EDICTO sobre aprobación definitiva del Proyecto técnico de obras de conservación y mantenimiento de la iglesia.

Per decret d'alcaldia núm. 83/2023, de 16 de març, es van aprovar inicialment el projecte tècnic que s'indica:

Projecte tècnic de les obres de conservació i manteniment de murs interiors i exterior de l'església parroquial Sant Miquel Arcàngel. Setembre 2022

Tècnic redactor: Xavier Plana Martí, arquitecte

Tècnic col·laborador: Roc Martí Ribes, arquitecte.

Pressupost d'execució per contracta: 78.278,32 euros, IVA inclòs.

Durant el tràmit d'informació pública de trenta dies hàbils, per mitjà d'edictes en el tauler d'anuncis de la Corporació (eTauler), en el BOP de Lleida núm. 59, de 24 de març de 2023, no s'han presentat r reclamacions ni al·legacions contra l'expedient, per la qual cosa aquest projecte queda definitivament aprovat, tal com consta en el decret 83/2023 de 16 de març.

La qual cosa es fa públic a l'empara del que preveu l'art. 38.2 del Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals.

 

Contra el projecte definitivament aprovat i, a l'empara del que preveuen els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015 d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques i l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, es podran presentar els recursos següents:

1. Recurs de reposició, amb caràcter potestatiu, davant el mateix òrgan que ha dictat l'acte, en el termini d'un mes a comptar des del primer dia hàbil següent al de la publicació d'aquest anunci.

2. Recurs contenciós administratiu, directament davant l'òrgan jurisdiccional competent en el termini de dos mesos comptats des del primer dia hàbil següent al de la publicació d'aquest anunci.

 

Alcoletge, 15 de febrer de 2024

 

Josep M. Gras Charles

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
17193 {"title":"EDICTO sobre aprobación definitiva del Proyecto técnico de obras de conservación y mantenimiento de la iglesia.","published_date":"2024-02-22","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"17193"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Alcoletge,DOGC,DOGC 2024 nº 9107 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-02-22/17193-edicto-aprobacion-definitiva-proyecto-tecnico-obras-conservacion-mantenimiento-iglesia https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.