ANUNCIO sobre modificación del tribunal calificador del proceso selectivo para cubrir en propiedad una plaza de arquitecto/a técnico/a (exp. 2023/12146).

L'alcalde mitjançant el decret número 2024/653 del dia 9 de febrer de 2024, ha dictat la modificació de la part resolutiva del decret d'alcaldia número 2024/550 de data 5 de febrer de 2024 i que es transcriu a continuació:

"Vist el decret d'Alcaldia núm. 2024/550 de data 5 de febrer de 2024.

Vista la designació dels vocals representants de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya per formar part del tribunal qualificador del procés selectiu per cobrir en propietat una plaça d'arquitecte/a tècnic/a, Sra. Alejandra Fernández Soteras (titular) i Sr. Jordi Espriu Fernández (suplent).

Atès que la vocal titular i el vocal suplent han comunicat a l'Ajuntament la seva impossibilitat d'assistència.

Vist que l'Escola d'Administració Pública de Catalunya ha designat novament dos vocals per formar part del tribunal del procés de referència.

Vist el que disposa l'article 105.2 de la Llei 30/1992 de règim jurídic de les administracions públiques i el procediment administratiu comú:

 

RESOLC:

 

Primer.- Modificar la part resolutiva del decret d'alcaldia número 2024/550 del dia 5 de febrer de 2024, en el punt de la designació dels membres del Tribunal Qualificador del procés selectiu, quant als vocals proposats per l'EAPC, que queda constituït com s'indica a continuació:

- Vocals:

Titular: Sr. Xavier Rodà Cotano, vocal designat a proposta de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya.

Suplent: Sr. Josep Mª Balló Ferran, vocal designat a proposta de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya.

La resta del decret es manté en els seus termes.

 

Segon.- Publicar la present resolució al DOGC i al tauler d'anuncis de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni.

Així ho mana i signa l'alcalde, a Calonge i Sant Antoni a la data de la signatura electrònica."

 

Calonge i Sant Antoni, 14 de febrer de 2024

 

Jordi Soler i Casals

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
17200 {"title":"ANUNCIO sobre modificación del tribunal calificador del proceso selectivo para cubrir en propiedad una plaza de arquitecto\/a técnico\/a (exp. 2023\/12146).","published_date":"2024-02-22","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"17200"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Calonge i Sant Antoni,DOGC,DOGC 2024 nº 9107 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-02-22/17200-anuncio-modificacion-tribunal-calificador-proceso-selectivo-cubrir-propiedad-plaza-arquitecto-tecnico-exp-2023-12146 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.