoraran proporcionalment. Màxima puntuació en aquest apartat: 4 PUNTS.

No es valorarà com a «capacitat i experiència» els treballs realitzats en virtut de nomenaments o contractes amb caràcter formatiu o de pràctiques.

b) Cursos d'especialització, cursets i seminaris (fins a 2 punts)

Es valoren els cursos d'especialització i perfeccionament, jornades, cursets i seminaris de formació, especialització o perfeccionament que tinguin relació directa amb el lloc de treball a proveir, en funció de la seva homologació o nivell acadèmic i de la relació amb les funcions pròpies del lloc de treball que en convoca, o amb habilitats que aquests llocs requereixen.

Les persones aspirants han d'aportar documentació que acrediti els següents extrems: nombre d'hores, assistència i, en el seu cas, aprofitament.

De deu a vint hores 0,08 punts

De vint-i-una a cinquanta hores0,16 punts

De cinquanta-una a cent hores0,28 punts

De cent una hores a dues-centes cinquanta hores0,44 punts

De dues-centes cinquanta-una hores a cinc-centes hores0,64 punts

De cinc-cents una hores o més0,88 punts

Només es computen els cursos que tinguin una durada mínima de deu hores i una antiguitat inferior a 10 anys, llevat dels postgraus i mestratges.

Els cursos impartits per centres no oficials, seran valorats discrecionalment pel tribunal, sense excedir del 50% de la qualificació que es doni als oficials.

Altres mèrits específics (Màxim fins a 2 punts). Es podran valorar: titulació superior a l'exigida, cursos de prevenció de riscos laborals i altres d'interès per al lloc de treball a seleccionar no valorats a la lletra c).

Per posseir màster/titulació oficial en prevenció riscos laborals: 2 Punts

 

Període de prova

L'aspirant que hagin superat el procés de selecció i que hagi proposat el tribunal, haurà de realitzar un període de prova, obligatori i eliminatori, de tres mesos de treball efectiu.

El cap/la cap del Departament on es realitzi el període de pràctiques, el secretari municipal, qualificarà al/la funcionari/ària amb una puntuació de 0 a 10. Serà necessari per superar aquest període de prova una puntuació mínima de 5 punts.

El/La aspirant que no superior aquest període de prova perdrà tots els drets al seu nomenament com a funcionari/ària de carrera, per resolució motivada de l'Alcalde-President o Regidor/a en qui delegui, a proposta del cap del Departament on s'hagi realitzat aquest període.

El/La aspirant que superi el temps de pràctiques serà contractat/ada com a funcionari de carrera de la plantilla de de l'Ajuntament de Móra d'Ebre.

En el cas que l'aspirant que superi el procés selectiu sigui personal que presti serveis a l'Ajuntament de Móra d'Ebre, ocupant un lloc de treball relacionat amb les funcions del lloc a cobrir amb una antiguitat mínima de sis mesos, quedarà exclòs d'aquest període de prova.

 

Tribunal qualificador

El tribunal qualificador de l'oposició estarà format per president/a i quatre vocals, un dels quals també en serà el/la secretari/ària. Tots els membres del tribunal seran designats per l'alcalde o regidor/a delegat/da en la resolució per la qual s'aprovi la llista de persones admeses i excloses. El tribunal quedarà integrat per les persones titulars i suplents respectives, que simultàniament amb les titulars hauran de designar-se.

La totalitat dels membres del tribunal haurà de tenir un nivell de titulació igual o superior a l'exigit per als/les aspirants.

L'abstenció i recursos dels membres del tribunal s'ajustarà al que preveuen els articles 23 i 24 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic.

El tribunal no podrà constituir-se ni actuar sense l'assistència d'almenys la meitat de les seves persones membres, titulars o suplents indistintament. Les decisions es prendran per majoria de vots presents.

El tribunal pot disposar de l'assessorament de tècnics i tècniques especialistes, que actuaran amb veu i sense vot en aquelles proves que el mateix tribunal determini.

Per a l'execució de proves que s'hagin de realitzar per persones assessores especialistes caldrà només la presència d'una persona membre del tribunal, designada prèviament per aquest, per assegurar-ne una realització correcta, i traslladar al tribunal els resultats de les proves.

El tribunal té la facultat de convocar personalment les persones aspirants per tal de sol·licitar aclariment sobre la documentació presentada, per aclarir punts dubtosos de les capacitats o sobre altres qüestions de les quals se'n pugui presumir falsedat o inexactitud, sens perjudici de les responsabilitats en que pugui incórrer la persona que les presenta.

El tribunal podrà determinar la realització de dos o mes exercicis en una sola sessió. En aquest cas, la correcció de l'exercici posterior quedarà condicionada a la superació de tots els anteriors quan aquests siguin eliminatoris. El tribunal haurà d'observar l'oportuna confidencialitat i el secret professional en tot el que fa referència a les qüestions tractades en les reunions que es duguin a terme.

El tribunal resoldrà tots els dubtes que puguin sorgir en l'aplicació de les bases, així com el que calgui fer en els casos no previstos.

 

Borsa de treball

Quan es doni alguna de les circumstàncies previstes a l'article 10.1 del Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, i en els seus termes, per raons expressament justificades de necessitat i urgència, per tal de prestar serveis amb caràcter transitori, amb assignació pressupostària, per a l'exercici de funcions pròpies de personal funcionari de carrera, de similars característiques que les que són objecte d'aquesta convocatòria, es podrà nomenar personal funcionari interí, a temps complet o parcial, a les persones aspirants que hagin obtingut una puntuació igual o superior a la mínima requerida i tinguin la qualificació d'apte, que formaran una única borsa de treball, de la qual es podran extraure persones aspirants, per a ser nomenades funcionàries interines, a temps complet o parcial, partint com a primera opció de la puntuació més alta, i continuant en ordre decreixent.

Si la persona integrant de la borsa de treball rebutja la proposta de nomenament, per una primera vegada, perdrà la seva posició dins l'ordre de prelació i passarà a ocupar l'últim lloc de la borsa de treball. La segona vegada que el/la mateix/a aspirant no accepti una oferta de treball, deixarà de formar part definitivament de la borsa de treball.

No obstant, aquest sistema de penalització no s'aplicarà a les persones integrants de la borsa de treball que acreditin que no poden acceptar la proposta de nomenament per trobar-se en aquell moment en alguna de les situacions següents:

a) Situació de permís per maternitat o paternitat o d'incapacitat temporal reconeguda per la Seguretat Social.

b) Gaudir d'un permís per adopció, guarda amb finalitats d'adopció o acolliment, d'acord amb l'article 49.b) del Text Refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, aprovat per RDL 5/2015, de 30 d'octubre.

c) Tenir cura de fills/es menors de tres anys, o de familiars fins al segon grau de consanguinitat o afinitat que no es puguin valer per ells mateixos.

d) Tenir una relació contractual laboral o un nomenament interí vigent amb l'Ajuntament de Móra d'Ebre o ens o societat depenent.

e) També en el casos d'oferiment de nomenaments a temps parcial.

Durant el nomenament interí de la persona escollida en aquesta borsa de treball o un cop finalitzat, el/la cap del servei gestor podrà emetre un informe desfavorable que acrediti motivadament el rendiment insuficient de la persona que ha estat contractada. En aquest cas, i prèvia audiència de la persona interessada, provat el rendiment insuficient, la falta d'aptitud o actitud de l'aspirant, es pot acordar que aquesta persona deixi de formar part de la borsa de treball.

També seran motius d'exclusió de la borsa de treball:

a) La renúncia expressa de la persona candidata a formar part de la borsa de treball.

b) La no superació del període de pràctiques o de prova.

c) La renúncia voluntària al nomenament durant la seva vigència.

d) La declaració falsa, per part de la persona aspirant, dels mèrits i requisits de participació en aquesta convocatòria.

e) La resolució d'un expedient disciplinari amb sanció dins l'Ajuntament de Móra d'Ebre.

f) La no presentació, previ requeriment, de la documentació acreditativa exigida per fer el nomenament.

g) La pèrdua de les condicions per ser contractat/da o nomenat/da per l'Administració pública.

h) Quan existeixi una impossibilitat reiterada (dues ocasions diferents) de contactar amb el/la candidat/a.

i) L'extinció de la relació funcionarial per causes imputables a la persona aspirant.

Ates el que preveu l'epígraf c) anterior i les seves conseqüències, en cas que una persona aspirant estigui d'alta com a empleat/da a l'Ajuntament de Móra d'Ebre en la mateixa categoria que la d'aquesta borsa de treball, com a conseqüència de qualsevol procés de selecció, no se la cridarà.

Un cop extingida la relació de servei, sempre que no sigui per causes imputables a la persona aspirant cridada, aquesta continuarà formant part de la borsa de treball per a posteriors crides que es puguin produir, i mantindrà la seva posició inicial, d'acord amb els termes disposats en aquestes bases.

La vigència d'aquesta borsa es fixa en tres anys, comptadors des de la data del primer nomenament funcionarial derivat d'aquest procés de selecció.

 

7. Incidències

El tribunal queda facultat per resoldre els dubtes que es presentin i per prendre els acords que siguin necessaris per garantir el desenvolupament i funcionament correcte del procés selectiu en tot allò que no estigui previst en aquestes bases.

 

8. VINCULACIÓ DE LES BASES, RECURSOS I INCIDÈNCIES

Aquestes Bases vinculen a l'Ajuntament, a l'òrgan tècnic de selecció i a les persones participants en les proves selectives.

La convocatòria, les seves bases, les actuacions del tribunal i tots els actes administratius que se'n derivin, podran ser impugnats per les persones interessades en els casos i en les formes establertes per la Llei 39/2015, d'1 d'octubre.

Els tribunals estan facultats per resoldre les reclamacions que se'ls puguin presentar contra els seus actes de tràmit no qualificats, i els dubtes o discrepàncies que s'originin durant el desenvolupament dels procediments de selecció i podran disposar la realització de proves addicionals, no previstes en aquestes bases per tal de resoldre possibles situacions d'empat en la qualificació definitiva dels aspirants.

Contra les resolucions i els actes de tràmit dels òrgans competents, que posin fi a la via administrativa, si aquests actes decideixen directament o indirectament els fons de l'assumpte, determinen la impossibilitat de continuar el procés selectiu, o produeixen indefensió o perjudici irreparable a drets i interessos legítims, les persones interessades podran interposar, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, potestativament, recurs de reposició en el termini d'un mes a comptar a partir de l'endemà de la seva publicació o notificació, davant el mateix òrgan que els hagi dictat, o bé, directament, recurs contenciós administratiu, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1988, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, en el termini de dos mesos a comptar a partir de l'endemà de la seva publicació o notificació, davant del Jutjat Contenciós Administratiu de Tarragona.

Les resolucions i els actes de tràmit qualificats del tribunal, que no posen fi a la via administrativa, si aquests últims decideixen directament o indirectament el fons de l'assumpte, determinen la impossibilitat de continuar el procés selectiu, o produeixen indefensió o perjudici irreparable a drets i interessos legítims, poden ser recorreguts en alçada davant l'Alcaldia en el termini d'un mes. Els tribunals i òrgans de selecció del personal al servei de l'Ajuntament de Móra d'Ebre es consideren dependents de l'alcalde.

Contra aquestes bases, que posen fi a la via administrativa, podrà interposar-se alternativament, o recurs de reposició potestatiu, en el termini d'un mes a comptar des del el dia següent de la seva publicació o notificació, davant de l'Alcaldia d'aquet Ajuntament, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, o recurs contenciós administratiu, davant dels Jutjats del Contenciós Administratiu de Tarragona en el termini de dos mesos a comptar des del el dia següent de la seva publicació o notificació, de conformitat con l'article 46 de la Llei 29/1988, de 13 de juliol.

Igualment les persones interessades poden interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

 

9. Dret supletori

En tot allò no previst a les presents bases s'estarà al que determini el Reial decret legislatiu 5/2015, 30 d'octubre, pel que s'aprova el text refós de la llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local, el Reial decret legislatiu 781/1986, de 18 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de les disposicions legals vigents en matèria de règim local, el Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, el Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, pel qual s'aprova la refosa en un text únic dels preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunya en matèria de funció pública, el Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament del personal al servei de les entitats locals, el Reial decret 462/2002, de 24 de maig, d'indemnitzacions per raó del servei, la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de Règim Jurídic del Sector Públic i la resta de disposicions que en són d'aplicació.

 

 

ANNEX I. FUNCIONS GENÈRIQUES DEL LLOC DE TREBALL I REQUISITS PARTICULARS DE LES PERSONES ASPIRANTS

 

1. Funcions genèriques del lloc de treball.

Són funcions genèriques del lloc de treball, a títol merament enunciatiu i no exhaustiu, les següents:

- Realitzar tasques de gestió, col·laboració, estudi, programació, inspecció, assessorament i proposta de caràcter administratiu i tècnic de nivell mitjà especialitzat i de suport a les funcions de nivell superior, relacionades amb l'àmbit funcional del lloc de treball.

- Assessorar, col·laborar i donar suport tècnic i operatiu en matèria de gestió de Recursos Humans als àmbits funcionals de les diferents àrees de gestió i unitats administratives de la corporació, incloent l'evacuació dels informes que li siguin requerits, sota la coordinació de la persona titular cap del Departament de Recursos Humans.

- Gestionar, realitzar el seguiment i impulsar la tramitació administrativa dels expedients que se li assignin, incloent la proposta de resolució.

- Donar suport tècnic i de producció material a l'administració municipal en matèria de gestió de Recursos Humans.

- Realitzar el seguiment i vetllar per la correcta aplicació de la normativa, jurisprudència, doctrina i criteris tècnics que puguin afectar la gestió dels Recursos Humans de la corporació.

- Elaborar, redactar, revisar i/o supervisar plecs de prescripcions tècniques, plecs de condicions administratives, nòmines, bases per a processos de selecció i provisió de llocs de treball, relacions de llocs de treball, organigrames, plantilla orgànica, càlculs del capítol 1 de despeses de personal, ofertes d'ocupació pública, documentació tècnica sobre carrera professional, informes, dictàmens, memòries tècniques, decrets, propostes d'acord i de resolució, convenis i concerts, contractes administratius, oficis, notificacions, bases per a subvencions, ajuts i altres procediments concurrencials, ordenances i reglaments municipals, recursos administratius, escrits d'al·legacions, i qualsevol altra documentació administrativa i tècnica que sigui necessària en el seu àmbit funcional.

- Realitzar tasques de gestió administrativa del Departament de Recursos Humans.

- Atendre les diferents consultes formulades per les persones licitadores i assumir la interlocució tècnica amb tercers contractistes o interessats en ser-ho.

- Preparar les meses de contractació que se li assignin, assistir-hi i participar-.hi durant la seva celebració, emetre informe de valoració de pliques, podent correspondre-li la seva secretaria i dur a terme la redacció de les actes corresponents.

- Assistir i participar en els actes públics, comissions, reunions o grups de treball per als quals sigui designat/ada.

- Actuar com a secretari/a en les sessions dels òrgans col·legiats que se li assignin.

- Actuar com a instructor/a en aquells expedients disciplinaris per als qual se'l designi.

- Donar assessorament i assistència davant les actuacions de l'Autoritat laboral en matèria de Personal, fent acte de presència en visites, redactant informes, al·legacions, recursos, etc.

- Col·laborar en la defensa jurídica dels interessos municipals en l'àmbit de Personal, quan sigui necessari, d'acord amb els procediments establerts, la legislació vigent que resulti aplicable i les indicacions dels seus superiors.

- Coordinar el personal de suport i/o col·laboració que pugui tenir.

- Prestar atenció i informació al públic sobre els assumptes que tingui encomanats.

- Planificar i organitzar les tasques a executar, segons les necessitats del servei.

- Supervisar, coordinar i avaluar, d'acord amb el nivell corresponent, programes i projectes de l'àmbit especialitzat.

- Coordinar els treballs segons les instruccions rebudes, responsabilitzant-se de la seva distribució i supervisió, adoptant a l'efecte les mesures oportunes.

- Mantenir reunions tècniques d'informació, coordinació, supervisió i seguiment d'assumptes amb personal municipal, personal tècnic extern i, si s'escau, persones usuàries.

- Administració de personal. Gestionar, redactar i tramitar els expedients administratius d'administració de personal (nomenaments, contractacions, retribucions, reconeixements de serveis prestat, permisos, llicències, situacions administratives, negociació col·lectiva, règim disciplinari, jubilacions, etc.). Entrar les dades, mantenir-les actualitzades i controlar la correcta aplicació dels permisos, vacances, etc. al sistema informàtic de la gestió del temps de treball de l'Ajuntament , i supervisar les jornades realitzades pel personal municipal.

- Despeses de personal, plantilla, oferta d'ocupació pública i relació de llocs de treball. Elaborar els fulls de càlcul i els informes relatius al capítol 1 de despeses de personal del Pressupost municipal i la plantilla orgànica. Gestionar, redactar i tramitar els expedients administratius de la plantilla orgànica, carrera professional, oferta d'ocupació pública i relació de llocs de treball.

- Processos de selecció de personal i provisió de llocs de treball. Gestionar, redactar i tramitar els expedients administratius relatius a aquest epígraf. Gestionar i fer les altes i el manteniment, relatiu a aquest epígraf, del gestor de continguts del web municipal. Fer l'atenció al públic, comprovació i compulsa de documents, etc.

- Relacions laborals. Assessorar i assistir en matèries jurídiques i tècniques especialitzades en l'àmbit de Personal, per tal de garantir la correcta aplicació de la normativa. Redactar informes, propostes de resolució i d'acord en assumptes de Personal. Redactar i gestionar la documentació necessària en reclamacions, al·legacions i recursos administratius i en processos judicials en matèria de Personal. Coordinar, donar suport logístic i realitzar la tramitació administrativa dels processos d'eleccions sindicals. Assistir tècnicament i, si s'escau, actuar com a secretari/a, a la Mesa general de negociació i a la resta de meses sectorials i tècniques de l'àmbit de Personal. Gestionar i realitzar la tramitació administrativa de tot el relacionat amb l'Acord / Conveni de condicions laborals del personal municipal, així com de les actuacions que se'n derivin (assegurança de vida, jornades, etc.).

- Formació. Gestionar la formació del personal municipal. Elaborar i gestionar els plans de formació municipals i els itineraris formatius del personal.

- Nòmines, nomenaments funcionarials i contractes laborals. Realitzar i supervisar els càlculs, introduir les dades, elaborar els informes, fer la tramitació administrativa, gestionar el trasllat a Intervenció/Tresoreria, vetllar per la correcta aplicació de la normativa especialitzada, etc. de les nòmines del personal municipal i de les dels càrrecs electes (retribucions, seguretat social, liquidacions, indemnitzacions per finalització de contracte, altes, baixes, IT, hores extraordinàries, dietes, assistències, desplaçaments, etc.). Gestionar i fer la tramitació administrativa de les indemnitzacions per assistències a les sessions dels òrgans de govern d'electes i aportacions a grups polítics municipals. Realitzar, tramitar administrativament i supervisar tot el relacionat amb l'adquisició i pèrdua de la relació de servei o laboral (nomenaments funcionarials, contractes de treball, altes i baixes de personal, IP, etc.). Realitzar els tràmits necessaris davant la TGSS, SOC, SEPE, etc.

- Prevenció de riscos laborals i vigilància de la salut. Gestionar, vetllar i tramitar tots els aspectes relatius a la prevenció de riscos laborals i vigilància de la salut del personal municipal. Supervisar, gestionar i controlar el contracte administratiu de Prevenció de riscos laborals i vigilància de la salut. Col·laborar amb el servei de prevenció aliè contractat per tal gestionar l'operativa d'entrada i sortida d'informació, i de coordinació i difusió d'activitats (formació, vigilància de la salut, inspeccions, investigacions i controls, etc.). Gestió i tramitació de les investigacions d'accidents, etc.

- Gestionar i mantenir el sistema d'arxiu del seu àmbit.

- Vetllar per la seguretat i salut i la prevenció de riscos laborals en el seu lloc de treball, d'acord amb els procediments establerts per l'Ajuntament de Móra d'Ebre i la normativa especialitzada vigent.

- Vetllat pel compliment en el seu lloc de treball de la Llei de Protecció de dades de caràcter personal.

- Realitzar totes aquelles tasques auxiliars necessàries per a exercir el seu lloc de treball.

- Totes les funcions i tasques es realitzaran d'acord amb l'organització establerta per la prefectura del servei al qual es trobi adscrit/a.

- I, amb caràcter general, realitzar qualssevol altres funcions i tasques afins al seu subgrup professional / lloc de treball que se li encomanin i siguin necessàries per raons del servei.

En relació amb els recursos del servei al qual es trobi adscrit/a, i d'acord amb l'organització establerta per la prefectura del servei, si s'escau:

- Planificar, organitzar, supervisar i coordinar les tasques a executar pel personal del servei, segons les necessitats del servei.

- Prestar assessorament tècnic al personal del servei, resolent els seus dubtes o les incidències sorgides.

- Realitzar la gestió del personal del servei, controlant i supervisant, en matèria de permisos, formació, llicències, vacances, excedències, conciliació de vida personal, laboral i familiar, etc.

- Mantenir reunions de coordinació, supervisió i seguiment amb el personal del servei.

- Assessorar i fer el seguiment en matèria de protecció de dades de caràcter personal al personal del servei, d'acord amb els procediments establerts per l'Ajuntament de Móra d'Ebre i la normativa especialitzada vigent.

- Assessorar i fer el seguiment relatiu a la seguretat i salut i la prevenció de riscos laborals del personal del servei, d'acord amb els procediments establerts per l'Ajuntament de Móra d'Ebre i la normativa especialitzada vigent.

 

 

ANNEX II. TEMARI DE LA FASE D'OPOSICIÓ

 

A. PART COMUNA

Tema 1. La Constitució espanyola de 1978. Estructura, contingut i principis generals.

Tema 2. L'organització territorial de l'Estat a la Constitució.

Tema 3. L'Estatut d'Autonomia de Catalunya: concepte i contingut. Principis rectors. Garanties dels drets estatutaris. Relacions de la Generalitat de Catalunya amb les entitats locals.

Tema 4. El Municipi. Disposicions generals a la Llei reguladora de bases de règim local. El municipi. Territori i Població. Organització i competències. Règim de funcionament.

Tema 5. Estatut dels membres de les corporacions locals.

Tema 6. Entitats locals. Béns i activitats i serveis.

Tema 7. Administració pública: concepte, característiques i principis.

Tema 8. El concepte de dret administratiu i d'acte administratiu. El principi de legalitat a l'Administració pública. Potestats administratives: classes. Potestat discrecional i control.

Tema 9. Les fonts del dret en el sistema jurídic espanyol. Aplicació de les normes jurídiques.

Eficàcia general. Límits temporals i geogràfics. Eficàcia constitutiva del dret.

Tema 10. Règim jurídic del sector públic. Principis generals. Òrgans administratius. Òrgans col·legiats: secretari, convocatòries i sessions i actes.

Tema 11. Funcionament electrònic del sector públic. Administració electrònica: concepte i principis inspiradors.

Tema 12. Hisendes locals. Recursos de les Hisendes locals. Enumeració i definició.

Pressupostos. Contingut i aprovació. Execució i liquidació.

 

B. PART ESPECÍFICA

Tema 13. Acte administratiu: concepte, classes, elements, motivació i forma, silenci, eficàcia i executivitat.

Tema 14. Procediment administratiu comú de les Administracions públiques. Capacitat d'obrar, concepte d'interessat/da, drets, registres, obligació de resoldre. Obligatorietat de termes i terminis, còmput de terminis.

Tema 15. Procediment administratiu comú de les Administracions públiques. Requisits dels actes administratius. Eficàcia. Nul·litat i anul·labilitat. Expedient administratiu. Informes.

Tema 16. Procediment administratiu comú de les Administracions públiques. Inici, ordenació, instrucció, i finalització.

Tema 17. Règim jurídic del sector públic. Principis generals. Òrgans administratius. Òrgans col·legiats: secretari, convocatòries i sessions i actes.

Tema 18. Abstenció i recusació. Responsabilitat patrimonial de les administracions públiques. Responsabilitat de les autoritats i personal al servei de les administracions públiques.

Tema 19. Contractes del sector públic. Delimitació dels tipus contractuals. Del contracte de serveis. De la preparació dels contractes de les Administracions públiques.

Tema 20. Contractes del sector públic. Prohibicions per contractar. Expedient de contractació.

Els plecs de clàusules administratives i de prescripcions tècniques.

Tema 21. Tipus de documents administratius. Definició, criteris de redacció i estructura.

Tema 22. Regles bàsiques i programes mínims en el procediment de selecció del personal funcionari de l'Administració Local.

Tema 23. Bases de règim local. Disposicions generals i comunes del personal funcionari de carrera no habilitat al servei de les entitats locals.

Tema 24. Bases de règim local. Selecció i provisió de personal funcionari no habilitat. Personal laboral i eventual.

Tema 25. Text refós de règim local. Disposicions general i comuns del personal funcionari de carrera al servei de les entitats locals.

Tema 26. Text refós de règim local. De la resta de personal funcionari de carrera, personal laboral i eventual.

Tema 27. Estatut bàsic de l'empleat/da públic/a. Objecte i àmbit d'aplicació. Personal funcionari de les entitats locals. Personal al servei de les administracions públiques.

Tema 28. Estatut bàsic de l'empleat/da públic/a. Resum dels drets individuals i exercits col·lectivament. Drets retributius.

Tema 29. Estatut bàsic de l'empleat/da públic/a. Dret a la negociació col·lectiva, representació i participació institucional. Dret de reunió.

Tema 30. Estatut bàsic de l'empleat/da públic/a. Dret a la jornada de treball, permisos i vacances. Resolució de la Secretaria d'Estat de Funció Pública, per la qual es dicten instruccions sobre jornada i horaris de treball del personal al servei de l'Administració General de l'Estat i els seus organismes públics.

Tema 31. Estatut bàsic de l'empleat/da públic/a. Deures i codi de conducta. Règim disciplinari.

Tema 32. Estatut bàsic de l'empleat/da públic/a. Accés a l'ocupació pública i adquisició i pèrdua de la relació de servei.

Tema 33. Estatut bàsic de l'empleat/da públic/a. Principis, òrgans de selecció, sistemes selectius. Provisió de llocs de treball i mobilitat. Planificació de recursos humans. Estructuració de l'ocupació pública.

Tema 34. Estatut bàsic de l'empleat/da públic/a. Situacions administratives.

Tema 35. Estatut dels / de les treballadors/es. Fonts de la relació laboral. Drets i deures laborals bàsics. Elements i eficàcia del contracte.

Tema 36. Estatut dels / de les treballadors/es. Modalitats del contracte de treball. Durada del contracte. Desenvolupament de l'article 15 de l'Estatut dels treballadors en matèria de contractes de durada determinada.

Tema 37. Estatut dels / de les treballadors/es. Drets i deures derivats del contracte.

Tema 38. Estatut dels / de les treballadors/es. Salaris i garanties salarials.

Tema 39. Estatut dels / de les treballadors/es. Mobilitat funcional i geogràfica.

Tema 40. Estatut dels / de les treballadors/es. Suspensió del contracte.

Tema 41. Estatut dels / de les treballadors/es. Extinció del contracte.

Tema 42. Reglament d'accés, promoció i mobilitat de les policies locals de Catalunya.

Disposicions generals i accés a les escales i categories.

Tema 43. Plantilla de personal. Règim jurídic.

Tema 44. Oferta d'ocupació pública. Règim jurídic.

Tema 45. Relació de llocs de treball a l'Administració pública. Règim jurídic.

Tema 46. Règim de les retribucions del personal funcionari d'Administració Local. Retribucions del personal funcionari en pràctiques.

Tema 47. Seguretat social. Principis. Acció protectora del sistema. Subjectes obligats a cotitzar. Durada de l'obligació. Base de cotització. Hores extraordinàries.

Tema 48. Seguretat social. Aspectes comuns de l'acció protectora. Incapacitat temporal.

Tema 49. Seguretat social. Jubilació en la seva modalitat contributiva. Concepte. Beneficiaris. Jubilacions anticipades. Aplicació gradual de l'edat de jubilació i dels anys de cotització.

Tema 50. Incompatibilitats del personal al servei de les administracions públiques. Activitats públiques.

Tema 51. Incompatibilitats del personal al servei de les administracions públiques. Activitats privades.

Tema 52. La revisió dels actes en via administrativa: revisió d'ofici, objecte i classes dels recursos administratius.

Tema 53. El recurs contenciós administratiu.

Tema 54. Lleis de Pressupostos generals de l'Estat, límits i requisits en matèria de personal. Bases i coordinació de la planificació general. Oferta d'ocupació pública, taxa de reposició d'efectius.

Tema 55. Oferta d'ocupació pública, taxa de reposició d'efectius.

Tema 56. Prevenció de riscos laborals. Normativa. Política en matèria de prevenció de riscos.

Drets i obligacions. Serveis de prevenció.

Tema 57. Prevenció de riscos laborals. Consulta i participació del personal. Responsabilitats i sancions.

Tema 58. Principis de la protecció de dades de caràcter personal. Drets de les persones.

Tema 59. Transparència, accés a la informació pública i bon govern. Normativa. Disposicions generals. Transparència en l'activitat pública. Publicitat activa. Transparència en la gestió administrativa. Reutilització de la informació pública. Accés a la informació pública, límits, exercici del dret i garanties. Règim sancionador.

Tema 60. Igualtat efectiva de dones i homes. Objecte i finalitats. Principis d'actuació dels poders públics. Funcions dels ens locals de Catalunya. Plans d'igualtat de dones i homes en l'Administració local.

 

 

ANNEX III. DECLARACIÓ RESPONSABLE

 

Dades personals

Nom i cognoms  (...) NIF / NIE (...)

Nom sentit (...)  

Aquest espai s'ha emplenar en cas que la persona trans (transgènere, transexual) s'identifiqui amb el nom sentit d'acord amb la targeta sanitària expedida per CatSalut.

 

Correu electrònic (...)Telèfon (...) Home Dona No binari

(Les dades de gènere només seran emprades a efectes estadístics)

Domicili (...) Municipi (...) Codi postal (...)

 

Dades del procés de selecció

Denominació (...)

 

Per tal de donar compliment a la base TERCERA, apartats c), i d) i QUARTA punts 7), 10) i 11), DECLARA, sota la seva responsabilitat,

 

1. No patir cap malaltia o limitació en la seva capacitat física, psíquica o sensorial que impedeixi o sigui incompatible amb l'exercici normal de les corresponents funcions del lloc de treball d'aquest procés de selecció.

 

2. No haver estat separat/da, per resolució disciplinària ferma, del servei de qualsevol de les administracions públiques, ni trobar-se inhabilitat/da, per sentència ferma, per a l'exercici de les funcions públiques, ni haver estat acomiadat disciplinàriament a l'àmbit del sector públic.

 

3. Que accepta que les notificacions o comunicacions derivades d'aquest procés de selecció que se li hagin d'efectuar es facin mitjançant correu electrònic a l'adreça electrònica indicada a la sol·licitud.

 

4. Que reuneix tots i cadascun del requisits exigits en aquestes bases i que les accepta íntegrament.

 

Móra d'Ebre, a (...) de (...) de (...)

 

Signatura

 

 

Clàusula de tractament de dades

De conformitat amb la normativa de protecció de dades de caràcter personal, amb la signatura d'aquest document s'autoritza que les dades de caràcter personal proporcionades siguin tractades i incorporades en el fitxer denominat Registre i Gestió Administrativa, responsabilitat de l'Ajuntament de Móra d'Ebre.

La finalitat d'aquest tractament és la de tramitar la vostra sol·licitud. Aquestes dades no seran transmeses a terceres persones, llevat dels casos en què hi hagi una obligació legal, i seran conservades sempre que sigui imprescindible o legítim per a la finalitat que es van captar.

En qualsevol cas es podrà indicar la revocació del consentiment atorgat, així com exercitar els drets d'accés, rectificació o supressió, la limitació del tractament o d'oposició, així com el dret a la portabilitat de les dades. Aquestes peticions caldrà que es facin a l'Ajuntament de Móra d'Ebre

S'informa que també es pot presentar una reclamació, si així es considera, davant l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades o bé posar-se en contacte amb el Delegat de Protecció de Dades del l'Ajuntament .

 

Els successius anuncis d'aquesta convocatòria, quan procedeixin de conformitat amb les bases, es publicaran en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i a la seu electrònica de l'aquest Ajuntament [http://moradebre.eadministracio.cat] [i, en el seu cas, en el Tauler d'anuncis, per a major difusió].

 

Contra les presents bases, que posen fi a la via administrativa, es pot interposar alternativament o recurs de reposició potestatiu, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà a la publicació del present anuncio, davant Alcalde-President d'aquest Ajuntament, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions públiques, o recurs contenciós-administratiu, davant el Jutjat del Contenciós-Administratiu que correspongui al seu domicili, en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà a la publicació del present anunci, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciós-Administrativa. Si s'optés per interposar el recurs de reposició potestatiu, no podrà interposar recurs contenciós-administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci. Tot això sense perjudici de què pugui interposar Vè. qualsevol altre recurs que pogués estimar més convenient al seu dret.

 

 

Móra d'Ebre, 8 de febrer de 2024

 

 

Ruben M. Biarnes Renedo

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
17208 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación de las bases y la convocatoria de una plaza de técnico\/a de Recursos Humanos.","published_date":"2024-02-22","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"17208"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Móra d'Ebre,DOGC,DOGC 2024 nº 9107 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-02-22/17208-anuncio-aprobacion-bases-convocatoria-plaza-tecnico-recursos-humanos https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.